Mutlaka Bakın Ve Yorum Yazın

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
13 14 yaşında makine düşünmek lazım

evet modeli biraz eski eski makina sürekli problem demek masrafına katlanırım diyorsan al. ama bol bol masraf yani

model eski ama yinede git bak bence temiz kullanıldıysa olabilir he bide son sahibi olma tehlikesi var tabi ama görmeden ve kullanmadan karar verme derim ben

GKN

selamlar, motor siteden gece_ (ibrahim) arkadaşımızın, ihtiyaçtan satıyor gerçekten, ii bi arkadaştır, motoru alır baktırırsın servise beyenirsen neden olmasın:wiinkk:

54 bin km motosiklette hiçbirşeydir ama yaşı biraz fazla 15 yaşında beğendiysen içine sindiyse al :cat:

bu tıb motorların dusuk modelı km lısı alınmaz dostum.gıt 2005-2006 er5 al´model al

Mersin İl Temsilcisi
ben bu makinayı alırdım...
avrupalı adamlar 100-200 bin km yaptıklarıyla övünürken biz tam tersini yapıyoruz. benim makinam 40.000 km ye dayandı ve ben bununla övünüyorum.
dediğim gibi ben bunu kessin alırdım ama ustama gösterip alırdım. hele ki çinlinin fiyatı kadarsa neden olmasın. ancak almakla bitmiyor, bakım masraflarını da eklemek gerekir. yani kafadan hesap:

200 ytl ön bakım ( yağ+filitre+buji vs )
600 ytl lastikler
250 devir

ortalama 1000 ytl ek masrafın olacaktır. yedek parça sorunu da yoksa hemen kaparo ver bence. hayırlısı neyse o olsun :)

Almanyada dayımda vardı ve cok memnundu kendısı ne kadar km yaptıgını hatırlamıyorum ama 6 sene bındı motora ama bu motor hakkında cok bnısı solıyemem kullanan kısıden kısıye degısebılıyo onun ıcın kendın karar vermelısın cogu arkadasımızda yazmıs masraf dıye ıkıncı el ve yası buyuk olan aracların hepsınde masraf oluyo ama bunun yanında vergıden bıraz karsılamıs oluyosun masraflarını

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor sahibi benimde sağolsun bilende bilmeyende yorum yapmış heleki altlarında çinli olupta daha önce honda ve racıng e binmeyen arklarıda tebrik ediyorum

neyse motorumu övmeme gerek yok görünen köy kılavuz istemez.isteyen gelir görür herkese kapımız açık

Abi durumun var ise üzerine 1.500 ytl daha ekleyip güzel bir 1999 model yada 2000 model 600 f alabilirsin

motor sahibi benimde sağolsun bilende bilmeyende yorum yapmış heleki altlarında çinli olupta daha önce honda ve racıng e binmeyen arklarıda tebrik ediyorum

neyse motorumu övmeme gerek yok görünen köy kılavuz istemez.isteyen gelir görür herkese kapımız açık

Alınganlık yapmışsın dostum.. Söylenen sözler sadece senin motorun için değil, 15 yaşındaki her motor için ve her yerde söylenen laflar bunlar.. Altında çinli olsun japon olsun motor motordur.. Söylediğin bu laf için seni kınıyorum..Buradaki söz konusu motor sana ait diye insanlar düşüncelerini mi gizlemeliydi?

Moderatör
GeCe__ iyidir, kandırmaz kimseyi.. Delikanlı adamdır. Ne derse doğrudur.. Git gör motoru, kandırmaz seni en azından, neyi eksik neyi fazla söyler..
GeCe__ bu kıyağımı da unutma :p

Fotoğraflarda bayağı temiz görünüyor. Ben olsam bir ustaya gösterirdim... Daha sonrada kesin kararımı verirdim.:cat:

profilimde goreceksınız aldıgım motosıklet 18 yasında ustaya sordugumda sız bu motoru olduremezsınız dedı dusunmeden aldım masraf olmadımı? tabıı kı oldu zıncır don lastıgıne donmustu degıstı lastıkler yatmaktan kayıs gıbıydı degıstı şimdi testere gıbı valla gazı cekınce teker havalarda gezıyo :) iyi makıneyı duzgun kullanıp bakımlarını aksatmazsan evladıyelik olur

arkadasım bu motorla mukayese edılmesede ben 450.000km de afrıca twin gordum dıstan bakınca pert olsada hala yol yapıcak takatı vardı makınanın onemlı olan uzerınden gecen yıl deıl uzerıne bınendır unutma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar