Arama sonuçlarınız

1. DPFTA

Kalıplı motorsiklet arıyorum

O boya CRF yada 660 Tenere gider. 890-880 mm sele boyunda olan motosikletlere yönel derim, yoksa bacağın fazla kırılır, keyif alamayabilirsin. Naked falan aman uzak dur, at-kelebek ilişkisi gibi görünürsün...
  2. DPFTA

Yeni BMW F 450 RR Testte: 48 HP’lik İki Silindirli Sport Model

Buna bi para isterler bir de serviste de bi geçirirler var yaaa.. Gör o zaman, "CF alaydım, bunu almayaydım binmek için de zengin olmak lazım" diyenleri :ROFLMAO: :ROFLMAO: Gelsin gelsin, rekabet iyidir. Suzuki için bence reklam vakti, abanmaları lazım sağa sola.
  3. DPFTA

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Köfte fotosu yok, yol videosu yok, kelaj zaten açıkta... Abi, hayra alamet değil bunlar. Soğuklar yaramadı, moralini bozdu heralde yav... :ROFLMAO: 😈
  4. DPFTA

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Bol kelaj, az nikelaj. Afiyet olsun, azıcık yol videosu falan da çekip atın yav, gitmiş kadar olalım izlerken. :)
  5. DPFTA

kaza yaptıktan sonra araç mahrumiyeti davası

Ne hakka girmesi kardeşim ? Sigortası var diye bir daha yapabilsin mi, bizim gibi motosiklet süren bir başkasını altına alabilsin mi istersin. Tabii ki istemezsin, o zaman cezalandır belli ki herif olayın farkında değil. Alabildiğini al, bu senin "HAKKIN", sana ait hep sana aitti hatta. Sende...
  6. DPFTA

Cruiser mı? Sport touring mi?

Anladım, ancak iş performans ve kulanışlılığın tartışıldığı kısma gelince kimse kusura bakmasın ama Versys olan yerde V-Strom baba kalır o sıralamada yani. Bir kere tek 19-17 jant. Türkiye yollarındaki bana kalırsa en uygun kombinasyon. Seçiminizde başarılar. Yok asla abi, yok öyle olmuş böyle...
  7. DPFTA

Cruiser mı? Sport touring mi?

Gelip buraya da V-Strom 650 yazacağım da kafama ıslak odunla vurmayı bekleyenler var, ondan söylemedim varsayalım. Komple Türkiye'mizi gezdim, 4.6 litre tam yüklü şekilde. 450 km yakıt almadan gidebilmek büyük nimet abi. Tavsiyem hakikatten V Strom olurdu ama demiyorum, kafamı seviyorum.
  8. DPFTA

KTM rc390 mı Yamaha R25 mi

V Strom 650 kardeşim. Hayırlı olsun.
  9. DPFTA

Tracer 900 vs vfr800x crossrunner

Çok net Tracer.
  10. DPFTA

Kışlık eldiven hakkında...

Abi sabunlu su ile bezi nemlendirip iç-dış ederek yıkamak yeterli. Oda sıcaklığında kuruttuktan sonra güllü vazelinle yumuşatmak ve deriyi beslemek gerekiyor. Fazla fazla da sürülebilir, ele pek birşey gelmiyor zaten. Deri eldivenlere en iyi bakım bu. Her vazelin olur, güllüsü kokulusu daha hoş...
  11. DPFTA

Buji nerede?

Kardeşim, bu işi yapmak zorunda değilsin. Geri dönülemez hasarlar vermeden önce servisine götür ancak bu sefer daha dikkatli izle ve öğren.
  12. DPFTA

Ağır çelik ev, hafif çelik ev

Selamlar, en son Aralık ayında babamların evinin çatısı için fiyat alıyorduk, ben de planladığım inşaat için fiyat istemiştim ve tahmini maliyeti belirlemek açısından sormuştum. Tahmin değil, piyasa fiyatı bu. İyimserlikle alakası yok. Tek ustayı çalıştıramıyorsun zaten, genelde 3-4 kişilik...
  13. DPFTA

Ne yapabilir bu?

Hataları sayalım. 1- Motosikletler şerit için sollama yapamaz. 2- Taşıt takip mesafe bırakılmalıdır. 3- Viraj içerisinde sollama yapılmaz. 4- Trafikte tartışmak gereksizdir. 5- Trafikte artistik, zikzak çizmek(yol kusuru ve ciddi tehlikelerden kaçınmak haricinde), drift gibi hareketler cezaya...
  14. DPFTA

Ağır çelik ev, hafif çelik ev

Bir ara kendi planlarımı çizip çizip nasipleniyordum, söyleyeyim. Orta kalitede metrekare fiyatı 430 dolardan başlar, 500'e kadar gider. Bakın metrekare. Anahtar teslim ve çok hızlı teslimatı yapılır. Statik projede ciddi avantajlar olur, yapı zaten hafif olduğundan gevşek, alüvyonal toprağa...
  15. DPFTA

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Öyle metaforlara kaptırma kendini ama 23-28 arası bende kayıp gibi. O arada çok şey yaptım gerçi ancak yıllar hızlı geçiyor yani. Bir de yeri geldiğinde kır aga hakedeni. Hepimizin kişilikleri, toleransları var; nerede nasıl davranacağını öğrenememiş adama medeni davranmanın faydası yok, zararı...
  16. DPFTA

Yıllar çok hızlı geçiyor, tadını çıkart kardeşim. Herşeyi yap ama hep hayatta kal. Abi hahahahahaha uskur koparmanın ticaride karşılığı ehliyet iptali, verdiğin zarara göre hapis hiçbir şey yoksa da tazminat :D Allah göstermesin valla :D. O bide koptu mu yağ da atar, kürek yoksa Sahil Güvenlik...
  17. DPFTA

22 yaşımda 180 metrelik 32K tonluk MR tankerde vardiya tutmaya başlamıştım. Kafamda hala saç var, yaş 30'a dayanıyor. Daha dün gibi resmen abi ya...
  18. DPFTA

Ben 22 yaşımdayken bisiklet almıştım, MTB hem de :)... Adamlar Tuareg-Tenere bakıyor.. Vay be.
  19. DPFTA

Fukaralar İçin Motosiklet Önerisi

Xpulse 200 4V (15-20K kilometreler). Satın aldım kullandım, ergonomik olarak bana saplanmış gibi duruyor, kullanmıyorum daha. Sorunsuz, yolda kalmaz, çokta iyi hizmet eder. XPulse 200 2V, kullanmadım ama bunu da beğenen çok arkadaş oldu. Ufak işçilik hataları vardı, montajdan kaynaklanan, yağ...
  20. DPFTA

Ben olsam Tuareg alırdım. Cruise kontrolü var, belli teknolojileri standart olmuş, QS mevcuttu sanırım, parçalarında da problem olmaz kolay kolay Doğan getiriyor. Baya da sattı burada iyi bi kullanıcı kitlesi var. Konfor arıyorsam Tuareg derdim. Honda'dan selam bile almam, al kullan 1-2 yıla...