Arama sonuçlarınız

1. onur_NX

YAMAHA R25 MOTORUM CALINMISTIR

17 RT 424 PLAKALI YAMAHA R25 MOTORUM İÇERENKÖY DEN APARTMANIN BAHÇESİNDEN CALINMISTIR. BULANA HABER VERENE ÖDÜL VERİLECEKTİR. 05553870008
  2. onur_NX

Satılık..honda cbf 500...

2006 model honda cbf 500 makinamı satıyorum(satmak zorundayım artık cok acil arabaya ihityacım var motorculugu bırakmak zorundayım.. Fiyat: 7.500 tl araba takaslarına acıgım tekliflerinizi burdan yada telefonla arayarak gorusebiliriz. En fazla 10.000tl civarında araclarla takas yapabilirim...
  3. onur_NX

Honda cbf 500 icin performance egsoz arıyorum

ARKADASLAR MARKA OLARAK REMUS - AKROPOVIC - YOSHIMURA - DEVİL MARKA TUP EGSOZ ARIYORUM. MAKSİMUM LİMİT 350 TL CİVARI.. irtibat icin : 0555 387 0008 onur [email protected]
  4. onur_NX

HONDA CBF 500...egsoz aranıyor...

cbf 500 icin sıfır yada cok temiz 2. el olabilir egsoz arıyorum.
  5. onur_NX

Cbf 500 Fan Calısmıyor...

Arkadaslar CBF 500 alalı 2 gün oldu..hararet ile ilgili bir problemim var. Motoru calıstırıp normal seyrinde 1-2 km yol gittikten sonra hareret gostergesi en dipten " H " ye dogru yukselip tepede kalıyo hiç dusmuyo..sigortaları kontrol ettim saglam. Hararet gostergesi max cıktıgında bile fan...
  6. onur_NX

Honda 600f Hakkında..

ARKADASLAR ASAGIDA www.sahibinden.com da İLANI BULUNAN MOTOSİKLETİ ALMAYI DUSUNUYORUM.. BU MOTORUN DURUMUNU GECMİSİNİ BİLEN VARSA BU KONUDA BİLGİLENMEK İSTİYORUM.. TESEKKURLER.. http://www.sahibinden.com/54_binde_b...XQQdisplayitem
  7. onur_NX

Mutlaka Bakın Ve Yorum Yazın

ARKADASLAR ASAGIDA www.sahibinden.com da İLANI BULUNAN MOTOSİKLETİ ALMAYI DUSUNUYORUM.. BU MOTORUN DURUMUNU GECMİSİNİ BİLEN VARSA BU KONUDA BİLGİLENMEK İSTİYORUM.. TESEKKURLER.. http://www.sahibinden.com/54_binde_bu_temizlikte_kacirmayinWQQaXQQ10750910WQQpXQQdisplayitem
  8. onur_NX

2004 Model Ve üzeri Yamaha Fazer Arastırması..

Arkadaslar FAZER almayı düsünüyorum, fakat bu motor hakkında detaylı bilgiye ulasmak istiyorum. Parça durumu fiyatı yakıtı saglımlıgı performansı hakkında geniş bilgiye ulasmak istiyorum...Cevaplarınızı bekliyorum...Satılık uygun fazer varsa [email protected] dan gorusebiliriz...
  9. onur_NX

ACİL KAN LAZIM B rh (-)

Arkadaslar acil olarak pazartesi yani yarın ameliyat olucak bi hastamız icin sadece B grubu rh negatif (-) kan gerekmektedir. Yardımda bulunabilecek arkadaslar lütfen 0542 486 02 77 numarayı arasınlar.. İlginize simdiden tesekkur ederim...
  10. onur_NX

HONDA CBX 250-HONDA CBF 250 İkisi arasındaki fark nedir?

Hondanın 250cc segmentindeki bu 2 modeli arasındaki farkları bilen arkadaslardan bilgi edinmek istiyorum.Bu motoru alırken nelere daha cok dikkat etmeliyiz ?
  11. onur_NX

Nişanlaniyorum...

HERKESE SELAMLAR.. BENİ TANIMAYANLAR OLSA BİLE BU SİTEDE BULUNMANIZ YETERLİ BENİM İCİN, 24 ARALIKTA MALTEPEDE NİŞANLANIYORUM..SİZLERİ BURDAN DAVET EDİYORUM,BÖYLE MUTLU BİR GÜNÜMÜ SİZ DOSTLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM. HERSEY MUTLU VE GÜZEL BİR YAŞAM İÇİN,SEVGİLER... 24 ARALIK PAZAR SAAT 13:00 -...
  12. onur_NX

200cc - 250cc Kross tercihi hangisi olmalı?

Arkadaslar 250cc ye kadar olan en ideal kross hangisi? Bunu tecrube ve piyasa degerlerini kriter alarak soylemenizi rica ediyorum...
  13. onur_NX

İZMİRLERE SELAMM..

İZMİRDE ASKERİM BURDA OLAN ARKADASLAR HADİ BAKALIM SİZLERLEDE TANISALIMM...
  14. onur_NX

ASKERE GİDİYORUM... (ONURNX)

ARKADASLAR BİRAZ GEC OLDU AMA NAPALIMM..BEN BU AKSAM ASKERE GİDİYORUMM..YER OLARAK TA İZMİR GAZİEMİR... BELLİ Bİ SURE ARANIZDA OLAMIYCAM..GORUSMEK UZERE BENİ UNUTMAYINN.. :cat:
  15. onur_NX

ARKADASLAR BOWLING YAPIYORUZ...8 OCAK CUMARTESİ AKSAMI

Bu cumartesi aksamı herkesi bowling macına bekliyoruz.. YER : Kadıköy CARREFOUR.. (En üst kat yemek salonunda) SAAT : 19:30 Motorlu / Motorsuz / Arabalı herkesi bekliyoruz.. Yeni katılan arkadaslarıda aramızda gormek istiyoruz.. İcinde motosiklet tutkusu olan herkes davetlidir.. ( Tırtlarda...
  16. onur_NX

BİR KAZA HABERİDE BENDEN... ( ilk kaza...)

Baslıktanta anlasıldıgı gibi kaza yaptım. Bende ilk kazamı yapmıs oldum. Gerci cok cok ucuz atlattım diyebiliriz.. Fatura olarak ;bir far, ufak cizikler, kolda ve bacakta ezilme ve cizikler birde 2 adet kolları parcalanmıs mont..ust uste giymistim.. Nasıl olduguna gelince; gece 23:00...
  17. onur_NX

Motorsiklet nasıl yıkanır?

Arkadaslar bu konudaki bilgilerinizi ve uygulamarınızı yazmanızı istiyorum bakalım kimlerde n nasıl teknikler gorecegiz ve ögrenecegiz?
  18. onur_NX

ALANYA GRUBU SES VERİN...

Arkadaslar bu aksam alanya ya gidiyorum.. 2-3 gun kalıcam alanyalı arkdaslarla bu vesileyle tanısmıs oluruz..yarın sabah ordayımm.. Tek Teker abimizle takılıcam bi kac gun isteyen katılabilir.. 0535 886 86 58
  19. onur_NX

21-21 AGUSTOS ROCK'N COKE FESTİVALİ

Arkdaslar bu super muzik şölenine giden varmı ? Ben gitmek istiyorum ama bilet gibi bi problemim var.. hani fazla felam olan varsa :)
  20. onur_NX

Honda NX 250 beyin...

Benim motorun beyni gitmiş. Elimdeki beyni tamir ettirebilecegim yada yenisini nerden nasıl bulabilcegim hakkında bilgi sahibi olan varsa acil yanıt bekliyorum...