Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Biten Bir Aşkın Ardından Giden Yolun Hikayesi..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #221
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    XJ6
    11 sayfanın çoğunu okudum.Hatta sonra mesajlardan sonra sizin ve hanım ablamız bir araya gelirse kabak tadı vereceğini çok sıkıcı bir ilişki olacağını da kendi kendime düşündüm.Hayatımda hiç aşık olmadım.Size bakınca o kadar uzun yola katlanıp git gel yapmışsınız.Çok büyüleyici bir şey olması lazım.Allah aşık olacağım kişiyi evleneceğim kişi eylesin inşallah.Bende yaşça baya büyüksünüz bilirsiniz bunları.Hayat çok kısa.Şu asırda ortalama insan ömrü 65-70 senedir tahminin.Yaradılış gayenizi düşünün.ben neden geldim?sırf bir kızla evlenip mutlu olayım diye mi geldim?30 senem nerede geçti?30 sene sonra ne olacak diye düşünün.Ben sizin adınıza düşündüm.Eğer hayatta olursanız bu mesajlara baktığınızda vay anasını Allah hayırlısı bana yazmış diyeceksiniz emin olun.Unut diyecek kadar küçük mesele değil sizin meseleniz 7 sene heba olmuş ama kalbinizin ufak bir tarafına onu gömün geriye kalan tarafını yaradana verin.Peygamberimizin hayatını anlatan kitap var ismi Kainatın Efendisi Peygamberimizin Hayatı adında o kitabı temin edip bizim için ne tür zorluklara başa çıktığını okuyun kendi acınızı unutacaksınız.Özetle kendinizi ilime verin çok faydasını göreceksiniz.Allah kalbinizi güzelleştirsin.

    Onlar, inananlar ve kalpleri Allah’ı anmakla huzura kavuşanlardır.Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur. ra'd suresi 28. ayet
    mazixxx ve yunusus bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #222
    felix_bjk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    okuduktan sonra içmeye başladım be :(

  3. #223

    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Derbi ETX
    Yıllar sonra yine bu sayfalara bakınca, tekrardan duygulanacaksın, biraz tebessüm biraz burukluk, farklı olabilirdi düşünceleri, hepsi hoş zaman kaybı.

    1 yıl daha ver kendine telefonunu değiştir, merak etsen de arama sorma, aynı şekilde haber almamaya çalış.

  4. #224
    RS383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mart 2015
    Şehir
    Çanakkale / Gelibolu
    Motosikleti
    Mondial Drift
    Yaşım senden küçük abi ama sen üzme tatlı canını hayatının merkezine birini koyduğun zaman atması zor oluyor biliyorum ama mutlu oluncak çok sebep var örneğin altınızda yakışıklı bir metal yığını var evinizde bekleyeniniz var bunlar güzel şeyler hayatınızı merkezine kendinizi koyun emin ol belki Allah sizi başka şeylerden koruduğu için nasip etti ayrılığı,herşeyin bir sebebi vardır yaşınız genç önünüzdeki yol uzun bir bakarsınız hiç ummadığınız bir anda biri çıkaverir bunları okudukça kendinize gülersiniz bir vefasız uğruna o kadar benzin yakmışım diye Kalın sağlıcakla
    yunusus bunu beğendi.

  5. #225

    Üyelik
    20 Mart 2015
    Motosikleti
    Msx 125
    helal sana aşk adamı, üzerine düşeni yapmışsın olmayınca olmuyor fazla zorlamamak gerek.

  6. #226
    dundanbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Haziran 2015
    Şehir
    İzmir/Bandırma
    Motosikleti
    Pulsar NS 200
    Alıntı sahil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun diyorum ve sana bir nasihat yeni bir gün yeni bir hayat yeni bir aşk hayatın ne getireceğini bilemezsin önemli olan yaşıyor ve hayatta olman olaya evlendikten sonra mutluluk olarak bakma hayatın ne getirip ne götüreceğini yalnız allah bilir böylesi belkide senin için daha iyi hayata daha fazla sarıl yaşamın tadını çıkar baharın tadını çıkar senin sadece 1 gününü yaşamak isteyen o kadar çok insan varki sağlık en büyük nimet belki de bu söylediklerimi anlıyacaksın ama 50 li yaşlarda idrak edip ben neye üzülmüşüm kendimi yemişim diyeceksin ama gençlik birdaha gelmeyecek evet belki daha iyi bir sevgili gelecek ama garanti veriyorum gençlik birdaha gelmeyecek .
    Alıntı fabialife adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin yaşadığın bu acıyı vakti zamanında 25-30 yıl önce ben de yaşamıştım.
    hayatın öğrettiği onca şeyden sonra ben olaylara sizlerden daha farklı pencereden bakabiliyorum.
    yazdıklarını sonuna kadar hatta çoğu paragrafı dönüp bir kaç kere okudum. daha yazının başın da eyvah bu karmakarışık duygularla motorla yola çıkarsa yolu da çok uzun Allah korusun diye hemen yola çıkıp çıkmadığını anlamaya çalıştım.
    aşk acısı başkadır, uzunca bir zaman yaşanmışlıklar, alışkanlıklar, beklentiler, hayaller kısacası her şey bir anda ters yüz olur. ağır olur erkek adama darbesi bilirim, kızlar için çok daha kolaydır hiç şüphen olmasın.
    ben bilindik şeyler yazmıyacağım, sadece diyeceğim ki; HER ŞEYİN DOĞRUSUNU VE GÜZELİNİ RABBİM BİLİR, O NE EYLERSE GÜZEL EYLER.
    her şerde bir hayır vardır, belki böylesi senin için daha hayırlı olacak ki nasip olmadı.veya bir sebepten tekrar barışacaksınız bu olaylarla da bir birinizin kıymetine daha iyi anlayacaksınız.
    siz siz olun hayatta her zaman konu ne olursa olsun, gönlünüzden ne kadar isterse istesin diliniz her zaman; rabbim benim için hayırlısı olanı nasip et deyin.
    demiştim ya 20 li yaşlarda benim de benzeri yaşanmışlıklarım oldu. uğruna zaman kaybetmeden hayata bir an önce atılmak için üniversiteyi terkedip döndüğüm insanla hiç nedensiz ayrılmıştık.
    hiç kimseye benzemez çok temiz ve saftı bizim sevgimiz. ondan sonra kimseyi sevmedim, kimseye o gözle bakmadım. bakmaya değer görmedim belki de.
    askerliğimi yaptım, işe girdim aradan yıllar geçti evlenmek gibi hiç bir düşüncem olmadı.
    sonrasın da ben de yaşanmış bir hikaye paylaşayım kıssadan hisse!

    rahmetli anacığımın son bir kaç yıldır "oğlum yaşın geldi geçiyor evlen artık serzenişlerini bile hiç ciddiye almamıştım ta ki umutsuz bir kanser illetine yakalandığını öğrenene kadar.
    o zamanlar ben antalyada çalışıyorum annem ıspartada haftada veya iki haftada bir hafta sonu geliyorum memlekete, çok kızlar bulmuşlardı bak oğlum diye. ben " tamam bir ara bakarız" deyip geçiştiriyorum hep.
    aradan uzunca bir süre geçiyor derken annem bir kız bulmuş "sen akşam antalyaya dönersin hazır buradayken şu kıza bakalım oğlum" ısrarında.
    bense şu işi de annemi çok kırmadan usulünce savuşturalım derdindeyim. zamanım olmadığı için bir ramazan günü gündüz kız bakmaya gidiyoruz, hepimiz oruçluyuz.
    ben hiç istemediğim halde sadece annem üzülmesin diye gitmek zorunda kalmış ve gitmeden de annemle pazarlık etmiştim. "ben bir cevap verinceye kadar soru sormak yok, cevabım olumsuz olursa da nedenini sormak yok. Allahın beğenip yarattığı kul için şuyunu buyunu beğenmedim dedirtme bana" demiştim.
    uzatmayalım baktığımız kızın evinden çıktık, annem gözümün içine bakıp benden bir cevap bekliyor ama ben hiç oralı olmuyor görmezden geliyorum. bir şeyler söyleyecek ama bir yandan da benden çekiniyor, derken dayanamadı anacığım "nasıl oğlum" dedi. ben yine duymamazlıktan geldim.
    tekrar sordu nasıl oğlum beğendin mi? ben "anne seninle ne konuşmuştuk, ben bir cevap verinceye kadar soru sormayacaktın".
    cevap "nesi var oğlum benim çok hoşuma gitti, kanım ısındı sen neyini beğenmedin"?
    içimden diyorum benim evlenmeye niyetim yok ki zaten sırf senin gönlün olsun diye geldim. ama bunu yüzüne söyleyemiyorum anam.
    o kısa sürede mantıklı bir cevapta bulamıyorum kafam karışık " boyu kısa" diyebiliyorum sadece.
    o ana kadar sessiz sakince konuşan benden çekinen anacığım birden sesini yükselterek " eeeee yetti artık devede de boy var ama kırk tanesini bir eşşek çekiyor" öenemli olan, boy güzellik değil kalp güzelliği, benim bu kıza çok kanım ısındı oğlum" deyince gayri ihtiyari sadece "tamam gidin isteyin" cümlesini söyleyebildim.
    daha sonradan öğrendik ki; bakmaya gittiğimiz kız da yeni mezun öğretmen ama yeterliklik sınavını kazanıp mesleğe başlayamadığı için, ben şimdi evlenmek istemiyorum, önce mesleğime başlayayım bir kaç yıl geçsin diye diretirmiş.
    yine sonradan kayınvalidem söylemişti kendi çevrelerinden "senin kızı o kadar isteyen oldu, zenginler de istedi hiç birisine vermediniz de bu gariban çocuğa nasıl verdiniz duyanlar hep şaşırdı" dediklerinde "bilmem ilk görüşte çocuğa kanım ısındı sevdim çocuğu" dedim demişti.
    ortadaki durum şu; hem ben hem kız "ben evlenmiyeceğim" diyoruz ve ciddi olarak o niyetteyiz. ne bana ne kıza bir baskı vs yok. benim açımdan maddi şartlar aleyhime derken sonrası ne mi oldu? hepimizin ağzı dili bağlandı, yelkenler suya indi.
    nasipmiş Rabbime sonsuz şükürler olsun o direten kız şimdi, eşim, aşım, elim, ayağım, başımın tacı, gönlümün sultanı, diğer yarım, çocuklarımın anası, her şeyim.
    26 yıldır ben gibi çok zor bir adamın kahrını çeker, hem çalıştı hem de birisi 25 diğeri 19 yaşında aslan gibi 2 evlat yetiştirdi.
    26 yılda beni, çocuklarını, evini bir defa olsun ihmal etmedi. bazen sabahın üçünde beşinde işe, balığa ava gidecek olsam beni bir defa kahvaltısız evden göndermedi. kendisi aşırı yoruldu, hastalandı, uykusuz kaldı ama evini ve öğrencilerini bir defa ihmal etmedi.
    konuşamıyacak yürüyemiyecek derecede hastalanmadan doktora gitmedi. gittiğinde doktor kesin dinlenmen gerekir kıpırdamıyacaksın demesine
    rağmen çocuklarım geri kalıyor diyerek sınıfını öğrencilerini bırakmadı.
    eğer bana geriye dönüp te yeryüzünden istediğini eş olarak seçme şansın var kimi seçmek istersin diye sorsalar cevabım aynı olurdu " rabbim zaten benim için seçmiş"
    şimdi ise içimden dua ederim rabbim benim canımı eşimden önce al onun yokluğunu bana yaşatma.
    çok uzun ve sıkıcı oldu biliyorum son diyeceğim yine aynı; bilemeyiz bizim kötü diye düşündüklerimiz belki de bizim için hayırlı olandır.
    hepinizin yolu açık, bahtı aydınlık olsun arkadaşlar, sağlıcakla kalın.
    Göz yaşlarıma hakim olamıyorum, kader işte kısmet, biz bilmiyoruz o biliyor sadece, ve içindeyken olayların çok zor ve çok ağır geliyor, konuyu başlatan arkadaşın durumuna üzüldüm aradan zaman geçmiş umarım iyidir şimdi, ve sizin içinde mutlu oldum inşallah bir ömür böyle güzel geçer.

    Ah ediyorum usulca, belli belirsiz ah..
    Ankara karanlık, Ankara soğuk
    Gel gör ki aşk doğurdu kucağımıza
    Şimdi İstanbul'un hırcın kollarında
    Soluyor Aşkımız..

    İzmir'in şefkatli kollarında yatıyorum
    Sabırla bekliyorum,
    Her şey güzel olacak inancı ile
    Azalarak susarak bekliyorum

    Çinli falan bakmıyor kara dostuma sarılıyorum, o beni biliyor, anlıyor.
    yunusus bunu beğendi.

  7. #227

    Üyelik
    28 Aralık 2014
    Şehir
    Malatya
    Motosikleti
    600F
    Alıntı Hondolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aşığın muhabbeti hiç çekilmiyor yaa
    Çekilmiyorsa okuma bilader,adam bizi adam yerine koyup mahremini anlatmış,melhem aramış derdine.Asıl senin gibi ota b.ka yorum yapan adamlar çekilmiyor.
    Yunusus dostum kusura bakma.

  8. #228
    ceydamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2013
    Şehir
    Gaziantep - İzmir
    Motosikleti
    hero pleasure
    Şey!! neredeyse bir yıl geçmiş aradan, peki ya şimdi nasılsın?

  9. #229
    wol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Şehir
    Niğde-Kayseri
    Motosikleti
    2006 Yamaha fz6 fazer
    Böyle şeyler aslında kolay kolay silinmiyor izi geçmiyorda allah yardım etsin zor bir durum.1 yıl değil 1 ömür geçsede unutulmayacak aklın bir yerinde kalacaktır.
    ceydamer bunu beğendi.

  10. #230
    ceydamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2013
    Şehir
    Gaziantep - İzmir
    Motosikleti
    hero pleasure
    Üşenmedim okudum diğer 11 sayfayı da, eh sorumun cevabını da aldım. O bu değilde, vay be böyle sevilebilir miymiş bir insan...
    abeciMotoru bunu beğendi.

  11. #231
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Bizleri de götürdün biyerlere ve orda bıraktın. Ankara dedin ya, bu Ankara çok kişinin canına kastetmiş anladım, bu Ankara içinde gurbetten gelenleri yaşatmayan şehir, neyse kalsın sağlıcakla o şehir, herkesin yaşama fırsatı bulamayacağı özellikte her ne varsa hepsini yaşamışsın, bize de hatırlattığın için bazı şeyleri teşekkür etmek istedim. Bunca yoğun yaşanmış bir duygu denizinde boğulmadan sağ salim kalabilmiş olman seni gelecek için dingin sularda mutlu edecektir, bu yazdıklarının kırıntısı yeter belki, o sebepten dik durmaya devam kendini salmadan inancını yitirmeden.
    Mengu16 ve yunusus bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  12. #232
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Herkesin bildiğini düşündüğüm Şair demiş ki :

    KARIMA MEKTUP

    Bir tanem!
    Son mektubunda:
    “Başım sızlıyor,
    yüreğim sersem!”
    diyorsun.

    “Seni asarlarsa,
    seni kaybedersem;”
    diyorsun;
    “yaşıyamam!”Yaşarsın karıcığım,
    kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgârda;
    yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı,
    en fazla bir yıl sürer
    yirminci asırlarda
    ölüm acısı.

    21. YÜZYILDA ayrılık acısı ise o kadar da sürmez Kardeşim. İmtihan dünyası bu ,
    Hayat yalan,Ölüm gerçek. Kıymetini bil zamanın ve kendinin ...
    BLACKMAGİC, idmanyurdu ve yunusus bunu beğendiler.

  13. #233
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı ceydamer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üşenmedim okudum diğer 11 sayfayı da, eh sorumun cevabını da aldım. O bu değilde, vay be böyle sevilebilir miymiş bir insan...
    Işin en garip noktası nedir bilirmisin? Insan 'isterse' böyle de sever. Karşısındakinin bunun ne kadarına değdiğiyle ilgilenmezse emin ol sever.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizleri de götürdün biyerlere ve orda bıraktın. Ankara dedin ya, bu Ankara çok kişinin canına kastetmiş anladım, bu Ankara içinde gurbetten gelenleri yaşatmayan şehir, neyse kalsın sağlıcakla o şehir, herkesin yaşama fırsatı bulamayacağı özellikte her ne varsa hepsini yaşamışsın, bize de hatırlattığın için bazı şeyleri teşekkür etmek istedim. Bunca yoğun yaşanmış bir duygu denizinde boğulmadan sağ salim kalabilmiş olman seni gelecek için dingin sularda mutlu edecektir, bu yazdıklarının kırıntısı yeter belki, o sebepten dik durmaya devam kendini salmadan inancını yitirmeden.
    Insanların hayatlarında gerçekten tatması gereken duygular vardır bana göre. Mesela kaybetmek çok sevdiğin birini veya birşeyi.. yada yenilmek senden çok daha zayıf olan birine veya birşeye.. gerektiğinde acı çekmek damarlarındaki kanı emiyorlarmışcasına. Ama tabiki bunların bizleri öldürmesine de müsade etmemek gerek. Evet anlattıklarımdan çıkarıldığı kadarıyla çok güzel anlatamadıklarımda sakladığım kadarıyla bir o kadar acı yaşadıklarım ancak bilincindeyizki hepsi yaşanılmışlığa dahil.. elbette birgün yeniden mutlu olmak isteyeceğizdir ve birilerine güvenip bizi vurmasını bekleyeceğizdir tekrardan ama şimdilik pek niyetim yok.. Yara derin olunca toparlaması güç oluyor
    abeciMotoru bunu beğendi.
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

  14. #234
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ve gün gelir oturup kalırsın öylece..
    Gün gelir susarsın kardeşim istesende istemesende.. Susarsın işte, HAYIR! diye bağırmak gelse de içinden..
    Gün gelir onu artık daha az düşünebildiğinin farkındalığıyla içini kanırta kanırta unutabileceğine dair umut doldurmaya çalışırsın aklına, yüreğine, canına..

    Savaştığın günleri geride bırakırsın, bu kadar insan boşa demiyor ya dersin..
    'Bırak lan sen elinden geleni fazlasıyla yaptın zaten' dersin..
    Özet geçersek hayatı; işine gücüne bakarsın..

    Yine geçirilen yalnız bir gecedir, yaşanılamamış bir günün can çekişen bir evresi..
    Bir sigara tellendirip aklının ucundan geçmesine müsade edersin şu zıkkımı her yaktığında olduğu gibi..
    Telefon çalar ordan bi mesaj gelir 'nasılsın'
    Komiklik yaparsın yaranı görmesin, görecekse yıkılmadığını görsün diye bir kaç mesajlaşmadan sonra derki 'sadece seni merak ettiğim için yazdım sakın farklı şekilde anlama'

    Tamam ben farklı şekili geçtim anlam bile vermeye çalışmıyorum hadi..

    Hikayeyi zaten az çok biliyorsunuz.. Hadi buyurun şimdi siz verin bu mesaja cevabı..

  15. #235
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Hikayeyi zaten az çok biliyorsunuz.. Hadi buyurun şimdi siz verin bu mesaja cevabı..
    Bir katil olay mahalline mutlaka geri döner diye bir söz vardır,o hesap...
    computeus bunu beğendi.

  16. #236
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir katil olay mahalline mutlaka geri döner diye bir söz vardır,o hesap...
    Abi daha kaç defa yoklayacak o katil? Ölmüyorum işte ya inat ettim ölmeyeceğim daha neyi yokluyor??
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

  17. #237
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi daha kaç defa yoklayacak o katil? Ölmüyorum işte ya inat ettim ölmeyeceğim daha neyi yokluyor??
    Bilemiyorum üstad,zor mevzular... Ne desek,ne yazsak yaşanmışlıkların arka planındakileri bilmediğimizi için her kelam,suya yazı yazmak olacak...

    Ne demiş gönül eri, Erzurumlu İbrahim Hakkı;

    Deme Şu Niçin Şöyle
    Yerincedir Ol Öyle
    Bak Sonuna Sabreyle
    Mevlâ Görelim Neyler
    Neylerse Güzel Eyler

  18. #238
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Kitabın ortasından vurdun yine sözü üstad, ne diyelim bizim payımıza da devamından bir dörtlük yazmak kalır...


    Bir işi murad etme
    Olduysa inad etme
    Haktandır o reddetme
    Mevlâ görelim neyler
    Neylerse güzel eyler
    ceydamer ve cenkito bunu beğendiler.

  19. #239

    Üyelik
    03 Aralık 2012
    Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    mal yalan mülk yalan gel birazda sen oyalan. eş dost çocuk hepsi bir dünya süsünden ibarettir.

  20. #240

    Üyelik
    06 Şubat 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cbr 250r
    hocam geçen cumartesi gecesi yattım saat 12 gibi pazar günü dgs sınavı vardı ulan uyku tutmuyo bi foruma bakıyım dedim konuna rastladım okurken bi baktım saat 1.30 a gelmiş o gün yazamadım bugün fırsat bulup aradım buldum konuyu yazıyorum.İnsanların %90 ı yaşamı boyunca aşık oluyo bu benimde başıma geldi yaklaşık 2 sene oldu biteli benim ilişkimde 4 sene sürmüştü. af edersin s*iktiri b*ktan bi sebeple bitmişti eskiden çok takardım 7 günlük haftanın 5 günü içerdim geri kalan 2 gündede gece tek başıma gezmeye çıkardım bazen kulağımda ahmet kayanın 'benden selam söyleyin o nazlı sevgiliye' diye devam eden bi şarkı var onu çok dinlerdim ama yok bi türlü kafamı dağıtamadım. heralde ömrüm boyunca unutamayacağım dedim. sonra nasıl olduysa başka bi kızla tanıstım konusuyoduk çok iyi anlaşıyoduk beni yavaş yavaş namaza alıştırıyodu bana dinimiz ile ilgili çok güzel ve önemli bilgiler verdi.'bana aşık olma beni allahın rızası için sev' derdi hep.Bi bayram sabahı beni namaza kalkmam için aramıştı işte dedim bu böyle bi insan olmalı benim hayatımda dedim.kız benim için çok değerliydi, aynı senin gibi bi lafına burdan kalkar binlerce km yola gidebilirdim.Sonra ne mi oldu. Bitti.Ama kötü bitmedi hala arada arar hal hatır sorar. biteceğini biliyodum çünkü her şey her ilişki biter bunu biliyodum çünkü eninde sonunda ölüm gelecek. biz şuan bi sınavdayız ve bu sınavı başarılı bitirmememiz için hiç bir engel yok.
    'EMRB' yazmış zaten:
    Onlar, inananlar ve kalpleri Allah’ı anmakla huzura kavuşanlardır.Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur. ra'd suresi 28. ayet


    REKLAM ALANI
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)