Motosiklet kredisi çekebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar hali hazırlda birherde çalılıyorum fakat henüz sigortam yok annem ise 3 yıldır sigortalı çwlışıyor vr garanti bankasından maaşı yatıyor ve ordan çekiyor. Ve de sigortalı. Onun üzerinden ihtiyaç /motosiklrt kredisi çekip ben ödeyeceğim. 7000 tl gibi. Annrm hiç kredi kartı kullanmadı. İlk kredi olacak. Ama belgrlryrbilir bir grliri var. Şimdi o bu durumda kredi alabilir mi? Kolay kredi veren bankalar varmı. Yada nasıl krrdi alabilir? Cevaplsrsanız sevinirim

Garanti bankasından çeker en rahat krediyi. Ama onlarda bir dünya dosya masrafı cart curt istiyorlar. Enpara.com kullanıyorum ben. Hiç kredi çekmedim ama dosya masrafı vs gibi abidik gubidik masrafları yok.

Garanti bankasından çeker en rahat krediyi. Ama onlarda bir dünya dosya masrafı cart curt istiyorlar. Enpara.com kullanıyorum ben. Hiç kredi çekmedim ama dosya masrafı vs gibi abidik gubidik masrafları yok.

Çeksinde sıkıntı yok enpara nedir motosiklrt almak için gerek kredi

en kolay maaşını aldığı bankadan kredi alır tabiki önce bir kredi kartı verirler.:bounce:

Motoru alıp uzun süre binecem diyorsan, bankaların anlaşmalı olduğu markaları araştır taşıt kredisi çek; ihtiyaç kredisinden daha ucuz.

Bildiğim: garanti-harley davidson, yapı kredi-yamaha.

enpara candır ya. 30000 tl ye kadar kredi çekebiliyosun. faiz harici tek bir masrafın yok. müşteri temsilcin ayağına kadar da geliyor bi imzanı alıp kredini onaylatması için

kredi kartı çıkarken o işde halleolur 1 hafta sürmez işlemler, tabi bankacınıza bağlı isterse ve sizden kaynaklı bir olumsuz durum yoksa 2 saatede halleder

Kredi çekebilir, yanlız taşıt kredilerinde faiz fazla, ihtiyaç kredisi çekse daha uygun sanırım.

Farketmez ihtiyac taşıt filan sadece versinlrr de hangisi olursa olsun

Merhaba Öncelikle hayırlısı olur diyelim. Ancak şu günlerde kredi gibi bir durumu kullanmamanıda öneririm. Çünkü ister ihtiyaç olsun ister taşıt olsun kredi faizleri neredeyse yarım puan arttı. Seçim sonrasını beklemeni tasiye ederim. Yada 3000 birinden 3000 bir başka kişiden al peşin işini gör bir sene sonrada vereceğim diyerek daha mantıklı olacaktır. Bunlar abi abla yada anne baba olabilir.

Merhaba Öncelikle hayırlısı olur diyelim. Ancak şu günlerde kredi gibi bir durumu kullanmamanıda öneririm. Çünkü ister ihtiyaç olsun ister taşıt olsun kredi faizleri neredeyse yarım puan arttı. Seçim sonrasını beklemeni tasiye ederim. Yada 3000 birinden 3000 bir başka kişiden al peşin işini gör bir sene sonrada vereceğim diyerek daha mantıklı olacaktır. Bunlar abi abla yada anne baba olabilir.

Güzel fikir fakat çevremde o kadar parası olan yok. Motosiklet için de artık daha fazla sabredemiyorum.

kredi kartına taksit yaptırmak ihtiyaç kredisi almaktan daha hesaplı

Yalnız şöylede bişey var taşıta yani motora çekeceksen krediyi her markaya vermiyorlar bilgin olsun. Bankaların sayfalarından bak sen hangilerine veriyolar. Benim gördüklerim suzuki,harley,vespa,kawasaki,honda,yamaha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar