Arama sonuçlarınız

1. Romedon

16 NDN 84 çalıntı olabilir

Merhaba Bursanın güzel ama halkı pis bir semtind eoturuyorum.Emeğe yakın.Korupark önünde Seyhan express karşısında 16 NDN 84 adında plakası öne doğru kıvrılmış yağmurun altında bir cup gördüm.ÇALINTI OLABİLİR ihtimali ile polisi arayıp durumu belirttim ''böyle böyle plakası kıvrılmış,çalıntı...
  2. Romedon

500 tlye kadar 4 mevsim mont önerisi

Merhaba arkadaşlar kredi kartım onaylandı.Motosikelti almadan ekipmanı alayım diyorum. 500 tl limiti var 500 tl sınırlı 4 mevs,m motosiklet montu önerir misiniz...
  3. Romedon

yzf r 25 sigorta

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum Bursada yaşıyorum yaş 19 ilk araç. Yzf r 25 alacağım şirketin sigortacısını aradım 0 motosiklete 850 tl sigorta çıkarttılar.Bu ilk seferindemi böyle yoksa bukadar kazık sigortayı hersene ödemek zorundamıyım? Yaş gittikçe bu da düşüyor mu?Birde atıyorum...
  4. Romedon

Bilgisayar donanımından anlayan biri yardım edebilir mi?

Merhaba arkadaşlar bu forumla alakasız konu olabilir ama en aktif takıldığım yer burası.Ben bir bilgisayar topladım %90 birbiriyle uyumludu parçalar ama size de sormak isterim uyumlu mudur yoksa değil mi? Asus geforce 750ti OC EKRAN KARTI Asus M5A97 LE R2.0 DDR3 1866MHz S+GL+16X AM3+ anakart...
  5. Romedon

Buraya Motosiklet sığar mı?

Arkadaşlar evimin girişinde yaklaşık 80 cm lik bir boşluk var uzunluğu ise bayağ var uzunluk sıkıntısı yok Birde merdiven boşluğu var bi kısmı oraya da girer. Duvara dayalı camları çeksem oraya R25 dik bir şekilde sığar mı?ayağa almadan? Sığarsa dıvara strafor y dayayıp takozu duvara...
  6. Romedon

Forum bildirim çubuğu sorunu

Aslında tam olarak sorun değil. Daha önce forumda bir konu açılmıştı motosiklet çantası bulmuş biri bende hoşuma gitti alırım budnan dedim ve adamda beinm mesajı beğenmiş.Şimdi o konuyu bulmak için bildiirmlerden gidecektim fakat bildirim çubuğundaki benim emsajları beğenen kişileri...
  7. Romedon

Son ehliyet sınavı

Merhaba arkadaşlar geçen ay ehliyete yazıldım yazılırken son sınav aralıkta fakat 2016 daki yasaya kalmamak için aralıktaki sınavı kasıma alınabileceği söylendi doğrumudur oalbilir mi böyle birşey?
  8. Romedon

4 mevsimlik mont

Merhaba arkadaşlar motosiklet almama 5-6 ay var 2 ay sonea ekipmanlarımı alacağım herzaman önce ekipman. Mont almak istiyorum ama bu montu günlük kullanımda da giymeyi planlıyorum. Kışın da yani. Şimdi kışlık bir mont mu bakmalıyım yoksa 4 mevsimlik mi. 4 mevsimliği içlik ile giyeceğim. Ve bir 4...
  9. Romedon

0 r25 ödemeleri

Merhaba arkadaşlar R25 almış kişilere sormak istiyorum 15.250 r 25 aldıktna sonra dış borş oalrak ne ödedediniz? plaka ruhsat sigorta vs vs kaça maloldu?
  10. Romedon

Motosikletime şiir

Motosikletim Benim canım motosikletim Ben seni çok çok severim Sana biner sevdiklerime giderim Kornaya basar düt düt ederim Seninle giderken bana bakar kızlar Vizörümü açarım düzelince havalar Aman yetişeyim bozulmasın aralar Bu yoldan geçemem sevdiceğim bağlar karalar Romedon kulun çok sever...
  11. Romedon

Kendimi tanıtma fırsatım olmadı şimdi tanıtayım :)

Merhaba arkadaşlar Foruma üye olalı bayağı oldu kendimi tanıtma fırsatım olmadı İsmim Şafak 20 B yaşıdnayım almanyadan geliyorum bieatbox yapacam.Şaka şaka...20 yşaındayım 18 yıl amerikada yaşadım orada bir R6 sahibi oldum fakat 2 ay sonra çaldılar. O sırada Türkiyeye dönmek zorunda...
  12. Romedon

Kredi, motosiklet ve ekipman

Arkadaşlar geçen annemin ''sana kredi çekicem motosiklet için sen ödersin'' sözünden dönüp kredi çekmemesi beni kızdırdı ve kendi kredimi çekmek için uğraşlara giriştim.Sigortam yeni oldu. Kredi içinde belli bir kredi puanı gerekiyormuş. Onun için biraz sabredip düşük linitli (500-600) lük bir...
  13. Romedon

Airsoft Ana Konu

airsoft bilmeyenler için genel tanım Airsoft silahı, Airsoft oyununda kullanılan gerçeğine oldukça benzeyen tüfek, tabanca vb. silahların genel adıdır. Airsoft oyunu, bir çatışma simülasyon oyunudur. Silahlar, mühimmat olarak 6 mm'lik, biyolojik olarak çözülebilen plastik boncuklar kullanır...
  14. Romedon

Bir beygir motosiklet

https://youtu.be/1mwdc78YaUE iyi bir bsşlsngıç motoru
  15. Romedon

Fotoğraftaki öküzü bulun

Nette denk geldim bu nedir arkadaş. Geçrn de burda koyun versiyonu vardı http://hizliresim.com/YlYz1A Ek olarak sormak istiyorum şu an atvyi a2 ile sürüyoruz. Yeni yasa ile atvler b sınıfı ile kullanılacak. Eski a2 ler A ile değiştirilecek. Atv sirmek için illa b mi almak gerekecek şimdi
  16. Romedon

Fcr-900 motorumdan siyah dumanlar çıkıyor

Arkadaşöar fcr-900 motosikletim ile kaza yaptım siyah dumanlar çıkıyor. Sanayiye getirdim birazdan tamirhaneye girip boyaısnı ve motorunu tamir ettiriceğim sizce sorun ne olabilir :queen::mrgreen:
  17. Romedon

Aile karşı çıkmasına rağmen motosiklet alan insan

Aranızda ailesi izin vermemesine rağmen motosiklet alan varmı ? Evde ne gibi sorunlar tartışıldı. Nasık aranız düzeldi?
  18. Romedon

Motosiklet alet çantası

Merhaba arkadaşlar daha önce kullandığım motorlar hep ikinci el olduğu için o sele altında kiçük alet takımı hiç çıkmadı.Sıfır alan arkadaşlar r25 cbr250 farketmez o sele altından çıkan aletler nedir fotoğrafı filan varsa atarsa sevinirim
  19. Romedon

Çinden pocket bike almak

Merhaba arkadaşlar alibaba da 50 70 dolar arası pocketbikelar satılıyor http://www.alibaba.com/product-detail/49cc-mini-bike-FLD-PB492-_508737856.html?spm=a2700.7724838.35.1.71kq2I...
  20. Romedon

Sürücü kursu saçmalığı

Motosiklet kursuna yazılmsya gittim A 2 ilk sordukları soru motosiklet kullanmayı biliyormusun oldu. Bilmeme rağmen hayır bilmiyorum dedim. Ozaman alamayız dedi. Sinirlenip çıkıştım kurs zaten bunun için yokmu dedim bilsem neden geleyim buraya dedim. Olabilir motor ehliyeti almak zorlaştı dedi...

Yeni mesajlar