Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

600 tl ceza yedim:(

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101

    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    istanbul / Güneşli
    Motosikleti
    Mondial 100 KH
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar olay dün başıma geldi 3 arkadaş (üçümüzdede ehliyet yok kask yok bende plaka yok) geziyoduk bastık biraz amir görmüş şikayet etmiş 3 devriye sıkıştırdı bizi bende benzin yoktu yoksa kaçardık. nüfus cüzdanlarını aldılar sonra devriyelerin arasında karakola gittik aldılar motorları anahtarları tutanak tuttular ( eğer imzalamasaydık para vermeden alıyoduk geri ama işte ilk oldugu için ne yapacağımızı bilemedik) bugünde savcı 600 tl yazdı ilk 15 gün ödersek 450 ye düşüo. benim motoruda plaka çıkartamadan vermiyorlar. kötüü oldu
    Eeeee başka. Yapılan yanlışları marifet gibi anlatan bacak kadar veletleri... yapasım geliyor.

    Başkasına zarar verseniz parayla mı ödeyecekti Baban. Geri bunlar vallahi geri.

    Şerefsizim sinirden ne yazsam Muğlaya veya bunlar gibi başı boş, aile terbiyesi görmemiş HAYTA takımına lafım artık yok.

    Ayıptır, yazıktır, günahtır.
    --------------------------

    DibinindibiNOTU: Bu tür birisini eğer yakalarsam; yanlışlıkla bana dokunursa; çevreme zarar verirse; Yeminle geldiği yere geri yollar ve gönderirim.
    Anlayan anladı.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Çok güzel olmuş...Tebrik ediyorum polisleri........

    En azından hem senin hayatın kurtulmuş olmuş hemde gerçek motorcuların imajları.... Keşke senin gibi ehliyetsiz kasksız ruhsatsız olan herkes yakalansa...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  3. #103
    celedin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Spada XR150 efi
    Alıntı fatihsevim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç uzulmedım ben buna
    diyorsun kask yok hadı bunu gec ya salla gençliktir olur am plakan neden yok ayrıca bastık diyorsun 3 motor o şekilde ehliyetsiz gezilir mı hiç mı bilmıyorsunuz anlamadım

    ama gecmış olsun
    Dostum bence yanlış örnek yazmışsın (gençliktir olur) diye kasksız motora binmenin gençlikle ne alakası var gençlerin kafası patlamıyormu yere düşünce, bence arkadaşlar genç yaşlısı yok herkez kask taksın.

    Yakalanan arkadaşada geçmiş olsun ama hak etmişsin. hatta azbile yapmışlar 2 günde içerde tutsalardı iyi olurmuş aklın başına gelirdi.
    Celedin
    Özgürlüğü damarlarımda hissetmek gibi bir şey.

  4. #104
    duymazay11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2009
    Şehir
    Bilecik
    Motosikleti
    Asyamotor 2005-İJE sepetli motor 79
    Bende yakalanan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.İnşaallah ders olur.Kesinlikle yaptıkları affedilecek şey değil.Bence hapis cezası da verilmeli.

  5. #105
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Ehliyet yok, kask yok, plaka yok... Sen nerede motor sürüyorsun kardeşim? 600 TL ile kurtardığına şükret, bundan sonra da tüm eksiklerini gider. Bir de bu eksiklerine rağmen sanki yanlış polisteymiş gibi buraya başlık açıyorsun. Helal olsun sana..
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  6. #106
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2004
    Şehir
    Kilis-Nizip Belkıs Trafo
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Yazılacak vede yazılmayacak herşey yazılmış..İnsanlar hiç tanımadıkları birilerinden neden nefret eder acaba...

  7. #107
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2009
    Şehir
    istanbul-gaziosman paşa
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle yazan BÜTÜN arkadaşlara teşekür ediyorumki biliyorum benim ve bizim daha doğrusu benim gibi yapanların iyiliğini düşünüyorlar ve çevrenin tabiki. Aama bide şu var ben kendimi bildim bileli etrafımda herkes motoru böyle kullanıyor bide genç oldugumuz için kanımız kaynıyor. bana kızıyorsunuz kask yok korumalık yok die ama burda kask takanla dalga geçen bi çevrem var bunuda düşünün lütfen. şehir içinde takmıyorum bi tek kaskı ben. plakaya gelince motor daha 20 günlük 1 ay süresi var galiba öle dedi polisler şuan param yok bi yerden alacağım var 5 güne gelecek onu bekliyordum plaka için. bütün belgeleri hazır. kaçma konusuna gelince. bi arkadaşım kaçtı çarparak durdurdu polisler benle aynı cezayı yedi. biri yakalandı geçenlerde ehliyet yok onunda(kask falan zaten yok belirtmeye bile gerek yok aslında) çocuk motoru verdi imza falan atmadı 2 gün sonra motoru verdi polisler ve 1 tl bile ödemedi. benim ilk defa oldugu için ne dedilerse yaptım polis dur dedi durdum imza at dedi attım cezayı yedim biliyorum hakettim ama durmasam kaçsam sonra yakalasalar ben imza atmasam para ödemicektim öle polisler var işte her yakalanan para ödese ben nie kaçmak isteyimki. ayrıca yanlıış anlama olmuş 1 motorda 3 kişi deil 3 motor 3 kişi yakalandık. arkadaşlarım kaçıyordu ben durun dedim benzin olmaması o işin şakası. bazı arkadaşlar çok kızmış ama olsun. ders aldınmı aldım tabi zaten ibret olsun die yazdım ben bunu. inşallah bu sefer beni anlarsınız. bide o bastıgımız yer boş yol yani insan falan yok araç arada bi geçiyor şehir içi falan 40-50 gidiyoruz başkalarının canını tehlikeye atmıyoruz. SAYGILAR İYİ GÜNLERRR. not: gençler sakin kullanın akıllı olun sonunuz benim gibi veya daha kötü olur.
    arkadaşım bu yazından senın doğruya yöneleceğin belli oluyor cevrenın tabıkı buyuk etkısi var ne görürsen öyle gıder .ama senın cevren MOTOSIKLET.NET olmalıydı burayı burdakıleri burda yazılanları örnek almalıydın tamam burda güzel vakıt geciriyoruz ama şumu hızlı bumu yokuşta böyle düzde şöyle yerine daha güzel bilgiler almalıydın burdan burada ki motorcu arkadaşlara gezi resımlerine kıyafetlerine herşeylerıne dıkkat edıp kendi çevrendede bu farklılığı ortaya koyabılırdın bundan sonra inşallah böyle yaparsın ben şimdi 5 dk.lık mesafeden geldım bırak kaskı ful korumalı 4 yaşındakı oğlum park halınde kasksız motora bınmıyor. aşılamak lazım senin aşın cevren değil MOTOSIKLET.NET olmalıydı.

  8. #108
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Temmuz 2009
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Yazılmayan bişey kalmış.Dikkat ederseniz arkadaş bir tatil şehrinden yazmış.Malesef tatil bölgelerinde kask takmaya pek özen gösterilmiyo.Kızlar binmiş scooterlara takmış güneş gözlüğünü geziyo.Sadece kızlar değil bütün herkes motorla böyle geziyo.Doğru mudur yanlış mıdır konusuna gelirsek ben pek bişey diyemicem.Ancak ben yazlık bölgesinde bir tane bile kazaya şahit olmadım.Neden derseniz çünkü insanların acelesi yok.Herkes sakin.İş güç telaşesi yok.İnsanlar tatil yapmaya gelmiş.Peki yaşadığımız büyük şehirlerde durum nasıl derseniz.İnanınki cbf150'mi alalı 4 gün oldu.4 günde 4 tane kazaya şahit oldum.Hele bugün 2 tane kaza gördüm.Birinde kamyon ani dönüş yapmaya kalkınca scooter kamyona bindirmiş.Allah'tan sadece maddi hasar var.Yazlık bölgesinde insanların çok başka halleri var.Gençler almış biraları eline , deniz kenarında içiyolar.Yolda elinde bira şişesiyle içerek gezenler var.Peki neden bi tane kavga çıkmıyo.Neden bi tane sarhoş yol ortasında nara atmıyo.O kadar alkol tüketilmesine rağmen ben ailemle yazlığa gittiğimde çok güvende hissediyorum.Oraların havası başka.Yazlık şehirlerde sadece kask takılmasının ayıplanmıyo.Pantolon ayakkabı giyerseniz de insanlar ayıplıyo.Doğrudur yanlıştır orasını bilemem ancak gerçek böyle.

  9. #109
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Valla, açık konuşmak gerekirse iyi olmuş. Aynı şey bana da olsa iyi olmuş derim. Sonuçta belli bir kural var, ona uymak durumundasın. Hani kuralı boş verdim, kask da yokmuş. Bir daha tekrarlamazsın umarım.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  10. #110
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Mart 2008
    Şehir
    3 gün İzmir , 5 gün Mersin
    neyse bir daha ki sefere ehliyetsiz kasksız plakasız motosiklete binmezsiniz olur biter
    ben yakalasaydım sizi birde velinizi çağırırdım , gelene kadar da nezaretde bekletirdim

  11. #111
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2009
    Şehir
    Angaranı Bağları...
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı CallofJuarez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılmayan bişey kalmış.Dikkat ederseniz arkadaş bir tatil şehrinden yazmış.Malesef tatil bölgelerinde kask takmaya pek özen gösterilmiyo.Kızlar binmiş scooterlara takmış güneş gözlüğünü geziyo.Sadece kızlar değil bütün herkes motorla böyle geziyo.Doğru mudur yanlış mıdır konusuna gelirsek ben pek bişey diyemicem.Ancak ben yazlık bölgesinde bir tane bile kazaya şahit olmadım.Neden derseniz çünkü insanların acelesi yok.Herkes sakin.İş güç telaşesi yok.İnsanlar tatil yapmaya gelmiş.Peki yaşadığımız büyük şehirlerde durum nasıl derseniz.İnanınki cbf150'mi alalı 4 gün oldu.4 günde 4 tane kazaya şahit oldum.Hele bugün 2 tane kaza gördüm.Birinde kamyon ani dönüş yapmaya kalkınca scooter kamyona bindirmiş.Allah'tan sadece maddi hasar var.Yazlık bölgesinde insanların çok başka halleri var.Gençler almış biraları eline , deniz kenarında içiyolar.Yolda elinde bira şişesiyle içerek gezenler var.Peki neden bi tane kavga çıkmıyo.Neden bi tane sarhoş yol ortasında nara atmıyo.O kadar alkol tüketilmesine rağmen ben ailemle yazlığa gittiğimde çok güvende hissediyorum.Oraların havası başka.Yazlık şehirlerde sadece kask takılmasının ayıplanmıyo.Pantolon ayakkabı giyerseniz de insanlar ayıplıyo.Doğrudur yanlıştır orasını bilemem ancak gerçek böyle.
    Çok güzel bir bakış açısını yakalamışsın doğrusu. Taktir etmek gerek.

    Akadaşa ve duyarsız kalanlara söylemediğmi bırakmamıştım. Ancak kendisi daha sonra başka şeyler yazmış. bende onları cevaplamak isterdim ama zaten gerekli şeyler söylenmiş. En güzeli de "çevren motosiklet.net olmalıydı" Bende bunu demek istiyorum. Buraya takıl, buradan bişeyler kapmaya çalış. Sana kask taktığında dalga geçen arkadaştan ne fayda gelir?? Kaç yaşındasın? Oturup kendi kararlarını almalısın, başkalarının lafıyla bende hareket ederim, baskı altında hissederim kendimi bazen bazı konularda. Ancak bu sebeple hayatını HER SEFERİNDE tehlikeye atmanın hiçbir açıklaması olamaz. Sen kendin ol, kendi sürmek istediğin gibi sür. Zaten motorsikletin anlamlarından birisidir bu değilmi. Sanırım TÜM tepkilerimizden bundan sonraki davranışların için bişeyler çıkatmışsındır. Hepimiz çıkartmalıyız gerçi.

    Buarada yine ağzımdan almışsın lafı eftelya; Velin, amcan, dayın...sülalesini getirtcen ki nezarete işte ozaman harbiden burnundan insanın gelir. Bide mahalleye kulağından tutup getircen, götürcen evine kadar herkeze göstere göster, bak ondan sonra arkadaların mı yoksa polise kasksız yakalanma korkusu mu ağır basıyo...

  12. #112
    ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2008
    Şehir
    Muğla
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    sağolun arkadaşlar. babam motora bindirmiyo artık zaten tabanvay gidiyoruz

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------

    Alıntı gurcangurel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eeeee başka. Yapılan yanlışları marifet gibi anlatan bacak kadar veletleri... yapasım geliyor.

    Başkasına zarar verseniz parayla mı ödeyecekti Baban. Geri bunlar vallahi geri.

    Şerefsizim sinirden ne yazsam Muğlaya veya bunlar gibi başı boş, aile terbiyesi görmemiş HAYTA takımına lafım artık yok.

    Ayıptır, yazıktır, günahtır.
    --------------------------

    DibinindibiNOTU: Bu tür birisini eğer yakalarsam; yanlışlıkla bana dokunursa; çevreme zarar verirse; Yeminle geldiği yere geri yollar ve gönderirim.
    Anlayan anladı.
    arkadaşım yawaş gel ve öte sık bana gelecek anladın sen
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

  13. #113
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2009
    Şehir
    istanbul-gaziosman paşa
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    hakıkaten yahu yavaş gelin kardeşim tamam yanlış var ama yanlışı savunan da yok şu son yıllarda motosıklet coğaldı ehliyet kask koruma şart oldu biraz geriye gitsenıze 80 90 lı yıllara hangi motrcu doğru dürüst kaskı vardı ehliyeti vardı tamam bu savunma olamaz ama herkez hata yapar hatasını adam gibi değişik pencerelerden anlatılır hem yapana hem yapmakta olanlara hem yapacaklara duyrulur öyle kapalı sözlerle hata yapıldı diye küfür derecesine varacak anlatımlar hiç te hoş değil sonra bir önceki birkaç yazılanların devamı cümleleride bırakın kınayın ama KINANAN OLMAYIN motosıkletın ehliyeti var olmalı ama dilin ehliyeti yok

  14. #114
    caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    Şehir
    Edirne ve Çevresi
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay ve şu 130-140 yapan cup polise yakalandı demek..
    cub 130 mu yapıyor emrah abi

    Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

  15. #115
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2009
    Şehir
    istanbul-gaziosman paşa
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı caner22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cub 130 mu yapıyor emrah abi
    al işte millet ne anlatıyor sen nerdesin napıcan senın motor 130 yapmıyormu

  16. #116
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    ellerine sağlık ceza yazan eller dert görmesin

  17. #117
    ati_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    ehliyet şart..
    kasksız ve korumasız motosiklet sürmek intihar ediyorum demek ile aynı...

  18. #118
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    ben hiç üzülmedim şahsen.bilakis sevindim diyebilirim.senin gibiler yüzünden adımız kötüye çıkıyor.keşke senin gibi cahilce motosiklet kullanmayı oyun sanan herkesden motosiklet leri alsalar.umarım bu sanaiyi bi ders olur
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

  19. #119
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    geçmiş olsun kardeşim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  20. #120

    Üyelik
    21 Ekim 2008
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Honda AT
    Bence sizi yakalayan amir az bile yapmış..kafanda kask yok.demekki hayatında hiç gerçek bir motorda gerçek bir sürüş yapmamışsın..öle olsa rüzgardan gözlerini açamadan 300-400 km gitsen o kaskı kafana takardın..

    plakasız motora biniyosun..plaka çıkaran ve vergisini ödeyen bunca insanı enayi yerine koyuyosun...

    toplum genelinde zaten bozuk olan motorsiklet sürücüsü görünümünü dahada bozuyosun...

    e daha ne diyim...sen dua et..burası Türkiye..eğer Almanyada olsaydın bir daha ömür boyu ehliyet alamaz..trafiğe çıkamazdın
    KAFADAN KASK VE AKIL EKSİK OLMASIN!!!


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler