Arama sonuçlarınız

1. H

Kaza geçirdim

Eğer ön freni tüm yeni yetmeler gibi iki parmakla tutmuşsan başka sebep arama. Olması gereken olmuştur. Nokta... Geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun.
  2. H

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Onu duymamıştım ama şu mereti överken bile Zortes diye yazman hoşuma gitti. Gerçekten de bu motor çok yakında zortes mortes
  3. H

Amcam Almanyaya gittiğinde, binen birini gören biriyle konuşmuş. Ordan biliyorum. :) 1761724448 Hımmm. Senin için söylememişse, o zaman onun için yanılmışım, ama senin hakkında yine de haklıyım. Gerçi kesin konuşmayayım. Sanırım diyeyim. Çünkü seni tanımıyorum, tek bir cümleye bakarak kesin...
  4. H

Hem evli değilim hem maaş daha yüksek deyince ben notu verdim (klasik kız düşürme taktiği) gözümde yeri netleşti. Ama senin kadar açık sözlü olamazdım açıkçası.
  5. H

Neredeyse alıyordum o motoru biliyor musun? Bayisine gittim inceledim. O kadar güzel özelliklerle donatılmış ki, puşt neredeyse ikna ediyordu beni. 200 bine öyle motor hem de 12 taksitle. Sonra vaz geçtim. Donanımlı çinliye binip her gün acaba diyeceğime, bomboş japona biner, kafam kulağım rahat...
  6. H

BMW enteli miii? Kötü bir şeymiş gibi söylemişsin. Benim de hedefim bir gün onlardan biri olabilmek. :::)))
  7. H

O dandik motor 150k yapıp banamısın demiyor. Sen bugüne kadar 100k yapmış bir çinli gördün mü? 1761543856 Hayatım boyunca okuduğum en dürüst dolandırıcılık anlatımı. Helal olsun sana.
  8. H

Evet öyle. Bundan böyle kimse bana Çin motorunu övmesin. Canımı çok yaktı bu çinliler :)
  9. H

Zontes 350'de orta sehpa yok zaten 1760905478 İtiraf ediyorum arkadaş ara sıra tek teker yapmayı sever ama genel olarak motora eğlence için binmez. İşe gidip gelir. 1760905902 Ben bundan önce arome 125 almıştım. 7000 km dolmadan dağıldı. Ama öyle böyle değil abi binilmez hale geldi. Marş...
  10. H

Zontes'in 350 cc'lik motorunu almayı düşünüyordum. Ancak daha önce RKS'den yediğim darbe nedeniyle zontese mesafeli davranıyordum. Bir arkadaşım aldı motoru. Daha rodaj bitmeden motorun arka jant tellerinin tamamı dağıldı. Motor kullanılamaz hale geldi. Servisi aradık, motoru getirin bakalım...
  11. H

90' Puch Maxi S Projesi (Aynısından bi tane daha aldım)

Motosiklet sürmeyi bu ikincisinde öğrenmiştim. Daha 13 yaşımdayken, şimdi hiç sevmediğim Bingöllü bir arkadaşımla bu peugeot'ya binmiş, yolların tozunu atmıştık. Hey gidi günler hey.... 1756731446 Rengi bile aynı ya...
  12. H

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Gidenlere afiyet olsun. Benim hastam var bu aralar hiç bir etkinliğe dahil olamıyorum maalesef.
  13. H

90' Puch Maxi S Projesi (Aynısından bi tane daha aldım)

Az kullanılmış maxi puch bulmak imkansıza yakın olduğundan vurulan fiyat normal... Hatta daha fazla bile olabilir bence...
  14. H

Emniyet Şeridi / EDS Ters Kamera Lokasyonları

Pardon ya, senin anlatmaya çalıştığın şeyi anlamamışım. Sorun bende. Özür
  15. H

Emniyet Şeridi / EDS Ters Kamera Lokasyonları

Yüzde 30 mu? Bu kural ne zaman çıktı? Ve bizim neden haberimiz olmadı.
  16. H

motor hızlı değil

Bende eskiden Arome vardı. Yokuş aşağı 123'te gaz keserdi. Düz yolda zar zor 110 yapardı. Ama bugüne kadar bindiğim en kötü motorlardan biriydi. Aldıktan kısa süre sonra iyice eskimeden sattım. RKS'yi kimseye tavsiye etmem. Burası biraz konu dışı olacak ama Aromeyi sattıktan sonra üzerine...
  17. H

Motosikletime çöp döküldü..

Sitenin başka bir köşesinde, pencerelerden uzakta, ya da çıkma altında kalan bir duvara demir çakıp zincirleme yeri yapmak o kadar mı zor. Ödünç bir matkap ve nalburdan alınmış kalın bir çengel. En fazla 100 TL. Ya da en kötü ihtimal usta çağırıp yaptırmak o da 500 TL. Taşınmaktan çok daha ucuza...
  18. H

ZT-350 T1 (Zontes) hakkında

Sorun çıkaracağını düşünmenizin nedeni ne. Bu motoru kullandınız mı, ya da kullanan birinden biliyorsunuz? 1756421721 Abiler genelde Çin ve Japon sohbeti yaptılar. Ben de son olarak bunun üzerine bir şey söyleyeyim. Marka ve model ne kadar iyi olursa olsun eski model motorlar insanı...
  19. H

Zontes Zontes 350 T2 Adventure inceleme / Tanıtım / Bilgi paylaşım

Merhaba! Şu an ZT 350 alma arifesindeyim. İlk yorumunuzun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş. Motor hakkında şu an ne düşünüyorsunuz. Bu zaman zarfında her hangi bir aksilik yaşadınız mı? Almamı tavsiye eder misiniz?
  20. H

ZT-350 T1 (Zontes) hakkında

Bana taksitli fiyat 250 bin denildi Siz 230 bin taksitli fiyatı nereden buldunuz. Ben de alacaksam oraya gideyim.

Yeni mesajlar