7000 tlye kadar motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhaba çalışıp biriktirip 7000 e kadar motosikler supersport önerilerini bekliyorum.250 cc olması önemli aslında aklımda bi chopper da var bikenarında rks cruiser 250 ama ss hoşuma giderse ona kayabilriim dün cbr 125 gördüm aslında çok hoşuma gitti hatta bi an 250 lik sandım ama 125 bana yetmeyecek en az 200 cc olamsı gerek.yardımcı olursnaız sevinirim ha bide max max 10.000 verebilirim sabır ile :p

250 cc temiz bir ss makine bulman o fiyata biraz zor hatta biraz değil cok zor. CBR 125 in fiyatları söylediğin rakamlarda geziyor. Anca Pulsar 200 NS bulabilirsin o fiyata, onunda görünüşü seni tatmin edermi bilemem.

Birde neden 250 cc den aşşası kesmiyor seni ?

250 cc temiz bir ss makine bulman o fiyata biraz zor hatta biraz değil cok zor. CBR 125 in fiyatları söylediğin rakamlarda geziyor. Anca Pulsar 200 NS bulabilirsin o fiyata, onunda görünüşü seni tatmin edermi bilemem.

Birde neden 250 cc den aşşası kesmiyor seni ?

Çünkü halihazırda 125 var zaten :D geçen çaldılar bajaj oulsarı geçen gördüm sokakta hoştu aslında

pulsar ı da herkeze öneriyoz ama geçen bir arkadaşın yorumunda dediği gibi pulsar türkiye şartlarında binilebilecek en iyi motor. bende niyeti bozmuş durumdayım

7000 tl ye içinden geçilmiş 250 cc mantıksız birşey alacağına.Honda cbr 124 yada pulsar almak en mantıklısı.Ha ben illa mahallenin delikanlısı olucam dersen 2007 2008 hoşaf hyosung gider sana.

pulsar-rs-200 çok sağlama benziyor ucuz olmasıda cabası 10000 gibi para biriktirip almak mantıklı geldi rengi kötü ama onada plastidip uygulayacağım

pulsar-rs-200 çok sağlama benziyor ucuz olmasıda cabası 10000 gibi para biriktirip almak mantıklı geldi rengi kötü ama onada plastidip uygulayacağım

aldığın her hangi bir motora veya arabaya boyama kaplama vs yapmayı düşündüğünde mutlaka işlem öncesi, işlem sırasında ve iş bitişinde detaylı fotoğraflar çek ki yarın öbür gün o aleti satacaksın tekrar. başın ağrımasın...

aldığın her hangi bir motora veya arabaya boyama kaplama vs yapmayı düşündüğünde mutlaka işlem öncesi, işlem sırasında ve iş bitişinde detaylı fotoğraflar çek ki yarın öbür gün o aleti satacaksın tekrar. başın ağrımasın...

PİLASTİ DİP KAPLKAMA GİBİ BİŞİ ZATEN Bİ OLAYI YOK OLMASSA SÖKEBİLİYORSUN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Malasef 7 bin liraya pulsardan başka alternatif kalmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen öyle belki benelli filan dedimde onlarda uçuk

Benelli olur evet fiyatı biraz daha üst seviyelerde fakat çok şık,çok teknolojik, vede işçilik ve malzeme kalitesi üst seviyede bir motor alabiliyorsan al.

ktm = bajaj gibi birşey bence ktm nin ismine o parayı verme duke 200 e 1 km bindim canı çabuk bitiyor aynı pulsar gibi bence gerek yok hem pulsar daha yakışıklı

Mototürkiyeydi adı herhalde adamlar 8000tlye sıfır pulsar veiyor bence 1000 biriktirip yada borç alıp o fırsatı kaçırmadan kap birtane benim tavsiyem budur.

Mototürkiyeydi adı herhalde adamlar 8000tlye sıfır pulsar veiyor bence 1000 biriktirip yada borç alıp o fırsatı kaçırmadan kap birtane benim tavsiyem budur.

öylede adamlar mersinmotor yazmış alta onu oradan alıp getirmek demek yakınındaki bayiiden sıfır almaktan pahalıya gelmesi demek

Yok be ktm rc 200 gibi güzel tipi olan motormu var o segmentte belki megelli

keyif ve para senin olduğu için çok müdahale edemeyeceğim ama megelli için aea nın bir lafı var " bunun üstünde insan yaşamaz " diye :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar