Arama sonuçlarınız

1. burakrak

Tahpur Yaylası Rakım:3000m.

Merhabalar bayramın son günü Tahpur Yaylasına bir gezi yaptık zamanım yoktu o yüzden video anca bitti. İlk defa bu kadar güneşli açık bir havada yayla gezmiş oldum. 3000 rakım ve üstlerine çıktık toplamda 236km yol yaptık. Gitmeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim hemen arkasında...
  2. burakrak

Atatepe ve Kafkasör yaylasına gittim

Merhabalar yaklaşık bir 10 gün kadar önce çekmiştim bu videoyu, kısa ve plansız bir gezi oldu Artvindeki Atatepe ve Kafkasör yaylasını gidip gördüm. Gitmişken o hafta yapılacak olan motofest etkinlik alanını da bir göreyim dedim fakat cuma günü gittiğim için henüz pek kalabalık yoktu bir daha ki...
  3. burakrak

Rally ile yaylalara devam

Bu sefer Avusor ve Hüser yaylasına gittik. Avusor yaylasında şansımıza sis yoktu bişeyler görebildik Hüser yaylasına gittiğimizde çoktan sis gelmişti asıl güzel manzara aslında oradaymış ama şansımıza geç kaldık biraz... bazı yerlerde lan şimdi daha hafif bir enduro veya en azından crf 250L...
  4. burakrak

Rally ile ilk Yayla Gezisi

Bu hafta ilk fırsatta hemen yayla yoluna vurduk ama şansımıza hava kapalıydı birden bire sis sardı ortalığı, üstüne bir de yağmur yedik herşeye rağmen çok keyif aldım tam da motorun doğasına uygun mekanlarda sürüş yaptık. Manzaralar sis'e rağmen süper umarım video editlerimi de beğenirsiniz ;)...
  5. burakrak

Makineyi aldım arkadaşlar

Allah herkesin gönlüne göre versin umarım herkes istediği motosikleti alabilir bir gün gelmeden önce tek fotoğraf çekebildim ama yakında bol bol yaylada çekilmiş fotoğraflar göreceksiniz umarım :cherry: Bu arada kullanan arkadaşlar tavsiyeleri varsa bekliyorum ilk işim motorun bir bakımını yapıp...
  6. burakrak

Geri döndüm arkadaşlar

Herkese merhabalar arkadaşlar, Yaklaşık bir ay kadar önce lifanı satıp Crf 250L almaya karar vermiştim daha sonra aileden gelen baskılar sonucu zorla araba aldırdılar daha doğrusu çok ısrar ettiler ben de kıramadım.. Ve sonuç olarak 1 ay anca binebildim :) resmen hayata küsmüş gibi gezdim bir ay...
  7. burakrak

Arka teker rulmanı hakkında (yardım)

Evet sevgili arkadaşlarım bu arka tekerin sol taraftaki rulman ile göbek arasında boşluk oluşmuş yani bilyelerde problem yok sağlam ama göbekle rulman arasında boşluk var buna nasıl bir çözüm üretilebilir çözümlerinizi bekliyorum teşekkürler. tam olarak şurası; [/url][/IMG]
  8. burakrak

Hero 5 black mi yoksa Gopro Session mu?

Bu aralar 2.el hero5 bakiyorum ama su gopro sessionlar 2. El fiyatlari bayagi uygun ne gibi farklarlar var aralarinda kullanlar var mi? Eken h9r kullaniyorum gopro almak istememin sebebi yuksek akicilikta cekim yapmasi ve gercekten 170 derecelik aciyla cekmesidir. Yani eken de 170 diyolar ama...
  9. burakrak

Motoru indirdik, Şanzıman Değişimi (video)

Evet saygıdeğer forum üyesi arkadaşlar eski açtığım bir konuda Lifanın 3. vites şanzıman dişlisini kırdığımdan bahsetmiştim internetten şanzıman setini 200 küsür liraya bulup sipariş vermiştim ve 300 lira işçilik ücretiyle geçen gün sıfır şanzımanımızı takmış bulunmaktayız. Çok net olmasa da...
  10. burakrak

Üst mesnetteki anahtar çizikleri

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi motorun eski sahibi, motorun kendi anahtarının yanında başka anahtarlarıda beraber takarak kullanmaktan üst mesneti hep çizmiş şu an fotoğraf yok elimde yarın koyarım epey bir çizmiş motor r25 bu arada. İnternette "r25 gidon pad" diye korumalar var...
  11. burakrak

Turanoğlu mağazası eski lastik gönderdi

Evet arkadaşlar geçen gün son kararımı verip bir hevesle Rosso ll lastiklerimi sipariş vermiştim bugün geldi ama arka lastik 2015'in 19. haftasına ait üstelik 2 lastiği koli bantıyla sarıp göndermişler yani en azından bi folyo bişeyle sarsalar leş gibi gelmezdi elime. Şimdi ben mağazaya önceden...
  12. burakrak

Hangi lastiği önerirsiniz?

İki lastik arasında kararsız kaldım arkadaşlar mitas 2018 üretimi 800 TL , pirelli 2017 üretim 1100 TL. Arada pek bir fark yok ama çok az da sayılmaz yani yeni bir eldiven alınabilir. Herkes bir şeyler söylemiş kafam karıştı ne yapmamı önerirsiniz? bu mitas...
  13. burakrak

Sanırım şanzımanı dagıttık

Herkese selamlar, arkadaşlar lifan sonunda yeter artık dedi ve şanzıman dişlisini kırdık sanırım. Sanırım diyorum çünkü sadece 3. viteste aynı eski ford minibüslerin diferansiyel ötme sesi gibi bir ses geliyor. Ses yük altındayken daha fazla duyuluyor ve düşük devirdeyken duyuluyor katır kutur...
  14. burakrak

Arka amortisör ayarı

Arkadaşlar arka amortisörü biraz daha yükseltmek istiyorum sanırım en alçak ayarda ve çok yumuşak. Hem görüntü olarak hem de artçı aldığımda hepten oturuyor motor şimdi bu fotoğrafta görünen yayın altındaki iki somunu sıkarak yükseltiliyor diye biliyorum bunun dışında bir ayarı oluyor mu? başka...
  15. burakrak

Cross Lastik seçimi

Arkadaşlar şu iki takım arasında kaldım kullanan eden öneren var mı ona göre sipariş veriyim. ilk ön arka takım şu; ön yasa https://urun.n11.com/lastik/9090-21-90x90x21-yasa-cross-lastik-P230614679 arka kenda...
  16. burakrak

Odama Ekipman Köşesi yaptım

Henüz tam bitmedi arka plana poster sticker gibi şeyler yapıştırmayı düşünüyorum ve sağ üste bir raf daha eklemek gerek kaskları üçleyince sığmadı. Şu an biraz gariban duruyor tam bittiğinde daha bir göze hoş gelecek diye umuyorum. Başka önerdiğiniz bir şey var mı? [/url][/IMG]
  17. burakrak

Kar'da Siprona Yaylasına çıkmaya çalışmak

Bugün de yerimizde duramadık baktık kar yağmış şu yaylaya bir çıkalım dedik ama lastikler bizi yarı yolda bıraktı hatta bayağı bir yarı yolda kaldık. Arkadaşın lastikleri biraz daha iyi durumdaydı rahat çıkıyordu ama benim ki Z çize çize zorlan biraz çıkabildi az birşey diş olsa daha rahat...
  18. burakrak

Lifan'ı arazide sürdüm (bol çamurlu, manzaralı)

Geçen gün güzel havayı yakalayınca dedim hemen şöyle yükseklere bir çıkalım şu motoru test edelim. Fındıklı'nın yüksek tepelerinden biri olan gebiyon'a çıktım lastiklerin dişleri her ne kadar bitmiş olsa da gerek rampalarda gerek çamurda sürüşü acayip keyif verdi şu an dört gözle kar yağmasını...
  19. burakrak

Lifan X-plore 200m aldım

Arkadaşlar biraz uygun fiyatlı düşünce kaçırmak istemedim malum kar kış tam bu motorun mevsimi geldi, ufak tefek işleri var ön gidon rulmani ve arka teker bilyası değişmesi gerekiyor benim elim bayağı yatkındır acaba kendim uğraşsam yapabilir miyim yani çok ustalık gerektiren bir iş mi? Bu arada...
  20. burakrak

Lifan X-plore ile Zil Kale turu

Nisan ayının ortalarında çekmiştim videoyu arşivde duruyordu dedim bu da şu köşede dursun. Mikrofonda problem oldu kendi sesimi kaydedemedim Zil Kale'yi merak edenler için.;