Aile karşı çıkmasına rağmen motosiklet alan insan

önce sen bir çalış biriktirmeye başla bir seyler yapabileceğini göster. bu işi ciddiye aldıgını görsünler. ben gecen kendi paramla almıştım .ilk motorum değildi ama özgürce binebileceğim ilk motorumdu. alır almazda üniversiteden eve geldim 550 km . balkondan çıkıp öylece baktı ailem. bir sey demediler. iç anadoluda yaşasaydık belki karsı cıkarlardı. iç anadolu da motor kültürünü çok düşük görüyorum.

önce sen bir çalış biriktirmeye başla bir seyler yapabileceğini göster. bu işi ciddiye aldıgını görsünler. ben gecen kendi paramla almıştım .ilk motorum değildi ama özgürce binebileceğim ilk motorumdu. alır almazda üniversiteden eve geldim 550 km . balkondan çıkıp öylece baktı ailem. bir sey demediler. iç anadoluda yaşasaydık belki karsı cıkarlardı. iç anadolu da motor kültürünü çok düşük görüyorum.
Biryerde çalışıyorum zaten kendi çalıştığım ile alocam

Ben bizimkilere alıcam dediğimde şeytan işi alma araba al demişlerdi ozamanlar üniversitede olduğum için aile yanında değildim orda çalıştım ettim bi şekilde para biriktirip aldım. Kapının önüne çekince aldınmı dediler evet dedim şyş hayırlı olsun dikkat et dediler okadar hiç problem yaşamadık. Önemli olan alıcam diyip alma demelerine karşın tamam diyip kapının önüne çekmek =)

Motosiklete şeytan işi diyolar ya sinir oluyorum yahu hep trafik var benzin pahalı mtv yüksek kaskosu fazla kaza oldugunda yine ölenler oluyo hala motosiklet şeytan işi tehlikeli diyorlar.Araba olmasa motosiklet güvenli aslında l.Herkesin bayramı mubarek olsun iyi süruşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar