Arama sonuçlarınız

1. fancydriver

0 km/ikinci el Tracer 7, alternatifler ve öneriler

Tracer 9, 7'ye göre epey fazla yakmıyor mu? Ben de Tracer 7 alma arefesindeyim, 9 süren abilere sorduğumda yakıtının fazla olduğunu söyledilerdi. 1743455821 Hayırlı uğurlu olsun, kazadan beladan uzak yüksek yüksek km'ler dilerim.
  2. fancydriver

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

V-Strom 650 istiyordum, görünce gönlüm kıpraşıyor, hayallere dalıyordum. O sıralar Ns200'üm vardı. Bir ara bindiğimde mutsuzluk hissetmeye başlamıştım, ekonomik olarak satmam gerekti. Hayat bu ya, bize bir şeyler öğretecek. V-Strom isterken altımda Ns200'üm dahi yoktu. Eldeki bulgurdan olmak da...
  3. fancydriver

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

İlk motorum 125 cc bir skuterdi(arora), epey bir bisiklet geçmişim var, cs kullanmayı bilirim misal ama ilk viraj alırken kalbim bi tarafımdan çıkacak gibi oldu, önümde de minibüs vardı, kenara çekip baya bi sakinleşmem gerekmişti. Yanımda kardeşim dediğim arkadaşım vardı, ikide bir durduk diye...
  4. fancydriver

Yeni model NS200 UG Alınır mı

İkisine de sahip olmuş birisi olarak net Cb250R. Aralarında aşırı fark var. Hiç sıfır diye Bajaj alayım deme. Yalnız motora iyice bak. Cb250R'ı kullanan kitle belki Mt'ci tayfa gibi değil ama gene de az buz bi motor değil bence klasmanına göre. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
  5. fancydriver

Atmlere Kullanım Süresi Gelmesi Zorunluluğu.

Bankalarda gişeden para yatırmak için belirli bir tutarın üstünde nakit götürmeniz gerekiyor. Kazanılan miktar arttı, banknotlar aynı. Üslubu savunmak imkansız ama adamlar ne yapsınlar abi? O parayı yatırmak zorundaysa(ki genelde mağazalar yatırıyor) ne yapsın adamlar? Siz de haklısınız...
  6. fancydriver

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

Bu aralar eskilere gidiyorum ben de, özellikle Metallica ve Iron Maiden. Dönüp dolaşıp şu ikisini dinliyorum; James abimizin karizmanın arşa vurduğu yıllar... Tek kelime ile ustalık eseri.
  7. fancydriver

Musatti m125r alınır mı

Srk ile Musatti benzer motor bile değiller. Birisi 6 vites, su soğutmalı, sınıfına göre çok çok iyi verilere sahip(SRK), diğeri ise hava soğutma 5 vites bir motor. Sıfır bakıyorsanız, bilen birisiyle birlikte ikinci el Rs200 bakın, bunların sıfır fiyatına temizini alabiliyorsunuz ve piyasası...
  8. fancydriver

en iyi motosiklet

Kaskın içinde çığlık attırarak bağıra çağıra sürdürecek motosiklet en iyi motosiklettir kitabımda. Ağır kronikleri olmasın yeter.
  9. fancydriver

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

Hiç öyle kuşaklar alacağını sanmam. Bizim sorunumuz özümüzde şeytan olmamız değil bence. Bakın Bolu'ya, Ordu'ya ve daha pek çok şehire. Yasaların iyi uygulandığı yerde insanlar iyidir, uygulanmadığı yerde kötüdür. Herkes yere çöp atıyorsa, bir süre sonra siz de çöp atmaya başlarsınız. İnsan ve...
  10. fancydriver

Scooter mı MotoSiklet mi ?

Keşke ekonomimiz iyi olsa da, herkesin garajında bi scooter, bi de ihtiyaca göre bir motoru daha olsa. Bence şehir içinde ufak tefek scooter ile dolaşmak çok keyifli. Bi büyük, bi de küçük motor garaja, ohh mis gibi.
  11. fancydriver

250CC Üzeri Motosiklet Tavsiyesi

Bu paralara az eski ama(17-20) Suzuki VStrom 250 var, çift silindir, mis gibi makine.
  12. fancydriver

Motorcu montu gereklimi ?

Kafadan sonra bir motorcunun koruması gereken en önemli yeri sırtı. Oradan bir darbe, çok çeşitli hastalıklara sebebiyet verebilir Allah korusun.
  13. fancydriver

300 Bin TL'ye kadar motosiklet önerisi?

Piyasayı takıntı haline getirip en önemli değerden, zamandan oluyorsun güzel kardeşim. Bi de her malın bir alıcısı oluyor, motor yatırım vasfını kaybedeli çok oldu. Canın Kawasaki sürmek istiyorsa ve şartlar uygunsa, al geç. Kawasaki parçası pahalı ya da zor bulunuyor da, diğerleri çok mu...
  14. fancydriver

300 Bin TL'ye kadar motosiklet önerisi?

Sıfır motor istiyorsan yeni Hornet'e(500) bakabilirsin. Gene de söylediğin rakamın üstünde ama. Piyasası olsun dedin miydi, ne yazık ki bilindik Japonların dışında kalan her şeyi ya çok uyguna vermen gerekiyor, ya da çok beklemen. Bütçe arttırma şansın yok mu hiç? Sıfır faiz krediler vs var...
  15. fancydriver

Honda Bayii'lerinde Motosiklet Olmaması

Dün iki kafadar, Bursa'da ne kadar bayi varsa gezdik. Fiyatlar çıldırmış, sıfır faiz kredi kartı da epey azalmış. Ekipman alıp geri döndük, satıcılar sanki stok krizi olduğu zamanki gibi davranıyor hala. Ahlaksızlık çökmüş üzerlerine. Eğer durumu almaya müsait arkadaş varsa dün Çavdarlı...
  16. fancydriver

400.000 TL Civarı Motosiklet Önerisi

Bu tarz konuları kınadığım için başıma geliyor sanırım ama gerçekten ben böyle bir kararsızlık yaşamadım bir eşya konusunda daha önce. 250-300 cc tecrübelerim oldu. 500-800 cc arasında motosiklet almak istiyorum esasen ancak piyasa uçmuş gitmiş. Bu fiyatlara QJ motor, Voge gibi motorların bu...
  17. fancydriver

Zontes Zontes 350 T2 Adventure inceleme / Tanıtım / Bilgi paylaşım

Zontes 50 ile Gs 150 ile gidiyordu herhalde. :queen:
  18. fancydriver

Önemli Bir Hatırlatma

Haziran ayından beridir, ekonomik ve sosyal durumumdan dolayı motosiklete binemiyorum. Binebiliyorken ne kadar ayrıcalıklı olduğumu düşünmemiş ve o anların kıymetini bilmemiştim. Şimdi elim gidona, g*tüm seleye değmediği için motosikletimle geçirdiğim her an, her görüntü aklımda dün olmuş gibi...
  19. fancydriver

4000 TL Civarına 4 Mevsim Mont Önerisi

Selam arkadaşlarım, kardeşlerim, motosikletdaşlarım. Başlıkta belirtildiği üzere bir monta ihtiyacım var. 4 mevsim motor sürüyorum. Yaza doğru uzun mesafe, kışın şehir içi, belki kısa mesafeli şehirler arası. Bütçe belirtildiği gibi, aslında ikinci el de düşünebilirim ama pek sinmiyor içime...

Yeni mesajlar