Hero 5 black mi yoksa Gopro Session mu?

Bu aralar 2.el hero5 bakiyorum ama su gopro sessionlar 2. El fiyatlari bayagi uygun ne gibi farklarlar var aralarinda kullanlar var mi? Eken h9r kullaniyorum gopro almak istememin sebebi yuksek akicilikta cekim yapmasi ve gercekten 170 derecelik aciyla cekmesidir. Yani eken de 170 diyolar ama bana pek dogru gelmiyor.

eken açısı gayet yeterli, ancak renk doygunluğu fazla, gerçek renkleri yansıtmıyor çoğu zaman.
session boyutuyla ve ağırlığıyla daha iyi bir seçenek olurdu bence

Bu aralar 2.el hero5 bakiyorum ama su gopro sessionlar 2. El fiyatlari bayagi uygun ne gibi farklarlar var aralarinda kullanlar var mi? Eken h9r kullaniyorum gopro almak istememin sebebi yuksek akicilikta cekim yapmasi ve gercekten 170 derecelik aciyla cekmesidir. Yani eken de 170 diyolar ama bana pek dogru gelmiyor.

Hero5 candır.

Video hızlı işlenmesi için %60 kalite ile kayı edildi. Bunun %100 ü var birde ama sonra youtube atmak 1 gün sürüyor :)

Mikrofon bağlamak istersen aparata para ödersin. Session da ekran yok fark bu. Ekeni kullanan ve memnun olanlar var. Yanında bir sürü aparat geliyor.
Ama bir hero akılıcığı yok benden söylemesi.

session çok pratik ve kullanışlı 2 adet kullanıyorum hem eskisi hem yeni modeli mevcut çok pratik ve rahat kullanımı var. Montaj ve kurguyu evde yaptığım için ekrana ihtiyacım olmuyor. Akıllı telefon üzerindeki uygulamadan çektiğim videoları ve fotoğrafları kontrol edebiliyorum.

Hero5 candır.

https://www.youtube.com/watch?v=pwZTn4t7Jd4

Video hızlı işlenmesi için %60 kalite ile kayı edildi. Bunun %100 ü var birde ama sonra youtube atmak 1 gün sürüyor :)

Mikrofon bağlamak istersen aparata para ödersin. Session da ekran yok fark bu. Ekeni kullanan ve memnun olanlar var. Yanında bir sürü aparat geliyor.
Ama bir hero akılıcığı yok benden söylemesi.

2. el alacağım için muhtemelen aparatları birlikte olan birşey alırım session'un farkı sadece ekran ise süper ekran o kadar da önemli değil benim için. Bir de sessiona mikrofon bağlanıyor mu? Eken 2 yıldır kullanıyorum ama maalesef gopro ile arasında dağlar var ha iş görüyor mu? evet görüyor ama kalite konusunda işte farkı hissediyorsun. Ne kadar sağlam edit yapmaya çalışsan da kalite bir yerde tıkanıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------

session çok pratik ve kullanışlı 2 adet kullanıyorum hem eskisi hem yeni modeli mevcut çok pratik ve rahat kullanımı var. Montaj ve kurguyu evde yaptığım için ekrana ihtiyacım olmuyor. Akıllı telefon üzerindeki uygulamadan çektiğim videoları ve fotoğrafları kontrol edebiliyorum.

ben de öyle düşündüm sanırım onu alırım belki kampanyalı bulursam sıfır da olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------

eken açısı gayet yeterli, ancak renk doygunluğu fazla, gerçek renkleri yansıtmıyor çoğu zaman.
session boyutuyla ve ağırlığıyla daha iyi bir seçenek olurdu bence

Açı yeterli ama bir süre gopro çekimlerini görünce farkı görüyorsun virajlarda bile farkediyor ekenle ne virajlara giriyorum sonra videoları izliyorum sanki dümdüz girmişim gibi izleyen kişiye hiç o hissiyatı aktarmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar