Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1601
    fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2003
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    Alıntı TycOOn adlı üyeden alıntı
    arkadaslar yalova gezimiz sırasında yakından incelediğim dadyw rr yi çok beğendim birtanede ben alayım dedim. Gazi bana en yakın şube gittim gaziye elinde var motor ama bendeki hsbc kk pos makinesi olmadığından geçmedi. Aykonu aradım karşıma çıkan murat bey bütün kkler var bizde gel buraya dedi. özellikle sordum hsbc varmı diye "var" dedi. Bende gaziye gittim aykonda varmış oraya ödeyim senden alayım motoru dedim olur dedi. gazi aykonu aradı bu sefer murat bey bizde hsbc pos makinesi yok dedi. şimdi ben mecidiyeköye gitsem boşuna gitmiş olacaktım. ulan pek sayın okul çocuu madem yok beni niye çağırıyosun! neyse kimde var diye bütün şubeleri tek tek arayan gazi hiçbirinde olmadıgını ögrendi geriye bi tek şavlı kaldı telefon devamlı mesgul. daha sonra ben aradım konuştum pos makinesi oldugunu "gel burada öde, gaziden al motoru yada bizim arac var biz eve teslim ederiz" dediler çağırdılar beni.Dün ögleden sonra baktım iş yok hava güzel atladım zatıma feribot felan derken vardım avcılara. Adamlarda bi dünya motor var fakat 1 adet bile yellowrock motoru yok. daha sonra ögrendimki bu adamlar daha önce hiç yellowrock tan motor alıp satmamışlar.neyse bana ne canım diyerek beklemeye başladım.araları geçerek anlatıyorum 2,5 saat bekleme ardından yellowrock şavlıya motor vermiyor. ya 50 adet her çeşit motor al yada babayı al diyo aykon. Şavlınında işine gelmiyo motor almak. Şavlı diyorki aykona tamam kardeşim bana motor verme ama müşteri burada yanımda 2 saattir bekliyo ona ver 1 tane diyo aykon illa diyo ya 50 tane al yada alma. herneyse ben yine motoru alamadım.
    dolayısyla şavlı nın verdiği fiyat felan hep hikaye, öyle bir bayi olduğunu unutun arkadaslar. satışı bu şekilde olan bir şirketin servisi kimbilir nasıldır?
    Tycoon ne yaptın abi? yıktın bütün hayallerimi. Bende avcılarda oturuyorum. Şavlıdan alacaktım motoru. Benim yanımda saga sola telefon açıyo, şimdi sipariş versen yarın burda falan diyo. Demek bunlar tiyatro ha.
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1602
    sonyakuza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    TYCOOM ulan pek sayın okullu. sen bu şekilde yazmakla neyi ifade etmeye çalışıyorsun amacın motormu almak yoksa başka şirketleremi getirmek senin gibi insanların böyle toplumda işi olamaz al yada alma ulan diye kimseye hitap edemezsin söz herzaman sahibinindir bunu bil 1:huardan beri büyük yogunluk var sana yanlış cevap verebilir çok doğal birşey ve arkniyetsizdir 2:şanlı mot ticaret anlayışı aykona zıt olabilir aykonu suçlamaya çalışma ticareti bilmiyorsan 3:şanlı bu motorları hiç satmadığını söylediyse ayıp etmiş yazık 4:kimse babayı almaz ama sen bu kafayla gidersen sen babayı alırsın 5:bu motoru alsanda bu camiaya giremezsin

    FAHRİCİN:slm arkadaşım ortada tiyatro falan yok gir sarikayalar.com bütün bayiler karşına gelir tümündede var


    AYTEK.abicim allahtan sana şifalar dilerim allah seninle olsun inşallah yatağından kalkıp motorunla gezmelerine başlarsın sevgiler abicim görüşürüz

  3. #1603
    coldfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2005
    Şehir
    İZMİR BORNOVA
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 250CC
    herkese selamlar arkadaşlar,motorumun egzosunu bende kesmek istiyorum.içinde tek susturucu bırakmak istiyorum da kaç santimden kesmek lazım?şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkürler.

  4. #1604
    sonyakuza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    slm coldfire.sana tavsiyem kesme deldir daha iyi ses veriyor tabi zevk meselesi kesersen sesi cok cıkıyor mesala batistanın egzost harika birşey

  5. #1605
    BABAADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2006
    Şehir
    9.KÖY İSYANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor
    arkadaşlar hepinize iyi akşamşalar....
    dostlar bir şeyin acemisi olmak ne kötü yav..motoru aldığım günden beri ben yedek depoyla gidiyormuşum...motoru alırken ali usta bana anlattı ne yap ne yapma falan ama işte,odakka ben yanlış anlamışım meger.....bu gun topikte yazılanlara bakınca jeton düştü
    ama sanırım yedek depoyla ne kadar gidiliyor acaba deniyen bir arkadaşımız vardı ben bir ilave yapayım...ben yedek depoyla 68 km gittim
    bilmemek ne kötü yavv çakılıp kalacaktık yollarda
    eski raptorcüler abiler /kardeşler toplayın biz çaylakları bi anlatın çekip çevirin bizleri...
    bu arada tanımıyorum ama hasta olan arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.
    herşey gönlünüzce olsun..........

  6. #1606
    volkanerguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    arkadaşlar şuanda son vergi zammından falan sonra bu motorun fiyatı ne kadar? ben doğru dürüst bi site bulamadım öğrenebilecek varsa bildiğiniz bide link yazarsanız sevinirim.teşekkürler!!

  7. #1607
    grave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Alıntı batista123 adlı üyeden alıntı
    Selamlar , bugun 5000 bakımına Aykonda idim amanını her gok motor kolıler halinde Ali usta canla başla topluyoo. Tuncay ve Murat da telefonlara yetişemiyo bu arada da ben oradayken baya bir satış yaptılar(nazar değmesin)
    bu arada çantam bozulmuştu mecburen değiştirdim (deri ile) yarın Ali usta çantaları takacak (çanta demirleri sabit kalıyoor onun üzerine deri çantaları yerleştireceklermiş)
    (YAHU SİZLERDEN deri çanta takanlar Bİ FOTO GONDERİN ÇANTALAR NASIL OLMUS DİYE KIMSE UMURSAMADI eskiden böyle bir istekte herkes yardımcı olurdu havalar düzeldi mertlik bozuldu galibaaa )
    batista kusura bakma biraz geç oldu. işte benim kızımın yeni çantaları.
    çanta üzerindeki motosiklet armasının yerine kartal figürü koymayı düşünüyorum. çantaları diğer çantaların yerine aynı esaslarla taktım. yani alttan ve yandan vidalı, heybe kısmıda artçı koltuğunun altına vidalı oldu.

    iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum ona göre aklımdsa başka planlarda var. mesela orjinal çantayı deri kaplatmak gibi...

    Sons Of Troya (Gelibolu)

  8. #1608
    Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2006
    Şehir
    Fındıkzade / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    arkadaşlar merhaba,

    Ben de motorumu Aykon'dan aldım ve Aykon'un ilk kapısından girdiğimden bu yana gerek Tuncay bey gerekse Murat bey çok yakın ilgi gösterdiler onlara buradan teşekkür ederim.
    Çok yoğun oldukları her hallerinden belli ve ben sırf bu yüzden bu sabah motorun tamamının parasını ödediğim halde pazartesi teslim etme tekliflerini tereddütsüz kabul ettim. Biraz anlayışlı olmak lazım. Yoğunlukda yanlış anlaşılma olmuş olabilir bunu hemen büyütüp burada bu uslubla yazmak doğru değil.
    Ticari tercihleri ise bırakalım onlar yapsınlar. Motordan anlamayan işinin erbabı olmayan herkese bayilik verilse ve eğil olmayan kişiler motorlarınızı toplayı size teslim edip canınızı tehlikeye atsa dahamı iy? Kasaplar, kuruyemişçiler, bakkallar bayilik talebi yapıyorlarmış. Bu abartı değil gerçek. Gazeteler bile yazdı. Bizim buralarda lastikçiler motor satıyor hatta bir kuruyemişçide motor satıyor
    Aykon'un önüne gelene bayilik vermemesini ve bu konuda seçici davranmasını tebrik ediyorum. Bu hem bizlere hem de markalarına değer verdiklerini gösterir.

  9. #1609
    grave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    arkadaşlar bugün 2500 bakımına girdim ankara marinmakta. servis anlayışları gerçekten güzel, bu nedenle marinmak'a ve mustafa ustaya teşekkürler...

    serviste en hoşuma giden yan motor yağ seçimini size bırakıyorlar. yani motora uyan bir kaç farklı marka yağdan kesenize uygun olanı koyabiliyorlar.
    daha önceki servisimde sadece elf marka yağ kullanmışlardı.
    bu serviste tavsiye ettikleri yağ olan castrol gps 4t 10w-40 motosiklet yağı kullandım. litresi 15 ytl. bizim motor için 22.5 ytl tutuyor yağ ücreti. ama gerçekten anormal fark etti. yağ değiştikten sonra 100 km kullandım gerçekten müthiş rahatladı alet akıyor şimdi.
    biraz daha zaman geçsin dahada hissedersin dediler. istanbul'a gelince artık servise kendim getireceğim yağımı.

    bende sizlerden bu şekilde faydalı olacak pratik bilgileri bekliyorum.

    Alıntı volkanerguz adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar şuanda son vergi zammından falan sonra bu motorun fiyatı ne kadar? ben doğru dürüst bi site bulamadım öğrenebilecek varsa bildiğiniz bide link yazarsanız sevinirim.teşekkürler!!

    bir kaç sayfa önce fiyatlar yazıyor arkadaşım...
    Sons Of Troya (Gelibolu)

  10. #1610
    TycOOn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Şehir
    İST/BOSTANCI
    Motosikleti
    Regal Raptor + Honda Civic Hatchback AMT
    Alıntı batista123 adlı üyeden alıntı
    TYCON abicim haklı olabilirsin konuyu murat ile de konustum cok yogun olduğu bir anda telefon geldiğini ve tam dinlemeden evet dediğini hatırlıyor . Kendiside üzgün (bu konuşmayı sen buraya yazmadan 17/05 de bakım sırasında kendisi bahsetti).
    Ama seni kınayacagım tek nokta forumda seviyeyi düşürmen oldu.
    Ayrıca Aykonun ve sarıkayalar kendi stratejileri doğrultusunda bayilik vermekte her isteyen aracıya motor gönderseler herhalde yakında bakkallar da ister. Anladığım kadarı ile Şavlı da bakkal mantığı ile çalışan bir firma .....
    batista123 haklısın seviyeyi düşürdüm elimde olmadan bütün sinirimle yazdım bu bakımdan herkezden özürdilerim!
    ben motor için kötü veya benzeri bişey söylemiyorum, zaten kötü bişey olsa almaya çalışmazdım. benim burada kızdıgım madem şavlıya mal vermiyosun niye o adamları konuşturuyosun benimle muhatap ediyosun. madem senin bayin değil niye hala sitende bayimiz diye yazıyor. aralarındaki sorundan bana ne! ben niye ordan oraya gidip günümü rezilediyorum.

    Fahricin: şavlı aykondan motor alabilse sana bana veya isteyene satış yapacaklar fakat mal alamıyo ve alamazda! bende aykonun yerinde olsam bende mal vermem onlara çümkü ellerinde mal tutmuycak sadece sipariş gelince ordan alıp sana teslim etcek. sende olsan böyle bir bayi istemezsin. madem bayim oldun ozaman bütün motorlardasn en azından 1 er tane alıp satmasan bile teşhir edersin heralde.

    Alıntı sonyakuza adlı üyeden alıntı
    TYCOOM ulan pek sayın okullu. sen bu şekilde yazmakla neyi ifade etmeye çalışıyorsun amacın motormu almak yoksa başka şirketleremi getirmek senin gibi insanların böyle toplumda işi olamaz al yada alma ulan diye kimseye hitap edemezsin söz herzaman sahibinindir bunu bil 1:huardan beri büyük yogunluk var sana yanlış cevap verebilir çok doğal birşey ve arkniyetsizdir 2:şanlı mot ticaret anlayışı aykona zıt olabilir aykonu suçlamaya çalışma ticareti bilmiyorsan 3:şanlı bu motorları hiç satmadığını söylediyse ayıp etmiş yazık 4:kimse babayı almaz ama sen bu kafayla gidersen sen babayı alırsın 5:bu motoru alsanda bu camiaya giremezsin

    FAHRİCİN:slm arkadaşım ortada tiyatro falan yok gir sarikayalar.com bütün bayiler karşına gelir tümündede var
    sonyakuza bilip bilmeden konuşuyorsun! sözlerimi eleştirebilirsin haklısında. 1: amacım motor almak ve herhangibir motor satıcısıyla ilgim alakam yok ayrıca motoru kötülemiyorum ve sizin motorunuzu bugun gördüğümde zaten hoşuma giden motor dahada bir güzel geldi. 2:ben aykona niye şavlıya mal vermiyosun demiyorum. 3:şavlının sahibi bu motoru kendisi kullanmak için 1 adet almış ve onuda 0 diye satmış. bu bilgiyi sizin yanınızda aykon elemanı söyledi! 4:ben bu motoru alınca üstün bir insanmı olacamda camiaya girmeye çalışacam. yoksa siz regalcilerin liderisinizde bu adamı aramızda istemiyorummu diyeceksiniz? ayrıca ben bu motoru birşekilde aldığıumda kim para kazanacak benim mi cebime para girecek? motoru nereden alırsam alayım para birşekilde aykonun kasasından geçecek. bana zorluk çıkararak bir kar edilemez ticari açıdan.5:kimsenin regal için avukatlık yapmasına gerek yok çünkü bir suçlamada bulunmuyorum yapılan yanlışlıkları gözönüne getiriyorum.
    murat bey ile şans eseri bugun karşılaşmamız oldu kendisinin burada yazılanlardan haberi var butun yazıları okudu. kendisinden uslübumdan dolayı özürdilerim! fakat kendiside bana hak verip bu sorunları müşteriye yansımasının dogru olmadıgını belirtti. murat beyin kendisine sordum hangi kredi kartları geçiyor diye sadece bonus cevabını aldım. ama aykonu temsil eden birisi müşterisini dikkatle dinlemelidir dikkat dagılması yorgunluk yüzünden bazı yanlışlıklar olması normal olabilir ama sadece bonus kullanan bir yer niye bütün kredi kartları geçerli diyebilirki?

  11. #1611
    grave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    arkadaşlar bırakalım bu kısır muhabbeti neşemize bakalım. nette yazışarak sorun halledilmez. burda mimik yok jest yok tebessüm yok. bunu dikkate alarak yazışın. arkadaş çok sinirlenmiş yanlış kelime kullanmış, sonrada murat'tan özür dilemiş olmuş bitmiş, bizi ilgilendirmez bundan sonra...
    evet yok mu regalciler uyudunuz mu???
    Sons Of Troya (Gelibolu)

  12. #1612
    hakomzitr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Tarabya
    Motosikleti
    truva 150t-18
    sayın tcoon maalesef çinin turk piyasasına girmesi ile beraber aynen cep telefon furyasındaki durum tekrarlanıyor bu motor furyasından mümkün olan en hızlı şekilde faydalanmak adına önüne gelen motor getiriyor ve kasasını doldurmayı düşünüyor ve bu maksatla birçok bayii açılıyor.Biz tüketiciler olarak üstümüze düşen gelecekte alacağımız hizmetin durumunu iyi algılamaktır.İnanıyorum ki suan mevcut olan birçok firmadan ancak çokazı yakın gelecekte hizmet verebiliyor olacaktır.

  13. #1613
    fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2003
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    Alıntı grave adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar bırakalım bu kısır muhabbeti neşemize bakalım. nette yazışarak sorun halledilmez. burda mimik yok jest yok tebessüm yok. bunu dikkate alarak yazışın. arkadaş çok sinirlenmiş yanlış kelime kullanmış, sonrada murat'tan özür dilemiş olmuş bitmiş, bizi ilgilendirmez bundan sonra...
    evet yok mu regalciler uyudunuz mu???
    Uyumadık. haklısın, arkadaşın sinir anındaki bazı söylemleri sert olmuş. Ama bak mesela ben Şavlı'ya kapora bırakacaktım vazgeçtim. Bir yerde iyi oluyo böyle birbirimizi uyandırmalar.
    Bende Regalci oldum çıktım yaw daha regalim yokki benim. Şimdi nedir abi durum? bu motoru Aykondanmı alacaz yani? Ben avcılardayım, bana en yakın servis neresi olur arkadaşlar? İnternette Şavlı diyo ama güvenmem artıkın ben oraya.
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.

  14. #1614
    sonyakuza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    tycoon.arkadaşım öncelikle yaklaşımın çok yanlıştı bir insana sinirlenirsin ama bunu o insanla görüşerek sonuca bağlarsın küfür eder gibi deyil hemde binlerce okuyucunun karşısında. tün canlıların kendine göre gururu vardır unutma.yaptığın yanlıştı sana tavsiye bankalarla görüş taşıt kredisini sor verenler bildiğim kadarıyla .anadolu hcbs işbankası oyak bunlar veriyor 1.70 oranlar dene .

    fahricin:arkadaşım sana en yakın sefa köyde var yarın aykonu ara sana tel no versinler adresinide alırsın servis hizmetide veriyor arkadaşlar bu işte iyiler umarım sana uyacaktır hayırlısıyla motorunu alırsın

  15. #1615
    fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2003
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    Alıntı sonyakuza adlı üyeden alıntı

    fahricin:arkadaşım sana en yakın sefa köyde var yarın aykonu ara sana tel no versinler adresinide alırsın servis hizmetide veriyor arkadaşlar bu işte iyiler umarım sana uyacaktır hayırlısıyla motorunu alırsın
    Sağol arkadaşım yarın bir ararım.
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.

  16. #1616
    TycOOn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Şehir
    İST/BOSTANCI
    Motosikleti
    Regal Raptor + Honda Civic Hatchback AMT
    Fahricin: sen en iyisi aykona git al motorunu temiz temiz. bugun gördüm ellerinde bi dünya motor hazır müşterisini beklemekte. Şavlı belki aykon ile arasındaki problemi çözer ama sen işini garantiye al oralarda ağac olma.

    Sonyakuza: benim problemin para ile değil zaten kullanmakta oldugum bir motorum var ve rr alırsam sadece zevk için alacağım. alacagım rr yi sadece bu yaz kullanmak için alacağım seneye kısmetse bir honda deuville almayı planlıyorum. yaptıgımın yanlış oldugunun farkına vardım teşekkür ederim tabi o an yazarken mantıklı gelmişti.
    neyse konuyu, tartışmayı uzatmaya gerek yok. sonuçta hsbc gıcık bi banka oldugunu herkez söylüyor, heryerdede pos makinesi olmaması normal dolayısıyla bu kart bi işe yaramıyo bu alışverişte.

    ama alırsam ilk işim egozu değiştirmek olacak sizin rr nin sesi çok güzeldi!

  17. #1617
    Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2006
    Şehir
    Fındıkzade / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Kredi almak isteyen arkadaşlar olursa Koçbank'da faiz oranı 1.10 bilgilerinize.
    Şuan en düşük oran bu.

  18. #1618
    icetoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2006
    Şehir
    YALOVA
    Motosikleti
    DADYW DD250-9 ve HONDA CIVIC 1.4
    Alıntı sonyakuza adlı üyeden alıntı
    TYCOOM ulan pek sayın okullu. sen bu şekilde yazmakla neyi ifade etmeye çalışıyorsun amacın motormu almak yoksa başka şirketleremi getirmek senin gibi insanların böyle toplumda işi olamaz al yada alma ulan diye kimseye hitap edemezsin söz herzaman sahibinindir bunu bil 1:huardan beri büyük yogunluk var sana yanlış cevap verebilir çok doğal birşey ve arkniyetsizdir 2:şanlı mot ticaret anlayışı aykona zıt olabilir aykonu suçlamaya çalışma ticareti bilmiyorsan 3:şanlı bu motorları hiç satmadığını söylediyse ayıp etmiş yazık 4:kimse babayı almaz ama sen bu kafayla gidersen sen babayı alırsın 5:bu motoru alsanda bu camiaya giremezsin

    FAHRİCİN:slm arkadaşım ortada tiyatro falan yok gir sarikayalar.com bütün bayiler karşına gelir tümündede var


    AYTEK.abicim allahtan sana şifalar dilerim allah seninle olsun inşallah yatağından kalkıp motorunla gezmelerine başlarsın sevgiler abicim görüşürüz

    Herşey şey iyi hoş anladık bir gün sen bu arkadaşla bir gezide beraber olacaksın burdaki amaç motorlardan olduğu kadar dostluk ve arkadaşlık;önce Tycoom arkadaşa BU CAMİADA YERİN YOK demek ne anlama geliyor...sen kimsin............... cevabını bekliyoruz..................yalova lı RR ciler

  19. #1619
    Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2006
    Şehir
    Fındıkzade / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Yalovalı arkadaşlar,
    Yazlığımız olduğu için 5 yaşımdan beri bir ayağım Yalova'da.
    Çok severim Yalova'yı ve yazın bol bol orada olacağım. Sizlerle tanışmak isterim.
    Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş ve sinirle bazı kelimeler sarf edilmiş. Üzerine gitmeyin kapansın artık konu. Dediğiniz gibi bir gün bir yerlerde bir araya gelinecek ve o zaman ortamda gerginlikler kırgınlıklar olmasın.
    Yangına körükle gitmeyelim birlik olup sorunlarımızı çözelim.

  20. #1620
    hakomzitr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Tarabya
    Motosikleti
    truva 150t-18
    aynen katılıyorum konu konusuldu tartısıldı hersey bıttı.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler