Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Keeway ARN 125 Motorsikletini;

Katılımcı sayısı
353. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beğendim..

    254 71.95%
  • Beğenmedim..

    48 13.60%
  • Kararsızım.....

    51 14.45%
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Keeway ARN 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Merhabalar.

    Uzun süre araştırdıktan sonra fiyatı ve özellikleri bakımından arn 125 i tercih ettim..(Antalyada peşin 2.250ytl ye nebioğulları) 05.07.2005 tarihinde akşam teslim aldım.Şu anda plakam yok.salıya çıkacak..

    Siyah modeli tercih ettim.Çünkü mat siyah çok hoş.Antalyada birçok olmasına rağmen ışıkta soranlar park ederken bilgi alanlar oldu..
    + Gören herkez motoru çok beğeniyor

    Yakıt konusunda henüz rodaj aşamasında ama şu anda kadar 25 YTL benzin aldım. 255 km yol yaptım ve hala yarım depo benzin var.Yaklaşık 1 km de 100 YKR yakıyor.Tabi rodajdan sonra bu daha da düşecek...Deposu 12 YTL ye doluyor...

    Hızlanması gayet iyi.Yeni hyundailer olsun diğer benzinli arabaları farkla geçiyor.Henüz rodajda olduğu için fazla hızlı gitmiyorum.50-60 km maximum hız yapıyorum.Katalogda maximum hızının 83 KM/S olduğu yazıyordu.Denemek için düz bir yola çıktım ve Volkwagen volt Minibüs ile yarıştım.Ve 110 KM/s Hıza ulaştım.Bayinin 70 i geçmeyin piston sekman dağıtabilir sözü aklıma gelince durdum..Rodajda 110KM/s Hızı gördüm..

    Motorun Anahtarı çok hoş.2 adet uzaktan kumandalı anahtar, 2 adet normal kontak anahtarı 2 adet arka sepet anahtarı teslim aldım.ekte resimlerini görebilirsiniz.

    Farları gayet hoş aydınlatması iyi.Kısa farlar bir çizgi şeklinde görünüyor.uzunlar ise süratli giderken işimi kolaylaştırıyor.Lambaların sarı olması nedeniyle çarşıda gezerken pek farlara ihtiyaç olmuyor.

    Sinyalleri yeni çıkan lüks ootomobillerdeki gibi sarı lambalı beyaz sinyaller.çok çık görünüyor.

    Tekerlekleri yolu çok iyi tutuyor.bir keresinde suda sadece ön disk freni kullandın çok az kaydı yinede yolu gayet sıkı tuttu ve düşmeyi önledi.Lastikler duplex.

    Frenleri çok sert ve sağlam.özellikle ön fren yüksek hızlarda durmayı çok kolaylaştırıyor.Çelik jant olması yol tutmayı arttırıyor.

    İki çeşit ayaklığı olması iyi, hem motor yana yaslanıyor, hemde dik durabiliyor.

    Uzun + kısa farlardan ziyade sellektör yapmak için far butonu kullanılıyor.Sellektör için far butonunu aşağıya doğru basıyorsunuz.

    Motor gayet güçlü.8.4 hp.yokuş falan dinlemiyor.2 kişi birçok yokuşu çok rahat çıkıyor.(örneğin antalya kalekapısı içindeki yokuşlar.)

    Oturak altındaki sele çok geniş.zincir ve diğer aletler sığıyor ve hala çok boş yer var.

    Arka selenin kilidi tıngırdıyor.Biraz sinir bozucu ama sadece motor haraketsiz çalışırken sesi çıkıyor.yolda giderken önemli ses çıkarmıyor.

    Motorun alarmı ve uzaktan çalışma özelliği var.tek tıklama ile alarm çalışıyor.tek tıklama ile duruyor.Aynı arabalardaki gibi sinyaller yanık bekliyor.alarm devrede değilken marş tuşu ile 100mt gibi bir mesafeden motoru çalıştırıyorsunuz.motor soğukkende sıcakkende tek basışta çalışıyor.alarm hassas, hafifçe motora dokunulduğunda yada sürüklendiğinde kısa bir süre çalıyor.aynı sarsıntı devam ettiğinde sürekli çalıyor.Sesi fazla.bir mahalleyi ayağa kaldırabilir

    Distribütörü motomax.Antalyada iyi bir firma olan nebioğulları motor satışını ve servisini sağlıyor.Antalyalılar iyi bilirler.

    Dün Antalyanın Serik ilçesine gittim geldim( yaklaşık hiç durmadan 50 km.toplam 130 km yol yapmışım).Hızım ortalama 70km idi.Sorunsuz gittim.Dönüşte nişanlımla geldik.akşam motoru kilitledim..
    sabah motor çalıştı ancak rolantide çalışmıyordu sürekli gaz vermem gerekiyordu.hemen Bayi ye uğradım ve sorunu söyledim.Direk cikle bozuk dediler.
    Sebebi: arka amortisor tek olduğu için 2 kişide motor zıplayınca demir cikleye değermiş.ondan cikle yerinden kopmuş kırılmış.Motorun kataloğunda 150KG maximum yük yazıyor.150 kg den az bir kilodayız.80+60=140 kg.Uzun yolda hızda dolayı olsa gerek zıplama daha çok oluyor.Birazdan firmaya gidip yeni cikle taktırıcam.Garantiden ücret ödenmiyor.Bu konu kafama takıldı.

    Keeway ARN 125 hakkında bazı bilgiler verdim.Bu kadar kullandıktan soınra yinede bu motoru alırdım, tabi şu cikle sorunu çözülürse...

    yararlı olduysam ne mutlu..Yorumsuz bırakmayalım arkadaşlar....



    motosikletin kadran görüntüsü.Henüz 3 km de iken çekildi.


    Motorun önden görünüşü


    kırık cikle


    Kullandığım zincir.13 YTL


    Arka sepetin görüntüsü


    Katalitik konvertör motor ve arka tekerden bir görüntü.


    kısa farlar


    uzun farlar


    far butonu kısa + uzun + sellektör için.PASSING yazıyor.


    Lamba ve marş butonları


    model yazısı


    Marka ve distribütör yazısı


    İşte motorun anahtarı çok hoş..




    Lütfen yorumsuz geçmeyin...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2005
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Fazer
    Anahtara 10 Point verdim walla
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

  3. #3
    fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Haziran 2005
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    RKS 150
    kardes oncelıkle hayırlı olsun bende 2 temmuzda aldım motorumu dun plakam cıktı henuz 350kmdeyim ama kısmetse pts gunune kadar 500 bakıma wermıs olucaım motorumu ben bu soyledıklerının hepsıne katılıyorum en fazla 80 yaptım we gazı kestım deneme amaclı genellıkle 60km hızla gıdıyorum 2tane yakın arkadasım war keewayı olan benden once aldılar ve o sendekı jıkle sorununu onlarda yasadı ben bu konuyu cok arastırdım o jıklenın kırılmasının sebebı jıklenın hemen sol ust yanında plastk bır takoz war bunlar orjınal fabrıka cıkısındanmı yoksa montaj sırasında bızımkılermı takıyor bılemıyorum ama gercekten cok kucuk ensiz ve yumusak bı plastık parcasından yapmıslar bunun sonucunda 2kısı bınıldıgı zaman veya yolda hafıf bı cukura gırılse o plastık takoz yetersız kalıyor we hemen altındakı jıkleye sase wurup kırıyor bu motorun en buyuk hatası bu yakında buna bı cozum yolu bulacaklarını soluyorlar ama ben yınede bı formul buldum o takozu motorun tek beyenmedıım yerı orası ben ozellıkle kılolu ve ırı yapılı olmam gerekcesıyle amortısoru en yuksek ayarda kullanıyorum sanada tavsıye ederım en azından esneklık payı bıraz azalmıs oluyor arkadasımın keewayındekı takozla benım takozu kıyasladımda benım takozun bıraz daha kalın bı takoz oldunu gordum ama arkadaslarımın jıkle kırılmasından bayada etkılendım ısın gerceı bıraz kasıyorum ama cozum yolu buldum eskı sanayıde takozcular war ordan cok gusel tam o yuvaya gore bı takoz aldım 2YTL ye garantı kapsamından cıkmaması ıcın henuz takmadım 500bakımda nebıogullarına taktırıcam eger takmazlarsa ben kendım 500 bakımdan sonra takıcam bıde sunu anlatmakta fayda goruyorum arkadasım 3-4gun once jıkleyı kırdıında goturdumuzde jıklenın ellerınde olmadını soledıler tamam ne kadar garantılıde olsa beklemek ınsanın sınırını bozuyor ustelık motoru laradan nebıogluna kadar benım motoruma ıple baglayarak goturduk en sonunda baska bı motorunkını sokup ona taktılar ben bu konuda bıraz endıselıyım nebıogullarına o yuzden en guselı kendı ısını kendın gormek dıyorum ama gercekten motorun konforu ve tipi cok gusel bız sureklı gezıyoruz antalyalı motorcular olarak.
    saygılar...
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

  4. #4
    Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Aralık 2003
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    İlgi alanları
    ali1yilmaz kardeş hayırlı olsun ;

    Arkadaşım benım motor suan 766 km oldu ve dedıklerının hepsine katılyıorum canta olayında ben cantayı sokerek kurtuldum saten sorun olmasaydıda sokecektım de neyse.
    Dedigin gibi jikle olayı fabrikadan gelen bir sorunmuş bunu çözeceklerdir cunku 2 yıl boyunca her kırılmasında gidip degiştirmemiz onları zarar sokacagını dusunuyorum ya jikle ıptal yoluna gidecekler yada ordakı jikleye deymesını engelleyen takoz var onu buyutme yoluna gideceklerdir ama bız (ben , fromalanya ve komsum ) dusuncemız kendımız daha buyuk bir takoz koymak.
    Bence motor fiyat / performansa göre çok ıyı oldugunu dusunuyorum.Bazı sorunları olacaktır sonucta hangı motorda sorun olmuyor kı ama ben en azından eger hatalı bir secım yaptıysam kı yaptıgımı dusunmuyorum 2150 ytl kaybetmıs oluyorum ama gidip te 4000 ytl lık bir motor alıpta sorunlar yasadıgımda daha cok para kaybetmıs olacagımı dusunuyorum belkı yanlıs dusunce ama ben saten 5-6 ay motora binen biriyim bana yeter dıye dusunuyorum.
    Motorize07.com Antalya Team

  5. #5
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2004
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    hayırlı olsun öncelikle güzel seçim
    neyse hussar kardeşliğine kabulsunuz aynı motoru kullanıyoruz dimi
    bu arada nasıl 110 yapıyonuz ben anlamadım walla bugün Kaanla kalktık 2 motor aynı hızda gitdik ne o beni geçti nede ben onu ve 100 yaptık ama 110 yokuşta görüyorum
    neyse diğer gezide aramızda olursun umarım
    abi haksızlık ya 500km bakını yaptırdım motor 700km oldu haftaya gene bakım var
    ERASER WİLL COME BACK

  6. #6
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    ali1yilmaz,

    Jikle sorunu hakkında detaylı bilgiyi
    Motomaxdan Seda Hanımla gorusebilirsin.

    SEDA TURAL EMIR
    MOTOMAX A.S.
    TEL: +90 212 290 63 63
    FAX: +90 212 290 63 66

  7. #7

    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    @powerbyaydin
    Benim gittiğim de çok hafif bir yokuş vardı.ve kafanızı direksiyona doğru eğmeniz lazım.dik durunca hem hızlanma geç oluyor hemde maximum hız düşüyor.rüzgarın direnci fazla.Bir artısı motorun arkası sallanmıyor.2 kişi binerken bir çukura yada tümseğe eğilerek girdiğinizde cikle kırma riski olmuyor.

    @skullhunter

    Çok Teşekkürler.Cikle sorunumu aynı gün içinde nebioğulları servisi çözmeyi başardı.Yarın Matomax teknik müdürü atilla bey ile konuyu görüşeceğim.Cikle sorununu tamamen nasıl çözeceğimizi öğreneceğim.

    Konuyu okuyan ve ankete katılmayan arkadaşlar lütfen iki saniye zamanınızı ayırın ve ankete katılın.Katılan herkeze çok teşekkürler.

  8. #8
    fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Haziran 2005
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    RKS 150
    bizide habersiz bırakmayasın kardes bu arada hussara cok benzıyor motor kısmı hatta aynı dıyebılırım sadece hava fıltresı ve amortısor farklı ama hussarda jıkleyı sanırım farklı bı yere takmıslar bızımkılerın olduu yerde goremedım bence akıllıca
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

  9. #9

    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Antalya Nebioğulları Keeway ARN servisi cikle konusuna hızlı çözüm sunuyor.10 dk içinde birtakım ayarlamalar ile ücretsiz sorunu çözdüler.

  10. #10

    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    ******************************************
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

  11. #11
    matraks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mart 2005
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Kanuni HUSSAR
    merhaba arkadaslar ben pazar gunku gezide kaan ve mustafa abinin motorları gordum ve hasta oldum gorunus olarak super Bide nedir bu nebioğulları boyle, gezideki 7 motordan 5i nebiogullarından
    [b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]

  12. #12
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    selam arkadaşlar. yeni katıldım foruma. bir kaç gündür ilgiyle takip ediyorum yazılanları. bundan 4 yıl evvel ilk motorum olan rf900 ile yaptığım ciddi bir kaza neticesinde motorsiklet ve istanbul ikileminden bayağı çekiniyordum. ancaaak..bir gün bir dergide keeway arn 125 i görüp fiyatını okuyunca yaw bu nedir canlısını bi görelim diyerekten bi gittim baktım.ilk önceleri biras uzaktan bakmayı denedim ama yok.. bu böyle olmayacak dedim ve atladım üzerine. üç gün geçti .. indim artık yeter.. bi yerlerim ağrıdı yaw .. şaka bir yana incelemeler ve kıyaslamalar neticesinde bir tane mat siyah almaya kara verdim derken parasını bile vermiş bulundum..yanımda benimle gelip bende bi göriym şunu diyen arkadaşım ile üç gündür iki motor istanbulun altını üztüne getirdik..hakikatten ulen helal ollsun verdğim paraya değermiş dedim. zaten bu kadar parayala bundan iyisi alınmaz!!bu arada mat siyahı yok hiç biryede tabi.bi iki yetkili satıcıya gittik aynı gün bi iki yerde mavi ve kırmızı renkli bulduk ilk önce.. öölesine bi bakalım dedik hemen tabi. inanın aynı malı 100 kere bedava verseler almassınız. yaw plastik kalitesinden tutunda lastiğinin neidüğü markasına kadar.. egzostu bile farklı.işçilik sıfır.malzeme kalitesi ondan sıfır.. yaw dedim arkadaşıma buna para verilmez..ama durun. bide siyahını bulalım onu görelim falan derken kendimizi kadıköy yakasında buluverdik.. yaw bide ne görelim..???? motomax ın köklü bayiilerinden aprilla nında yetkili satıcısı motogar da. kısmet bu ya iki tane mat siyah önümüzde bize bakıyo. biraz incelerken farkettimki 2 saat önce gördüğümüz kırmızı arn125 ile alakası yok. apayrı bi alet. size yemin ederimki ciddi bayiler mallarını daha gümrükte ayırıyo kenara. alacak olan arkadaşlara bi tavsiye olsun kesinlikle en iyi yerden alsınlar.... ,forumda okuduğum sizlerin yazmış olduğu deneyimler sayesinde sanki 1 senedir bu motoru kullanıyormuş edaasıyla sorduk soruşturduk,jikle kıran lastik takozları daha kalın olanlarıyla deiştirilmiş,alarm problemleri hallolmuş olarak vitrine koyulduğunu öğrendim. tereddütsüz aldık tabi. şu an motorlarımız 350 kmde.yani ikinci depo benzinlerimiz bitmek üzere. ve arn nin giderek çekişinin arttığını dahada süratlendiğini fark ettik. rodaj yaparken fazla yüklenmedik ama ilk iki günden sonra bayağı bi farklı gelmeye başladı.ki bunu ben bile söyleyebilirim. nedenmi.. 140 kiloyum ve bana bu motoru satarken eminmisin diye sordulaaar. . hahah..bu arada bu gün arka amortisörü yükselttim son seviyesine kadar. sizede tavsiye ederim.artık hiç bir kasiste veya çukurda altı sürtmüyo. gerçi sürten ayaklık ama ..niye sürtsünki onada para verdik..
    genel olarak çok memnun kaldım.. şiddetle tavsiye ederim. kankanızada bi tane aldırın bence iki üç motor yanyana çok zevkli oluyo.hatta yarın sabah bir arkadaşımıza da mat siyah keeway arn125 almaya gidiyoruz. işallah işlemleri biter aynı günde. son olarakda bu forumda motorsiklet resmi araken motor sahibi olduk. tekrar tekrar çok teşekkür ederiz emeği geçen herkese..

  13. #13
    fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Haziran 2005
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    RKS 150
    Alıntı alpinaB10 adlı üyeden alıntı
    abooo.. ikitane oldu .. özür dileriim.. i:
    hehe kardes hayırlı olsun oncelıkle arkadasında sende kazasız belasız surusler temenni ederim alarm ayarını bırturlu cozemedık buarada hanı motoru kılıtledıkten sonra 4-5dakıka sonra kendısı otomatık olarak devreye gırıyorya onu nasıl engeellerız ordakı bayıye bı gıttıgınde orenebılırsen cok fora gecer bızım bayıde kımse cozememıs dahada
    saygılar...
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

  14. #14
    Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Aralık 2003
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    İlgi alanları
    hüseyin bana sorarsan su kitapcıgı bir tr yapıp ıyıce denemek lazım
    Motorize07.com Antalya Team

  15. #15
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    arkadaşlar keeway arn125 i internette incelerken fark ettim ,8.5 hp değil kw imiş. yani 12 hp civarı bir rakkama tekamül ediyor. aslını bilen varmı?

  16. #16
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    ben genel merkez ali bey ile görüştüğümde 8,5-9 hp demişti.

  17. #17
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    @fromalanya

    servise gittim bu gün abi şu alarma bi çare diye.. çünkü motoru kitleyip ben daha kilitleri elime alana kadar ciyak ciyak ötüyo.. bide branda takacaz of of of .... ya bi gece kafama birisi saksıyı fırlatacak diye korkuyorum valla ... neyse alarm için servis yetkilisinin verdiği cevabı aynen yazıyorum..'' ABÜ, ALARIMI İPTAL EDERÜK OLÜR BÜTER HEEMİ??''
    ulan dedim içimden..... tövbe tövbe... neyse kalsın dedim kardeş.. bööle idare etcez artık.. sizde yeni bi çözüm varsa önerilerinizi bekliyom.acaba söküp adam gibi kaliteli bi markamı taksak..?

  18. #18
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    Alıntı fedos adlı üyeden alıntı
    ben genel merkez ali bey ile görüştüğümde 8,5-9 hp demişti.
    http://www.ibike.com.hk/01_bike_repo...25/arn_01.htm?


    ******************************************
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

  19. #19
    tugrul506 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2005
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    keeway arn
    ruhsatta 7 beygir yazıyor. kullanma kılavuzunda ise 5.8 kw ve 8.4 hp yaziyordu yanlış hatırlamıyorsam.

  20. #20
    mnet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2005

    keeway arn 125

    Arkadaşlar bende keeway arn 125 kullanıyorum.Keeway arn 125 in benim için eksi yanları şu.

    Motor bir kerede çalışmıyor.Bir kaç kez marşa basmanız gerekiyor.
    Motor siyah değişik bir kabortaya sahip en ufak bir değmede çiziliyor.Mesela tırnağınız değse çiziliyor ve motorun üzerinde çizik çok belirgin gözüküyor.
    Motor ağırlığa gelmiyor.İki kişi bindiğinizde motor çöküyor.
    Yakıt tüketimi diğer akranlarına göre biraz fazla.
    Üzerindeki toz belirgin halde gözüküyor.
    Üzerindeki yazılar hemen çıkmaya başlıyor.
    Motor çok çabuk ısınıyor.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler