Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Beyler eğri oturup doğru konuşalım; bir çoğumuzun %30 araziden anladığı asfaltı bozuk köy yolları ya da bilemedin kenarlarında mıcır olan ara yollar. Böyle lenduha gibi makineleri alıp ne yapacaksınız? Nedir bu adv modası böyle?
ama tel jantlı, gagalı motor güzel/havalı duruyor. :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Beyler eğri oturup doğru konuşalım; bir çoğumuzun %30 araziden anladığı asfaltı bozuk köy yolları ya da bilemedin kenarlarında mıcır olan ara yollar. Böyle lenduha gibi makineleri alıp ne yapacaksınız? Nedir bu adv modası böyle?
kendi adınıza konuşun ben çin malı supersportumla o yollara giriyordum zaten benim bu yaz transanatolia raid planım var seneye de belki sky adventure

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bi köfte yemeye gelmedik diye hımbıl mı olduk
Len ne işin var biz ihtiyarların arasında köftede? İyi ki gelmemişsin, ben senin yerinde olsam ben de gelmezdim kıç kılları kadayıf olmuş adamların ortamına.

Şaka bir yana, sen Tuareg ile bu rotaları tamamla, sana söz ilk fırsatta Honda'da Offroad eğitimi alıp @haluk23 'ün 10 Crf 250'sinden birini satın alıp ben de dağ bayır yollara düşeceğim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Len ne işin var biz ihtiyarların arasında köftede? İyi ki gelmemişsin, ben senin yerinde olsam ben de gelmezdim kıç kılları kadayıf olmuş adamların ortamına.

Şaka bir yana, sen Tuareg ile bu rotaları tamamla, sana söz ilk fırsatta Honda'da Offroad eğitimi alıp @haluk23 'ün 10 Crf 250'sinden birini satın alıp ben de dağ bayır yollara düşeceğim.
ben de dýorum crf 250 veya 390adv alayım öğreniyim ondan sonra tuareg alırım diyordum ama ne al satla bidaha uğraşmak istiyorum ne yine kocaeli sınırlarına hapsolmak istiyorum kaybedecek de çok vaktim yok yaş 22 oldu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ben de dýorum crf 250 veya 390adv alayım öğreniyim ondan sonra tuareg alırım diyordum ama ne al satla bidaha uğraşmak istiyorum ne yine kocaeli sınırlarına hapsolmak istiyorum kaybedecek de çok vaktim yok yaş 22 oldu
Yaşın bir mok değil ama imkan yaratabiliyorsan Tuareg tabi ki seçtiğin diğer iki makineden bana göre daha tercih edilesi.

Honda'yı geçtim ama sana Tuareg ile arazi eğitimi verecek hoca elbet vardır, eğitim alırsın daha kolay adapte olursun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
22 Yaşımdayken 3-4 senelik ehliyetim vardı ama araba kullanamıyordum. 24 Yaşımda araba kullanmanın şart olduğu bir işe girerken yalan söyleyip "tabi cnm Seat Cup'ta yarışıyorum" diye abartılı bir yalan söylemiştim. İşi aldık ama 10 gün sonra şirket arabasının ırzına geçmiştik.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
22 Yaşımdayken 3-4 senelik ehliyetim vardı ama araba kullanamıyordum. 24 Yaşımda araba kullanmanın şart olduğu bir işe girerken yalan söyleyip "tabi cnm Seat Cup'ta yarışıyorum" diye abartılı bir yalan söylemiştim. İşi aldık ama 10 gün sonra şirket arabasının ırzına geçmiştik.
22 yaşımda 180 metrelik 32K tonluk MR tankerde vardiya tutmaya başlamıştım. Kafamda hala saç var, yaş 30'a dayanıyor. Daha dün gibi resmen abi ya...

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kimi insanlara göre çok şanslıyım bu konuda, belki ehliyetimi aldım alalı 2.5 sene civarında 100.000 kilometre yol almışımdır otomobil ve motosiklet ile. Yaşım 21 :)
Yıllar çok hızlı geçiyor, tadını çıkart kardeşim. Herşeyi yap ama hep hayatta kal.
Benim de 14 yaşımdayken kıçtan takmalı 115 bg Mercury motorlu fiber teknenin pervanesini denizde kaybetmişliğim var :)
Abi hahahahahaha uskur koparmanın ticaride karşılığı ehliyet iptali, verdiğin zarara göre hapis hiçbir şey yoksa da tazminat :D Allah göstermesin valla :D. O bide koptu mu yağ da atar, kürek yoksa Sahil Güvenlik gelir, deniz kirliliği falan of of of :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi hahahahahaha uskur koparmanın ticaride karşılığı ehliyet iptali, verdiğin zarara göre hapis hiçbir şey yoksa da tazminat :D Allah göstermesin valla :D. O bide koptu mu yağ da atar, kürek yoksa Sahil Güvenlik gelir, deniz kirliliği falan of of of :D
Sağolsun kankam atladı denize, çıktı karaya, don paça minibüse binmişti de yardım getirmişti. Bizi balıkçı teknesi gibi bir şeyle çekmişlerdi, rahmetli babam içimden geçmişti, harçlığımı kesmişti de kasasından para çalmıştım. İlk gençliğim çok kötüydü.

Motosikleti
Ns200 15"
Yıllar çok hızlı geçiyor, tadını çıkart kardeşim. Herşeyi yap ama hep hayatta kal.
Hayat bir yudum su kadar kısa fakat bir o kadarda güzel, hayatımda kalp kırmadan kimseye zarar vermeden yapabileceğim bütün şeyleri yapmaya çalışıyorum. Altımızdakininde ne olduğunun zerre önemi yokmuş, önemli olan keyifle yolda olmakmış.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alper Abim sen 18 yaşındayken BSA vardı, Zündapp vardı, Norton vardı hey gidi heyyy :)
La nerdeee?
Zündapp lar altın gibiydi ..SAat gibi sayardı..
Biz java lazer lerin , java350 ts lerin zamanında MZ le başladık turlamaya.. Önceleri bir sürü mobilet puch geldi geçti..
Şu 250 lik scootr-er gibi olan motor yeni gelmişti koreli olarak ilk.. dorado corvus... Üzerinde teybi radyosu falan vardı... Galeride sırf ona bakmak için arada gider ağzımızın suyunu akıtır geri gelirdik... Halbuki bindiğim motor 90 model alman MZ.. Güç hız konusunda havada katlar.. Ama işte gençsin, güzel şık görünüyor lanet...

Şimdi bazan görüyorum yollarda.. Hemen kafamı çevirip utandığımı hissediyorum... İnsanoğlu garip işte..

Ayrıcanam abartma... Biz X kuşağıyız.. Sağlam kuşaktır ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar