İlk motosikletimi 2010 da uzun çabalar sonunda almıştım. Asıl ailevi sorunlar 1 sene sonra büyük bi kaza geçirince başladı. Kolum felç oldu, kaşlar açıldı vs vs. Sonra motoru yasakladılar bana. Evdekilerle 10 gün kadar konuşmadım. En sonunda ne yaparsan yap dediler. Bende kuryelik yapmaya başladımo gün bu gündür her gün motor tepesindeyim, daha dikkatliyim, bilinçliyim. Artık bana güveniyorlar ve hatta annemi bile artci yapıp gezdiriyorum. 1000 km'lik memleket yolculuğuma bile hiç karşı çıkmıyorlar
![]()
herşeyde bi hayır vardır. Belki R6'nın çalınması da öyledir. Benim ilerde çocuğum ilk motor olarak r6 alacağım dese evlatlıktan red line ederim herhaldeVallaji demin bizimki beni sallamjyorsan ne yaparsan yap dedi artık mecbur alıcam yani abi. Hani millettr motosiklet sevgisi olur ya bende resmen motosiklet aşkı çıktı ortaya) ilk motorum r6 vardı 2 aylıkken çaldılar. Öyle bir büyüdü ki bu sevgi yani onsuz olmaz gibi
:
herşeyde bi hayır vardır. Belki R6'nın çalınması da öyledir. Benim ilerde çocuğum ilk motor olarak r6 alacağım dese evlatlıktan red line ederim herhalde![]()
benim dostum o
annem asla motosiklet alamazsın dedi yakarım o motosikleti dedi. babam asla istemiyordu.. "beni evlatlıktan redde etseniz ben bu motosiklete bineceğim yaşım 19, hayatımı doya doya yaşayacağım. umrumda değil sizin sabit fikirleriniz" diye çıkışıp aldım motosikleti. hala destek olmazlar. ne manevi ne maddi.