Arama sonuçlarınız

1. Romedon

En az yakan Düşük cc motosiklet öneri

Merhaba motor büyütmek diyetindeyken birde hem kız arkaddaşımın semt içi kullanacağı hem de benim 10 km lik yolu süreceğim en en az yakan motosikleti önerir misiniz? Çin min farketmez 100 cc filan olur daha düşşük bile olur.Ucuz olsun yeter 2 3 civarı.
  2. Romedon

Kamyonun altında kalmaktan 30 cm ile kurtuldum.

Pazar günü pikniğie gideyimdedim. bildiğim o-yolu değil gps i kullanayım dedim ve motora taktım. Dar virajlı yollardan geçerken virajı döndüm ve yere çakıl dökülmüş olduğunu gördüm. Hı<ım fazla değildi fakat, mıcırdan dolayı abs devreye girmesiyle duramadım yola neredeyse fırladım. tam sol...
  3. Romedon

Düşük CC de iyi marka egzoz performans arttırır mı?

Arkadaşlar mesella 250 rr yada r 25 aldım orjinal egzozu değilde 3 bin tl verip birde akropoviç eksoz aldım. bu düşüc cc motora performans verir mi? Yoksa ayriyeten hava filitresi gibi yükseltmelerde yapmalı mıyım? İsteğim ses değil, performans. DÜşük cc de pata paa sesi sevmem.
  4. Romedon

Nedir bu eldiven içliği?

Merhaba arkadaşlar. Az önce gelirken ellerim dondu. Kışlık eldiven bakıyordum.Eldivenim mevsimlik deri. Kış ekipmanlarına baktım eldiven içliği diye birşey gördüm. Nedir bu? http://www.motosikletaksesuarlari.com/REVIT-HELIUM-ELDIVEN-IcLIGI-SIYAH_36744.html böyle bişey mi alıp üzerine eldiveni...
  5. Romedon

APP plakam var çevirmeye yakalandım.

hatırlarsınız geçen konu açmıştım app plaka alırsam nolur dye. Evet.nolur gördüm.Plakamı internetten ''MÜHÜRLÜ'' olarak sipariş ettim.12x18 boyunda katlanır plakalıkla kullanıyorum.Ama katlanır plakalığın aktlanmasını istemediğim için civata ile sabitledim.Mudanya bursa tarafında çevirmeye...
  6. Romedon

HONDA CBR 250 RR en ayrıntılı resimler.

http://www.hondaprokevin.com/pictures/2017-CBR250RR-2/ motor bloğundan pistonlara kadar herşeyi fotoğrafı var. merak edenler bakaiblir
  7. Romedon

Urban UR6 Alarmlı disk kilidi kullanan var mı?

Geçen 200 tl ye kadar disk kiliditavsiyesi alıcaktım bakrtım konum motosiklet aksesuarları bölümüne taşınıp öldürülmüş :( Orası hiç aktif olmadığından kendim biraz araştırdım urban ur6 buldum. avrupa malı imiş. Kullanan varmı?
  8. Romedon

Motor yağ damlatıyor.

Motosikeltimin altına baktığımda motor bloğundan hafif ahfif yağ damladığını gördüm . ustama yazdım. Senin stop gelince gel çok yağ eksiltmez o pek sorun olamz gelince contayı değiştiriirz boşa 90 km yol yapma dedi. sizce çok sorun olurm u ona göre hemen gideyim? uzun yol cebimde az para var...
  9. Romedon

Ucuz Kendi Motor garajını yap.

merhaba arkadaşlar. Evin arkasına motoru koyuyorum ve gezinirken kendi garajını yapmayı buldum. ve aşırı ucuz bi maaliyet ile.sadece pvc boru gerek bunun için.Biliyorsunuz çok pahalı normalde satın alındığında. Bende Mühendis olduğum ve projeler çizdiğim için bunun ayrıntılı resmini çizip pdf...
  10. Romedon

200 tlye kadar alarmlı disk kilidi?

merhaba arkadaşlar evimi apartkamnın bahçesine koyuyorum. Arkasında gizli biyer var.Gelenin geçenin göreceği biyer değil. Hiçbiryeredn gözükmüyor. Branda da örtüyorum. Fakat aklım yine orada kalıyor. 200 tlye kadar alarmı düzgün çalışan bi kilit önerir misiniz? penceremin 2 metre altında...
  11. Romedon

Motosiklet ömürleri neden az?

Aslında az olarak değilde neden az km çokmuş gibi görüüyor. arabalarlar 100.000 km bi raba normal görülürken 50 k km de olan bir motor aman çok fazla alma gibi önerilerde bulunuyor? Motosikelt dayanıksız mı yoksa tamamen yanlış algımı?
  12. Romedon

Gps ile hız ölçmek doğru mu?

Merhaba gps ile hız ölçme konusuda bazı yererde bunu gerçek hız olduğunu söylendiğini duydum. Dün denedim. gps 10 km fazla gösteriyor. Sizce gps yanlış olabilir mi?
  13. Romedon

En kaliteli Japon?

Kalitesinden dolayı Ktm rc 390 alacaktım. fakat 20.000 fiyat skalamı aştığı için 250 cc 2017 modellere yürüyeceğim.4 motor var bildiğim. Bana en güzeli en hızlısı lazım değil. Bana en Kalitelisi lazım. Suzuki (2017 Gsx r250) Honda (2017 CBr 250RR) Kawasaki (2017 ZX250R Yamaha (2017 YZF R...
  14. Romedon

Mitas Mc 50 Lastik

merhaba motosikletime mitas mc 50 lastik alsam nasıl olur uygun bütçeli bunu bulabildim. Gönül ister rosso 2. Kullanan var mı bunu?
  15. Romedon

Günlük hayatta motosiklet tulumu giyilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Yeni motosiklet planlarım ile birlikte motosiklet için tulum da almayı düşünüyorum.Fakat tulumlar hakkında gram bilgim yok.genelde Günlük hayatta kullanacağım arada da piste çıkacağım.Nasıldır kullanışlı mıdır?Sıcak soğuk tutma durumu nasıl?
  16. Romedon

600Lük motorların yakıt Tüketimi Çok mu?

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Motosiklet alacağım cc yükselteceğim. Ama yeni modeller için önümüzdeki seneyi bekliyorum.Bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben motosikletimle 13 litre benzin ile 300 km civarı gidiyorum 100 km/h ile. 600 lük bir makine alırsam. Bu hızla gittiğimde...
  17. Romedon

Yağ sıçrayan motor bloğunu nasıl temizlerim?

merhaba arkadaşlar zincir yağını biraz bol sıkmışım .Sürekli motosun lat kısmına sıçratmış bu bölgeyi nasıl neyle temizlerim? amzon zarar verir mi?
  18. Romedon

Motokamp için minimum malzemeler?

Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu bir kamp düşünüyorum. fakat malzeme taşıma konusunda bayağı sıkıntılıyım :D Racing olduğundna dolayı. Geçen sefer artçı ile birlikte yaptığımız kampta taşıma işini şu şekilde hallettik. Artçıma büüyk sırt çantası içinde 1 uyku tulumu 1 çadır. 2 tişört vs 2...
  19. Romedon

Bergama Motosiklet Festivali

Güzel günlerdi Katılan var mı bilmiyorum ama Benim ilk festivale katılışımdı. Belediye başkanı ziyareti BONUS
  20. Romedon

Mühürlü app plaka

Merhaba arkadaşlar 10x16 ebatında plaka aldım mühürsüz ama geri gönderip mühürleteceğim.Orjina plakam kırıldı iş younluğundan emniyete gidemiyorum .Bu mühürlü olunca sıkıntı olur mu?

Yeni mesajlar