Arama sonuçlarınız

1. Romedon

Kilometre zaman oranı

Arkadaşlar birçey sormak istiyorum 2. El alırkrn km 5000-20000 arası değişiyor tabi fazlası azı da var. Şimdi atıyorum 5000 km yaklaşmış bir motor ortalama kullanımda ne kadar zamanda 5000 km yapmıştır? 400.000 km motor ne nadar eskidir?
  2. Romedon

7000 tlye kadar motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhaba çalışıp biriktirip 7000 e kadar motosikler supersport önerilerini bekliyorum.250 cc olması önemli aslında aklımda bi chopper da var bikenarında rks cruiser 250 ama ss hoşuma giderse ona kayabilriim dün cbr 125 gördüm aslında çok hoşuma gitti hatta bi an 250 lik sandım ama 125...
  3. Romedon

Ailevi sorun ve motosiklet

Merhaba herkese Ben bi işte çalışıyorum askeri ücretle aynı zamanda üversiteye başlayacağım. Asgari ücretle çalışıyorum. Annem ve babam boşandılar. Biz annem ve dedemler birlikte yaşıyoruz. Motosiklet almak için çalışıyorum sırf. Tek bunun için birikim yapacağım. Bugün sofrada yemek sjrasında...
  4. Romedon

Motosiklet alet çakısı

Arkadaşlar kurcalarken bi çakı buldum. Motosikelt için çok faydalı ve ucuz.Ben alacağım bir tane işe yarar duruyor. Sizinlede paylaşmak istedim http://www.ebay.com/itm/Multifunction-Repair-Tool-Kit-Allen-Key-Hex-Socket-Wrench-For-Suzuki-Motorcycle-/351235410066
  5. Romedon

Motosiklet kredisi çekebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar hali hazırlda birherde çalılıyorum fakat henüz sigortam yok annem ise 3 yıldır sigortalı çwlışıyor vr garanti bankasından maaşı yatıyor ve ordan çekiyor. Ve de sigortalı. Onun üzerinden ihtiyaç /motosiklrt kredisi çekip ben ödeyeceğim. 7000 tl gibi. Annrm hiç kredi kartı...
  6. Romedon

Motosiklet için aksesuar yapıyorum

Merhaba arkadaşlar makine ressamıyım 3D programlar kullanıyorum.Yakında bir 3D yazıcı almayı düşünüyorum.Kendi motosiklet aksesuarlarımı basacağım. Size bir iki kaç örnek göstermek istiyorum.Eğer 3d yazıcı ile baskı yapan bir yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim. Kurukafa bunu ön çamurluğa...
  7. Romedon

Rks Cruiser 250 ve bir kaç soru

Merhaba arkadaşlar Foruma yeni üye oldum. Biç soru sormak istiyorum.Henüz ehliyetim yok biryerde çalışmaya başladım bu ayki maaşım ile ehliyet ve ekipman alp birdahaki aya kredi ile bir RKS cruiser 250 alacağım.İlk baş Lifan lf 250-b modeline hasta oldum.250 cc v motor çift eksoz ve az yakması...