Airsoft Ana Konu

airsoft bilmeyenler için genel tanım

Airsoft silahı, Airsoft oyununda kullanılan gerçeğine oldukça benzeyen tüfek, tabanca vb. silahların genel adıdır. Airsoft oyunu, bir çatışma simülasyon oyunudur. Silahlar, mühimmat olarak 6 mm'lik, biyolojik olarak çözülebilen plastik boncuklar kullanır (6mm BB - Bulleted Breech). Plastik boncuklar, silahın içindeki piston ile ürettiği sıkıştırılmış havayı ya da 340 gramlık CO2 tüpleri kullanır. Devamı için https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Airsoft

maxresdefault.jpg

Airsoft kimi için spor,kimi için hobi...
best-airsoft-equipments.jpg

Paintballdan farkı aşırı gerçekçi olmasıdır.
maxresdefault.jpg

her sporda olduğu gibi bununda bellibaşlı kuralları var tabi :)
Kurallar takıma göre değişkenlik göstersede temel kuralı
Kesinlikle Koruyucu Gözlük takılacak
Bina içi yakın mesafe tüfek değil tabanca kullanılacak
Paintball daki gibi vurulan boyaya bulanmadığı için ben vuruldum gibi işaret yapması gerek.

benim aletler
vLkXlA.jpg

ngzR2N.jpg

pazartesi alacak olduğum alet
cm-032-ebr-bk_1_mark.jpg

Ekipmanlar güzelmiş peki silahları nerden ne kadara aldınız sorabilir miyim Türkiyede çok pahalı biliyorsunuz

Ekipmanlar güzelmiş peki silahları nerden ne kadara aldınız sorabilir miyim Türkiyede çok pahalı biliyorsunuz
İşgörenden sipariş ediyoruz taksit ile alıyoruz evet biraz pahalı fakat taksitle alınca çok koymuyor silahları işgören yada eş dost ekipmanları aliexpressten alıyorum

Daha dün akşam bir kaç inceleme videosu izlemiştim ufaktan zehiri aldım herhalde derken bu konu tuzu biberi oldu. Uygun fiyatlı ve kullanışlı airsoft tabanca tavsiyeniz varsa çok makbule geçer.

Daha dün akşam bir kaç inceleme videosu izlemiştim ufaktan zehiri aldım herhalde derken bu konu tuzu biberi oldu. Uygun fiyatlı ve kullanışlı airsoft tabanca tavsiyeniz varsa çok makbule geçer.

Tüfek önereyim önce
https://www.isgoren.com.tr/urun/1563/asg-steyr-aug-a2-airsoft-tufek.html

Bu aeg çok iyidir ucuz yollu alınabilecek en güzel aegdir eğer arayıp aiparişinizde bursa takımındayım derseniz indirim de alabilirsiniz. Bursa takımı çok büyük istanbulda da birsürü takım var hatta neredeyse bütün şehirlerde var

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Bende çok ilgiliyim bu tür şeylere fakat fiyatlar uçuyor.

Ucuz ikinci el bulabilirsiniz bir kerede ödeme değilde taksit ile alın ve eminim çok fazlw zevk alacaksınız

Son düzenleme:
Daha ucuz başlangıç seviyesi oyuncaklardan alma düşüncesindeyim. En azından heves edip bir aldıktan sonra bir kenarda eskiyecek mi yoksa saracak mı onu görmüş olurum.

Daha ucuz başlangıç seviyesi oyuncaklardan alma düşüncesindeyim. En azından heves edip bir aldıktan sonra bir kenarda eskiyecek mi yoksa saracak mı onu görmüş olurum.

Ozaman hiç silah almayın şimdilik. Bi takım kaptanıyla konuşun oyuna gidin elbrt silah bulunur. Biz yeni gelenlerr silah almayın gelin oynayın görün öyle alacaksanız alın diyoruz. Ben kaç hafta silahsız gittim mesela

Oyunlara katılmak gibi bir niyetim ve zamanım yok zaten. Ben fırsat buldukça kendi kendime atış yapmayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda belki oyunlara da katılabilirim.

Anladığım kadarıyla şarjlı olanları ve gaz ile çalışanları var. Bu ikisi arasında hangisi daha pratik ve kullanışlıdır ?

Son düzenleme:
Oyunlara katılmak gibi bir niyetim ve zamanım yok zaten. Ben fırsat buldukça kendi kendime atış yapmayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda belki oyunlara da katılabilirim.

Anladığım kadarıyla şarjlı olanları ve gaz ile çalışanları var. Bu ikisi arasında hangisi daha pratik ve kullanışlıdır ?
ANladıım o zaman airsoft değil de havalı tüfek alırsanız yada havalı tabanca sizin için daha iyi olur.

Elektrikli olanlar daha iyi gazlılarda çok sorun çıkıyormış. Arkadaş almıştı elinden zar zor çıkarttı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İğrenç bir hobi. Hatta bence hobi olması bile şüpheli. Muhtemelen insanlık, kişilik ve egosu ile sorunları olanların yapabileceği rahatsız edici, görüntü olarak hiç bir insanı sıfatı olmayan saçmalık.

İğrenç bir hobi. Hatta bence hobi olması bile şüpheli. Muhtemelen insanlık, kişilik ve egosu ile sorunları olanların yapabileceği rahatsız edici, görüntü olarak hiç bir insanı sıfatı olmayan saçmalık.

Yaw he he :)sen git futbol oyna hadi koçum benim :)ne salak insanlar var yav

Adı üstünde hobi. İnsanlar bunu kendi zevkleri için yapıyor, senin için değil. Bir kişisel zevk olayında bile karşısındakine saygı duyamayan insanların varlığı midemi bulandırıyor cidden.

Romedon ben de yakında başlayacağım bir terslik olmazsa, işgören bundan sonra gelicek(ekimin 2. haftası civarı) replikalarda fiyatların artacağını söylemişti haberin olsun.

Adı üstünde hobi. İnsanlar bunu kendi zevkleri için yapıyor, senin için değil. Bir kişisel zevk olayında bile karşısındakine saygı duyamayan insanların varlığı midemi bulandırıyor cidden.

Romedon ben de yakında başlayacağım bir terslik olmazsa, işgören bundan sonra gelicek(ekimin 2. haftası civarı) replikalarda fiyatların artacağını söylemişti haberin olsun.

Dolar artıyor ya olabilir birde hangi şehirdesiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hakaret ederek ezik egonu tatmin etmeye çalışıyorsun. Tıpkı boncuk fırlatarak yapmaya çalıştığın gibi. Ama size olan, boncukları geri toplarken olmuş belli.

Ne kadar saçma bir yorum olmuş.Gerçekten gereksiz ve boş bi yorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar