Yeni model NS200 UG Alınır mı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 6 kasım 2024 te honda dio ile motora başladım aslında honda dio birkaç sene kullanmayı planlıyordum ancak motor istanbul gibi yerde gerçekten çok güçsüz kalıyor tek kişi hafif eğimli yolda 50 de tıkanıyor üstelik 57 kiloyum..

bu sebeple güçlü bir motora geçmek istiyorum maxi scooter düşünüyordum yamaha honda pahalı onun yerine sym bakıyım dedim 250 bin tl bir scooter.

Bu yüzden biraz daha F/P motor olarak yeni model 0 ns200ug geçmeyi düşünüyorum. Birde sarı siteden Honda cb250 baktım 20 21 model 15k km lerde 180 190 a var ancak bajaj ın kampanyası daha güzel belirli bir kısmı peşin geri kalanı nakit olarak alma şansın var birde hem yeni model hemde 0 olarak ns200ug almak sizce daha mantıklı olmaz mı ?

tavsiyelerinize açığım...

Cb 250 R,
Şeklen, saglamlik ve performans olarak, 2. El...
Her turlu NS'den onde.
Km 15000 falan birşey degil, kolay bozulmayan bir motosiklet.
5 Bin km kadar kullandım, şuan Mt 25'im var, acaba diyorum CB mi alsaydım 😄
Aklinda da kalıyor

Honda parayı baştan alıp, servise daha az uğratıyor sanki :D

Bajaj ucuzdur ama servisle akraba oluyorsunuz... Somun / civata setin olsun, tamir setin de :)

İllaki birtakım vidalar / somunlar zamanla gevşeyip düşüyor. Bajaj alacaksanız en geç haftalık rutin kontroller tavsiye ederim.

Diğer tarafı bilmiyorum, titreşimi vidaları rahatsız ediyor mu etmiyor mu bilmek lazım :D

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Scooter istersen dio parasına alabileceğin sym jetx 125 modeli var performansı 125liğe göre fena değil

Motosikleti
Dominar 250
İkisine de sahip olmuş birisi olarak net Cb250R. Aralarında aşırı fark var. Hiç sıfır diye Bajaj alayım deme.

Yalnız motora iyice bak. Cb250R'ı kullanan kitle belki Mt'ci tayfa gibi değil ama gene de az buz bi motor değil bence klasmanına göre.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 6 kasım 2024 te honda dio ile motora başladım aslında honda dio birkaç sene kullanmayı planlıyordum ancak motor istanbul gibi yerde gerçekten çok güçsüz kalıyor tek kişi hafif eğimli yolda 50 de tıkanıyor üstelik 57 kiloyum..

bu sebeple güçlü bir motora geçmek istiyorum maxi scooter düşünüyordum yamaha honda pahalı onun yerine sym bakıyım dedim 250 bin tl bir scooter.

Bu yüzden biraz daha F/P motor olarak yeni model 0 ns200ug geçmeyi düşünüyorum. Birde sarı siteden Honda cb250 baktım 20 21 model 15k km lerde 180 190 a var ancak bajaj ın kampanyası daha güzel belirli bir kısmı peşin geri kalanı nakit olarak alma şansın var birde hem yeni model hemde 0 olarak ns200ug almak sizce daha mantıklı olmaz mı ?

tavsiyelerinize açığım...
Üstadım alabileceğin gerçekten güzel motosikletler var. Önerilen CB 250 R gerçekten güzel. Keşke imkan olsa alabilsek. Konuşurken 150-200 bin TL leri vermek kolay olsa da gerçekte 100bin TL nakit çıkarmak bile mevcut şartlarda çok zor. Zaten imkanlar olsa muhtemelen burada sormaz gider alırdınız.

250 lik herhangi marka veya model motosiklet alsanız da birkaç yıl sonra büyütmek isteyeceğinizi düşünüyorum. Bundan dolayı ikinci elde daha makul ve nispeten başınızı mümkün olduğunca az ağrıtacak Bajaj ın Pulsar N250 motosikletini önerebilirim.
Yağ soğutmalı olduğundan bakım maliyetleri emsallerine göre düşük. 5 vites ve kaydırmalı debriyajıyla şehir içinde kullanımı rahat. Naked olduğundan dingil mesafesi de emsallerine göre kısa. Manevraları çok kıvrak. Diodan sonra zorluk çekmezsiniz. Aksesuar takmak isterseniz Honda - Yamaha kadar olmasa da çeşidi bol. Bajaj'ın NS serilerine göre biraz daha dik oturuyorsunuz. Şehir içinde 90km civarındaki süratlere kadar 2,5L civarında yakıyor. Performanslı ve daha yüksek süratlerde kullanırsanız yakıtı ortalama 3 L civarlarını geçmiyor.
Pulsar N250 önerme sebebim, 1-2 yıllık 5k+ km civarında temiz olanlarını 110-125 bin tl bandında çok rahat alabilirsiniz. Eğer daha şekilli bir model isterseniz aynı altyapıyı kullanan F250 de olabilir.
Dionuzu satıp üzerine cüzi bir miktar nakit ekleyerek daha kolay sahip olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Eğer nakitte sıkıntınız yoksa Honda CB 250R kesinlikle daha iyi bir seçenek olur.

Bu arada Pulsar NS serileri, yeni çıkan UG modelleri Türkiye'de montajlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar