Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar fc motodan kask almayı düşünüyorum arkadaşım aracılığıyla almanyadan direkt getirtmek mi yoksa fc motodan direkt evime soylemek mi daha cazip gelir vergi falan olduğu için çok karar veremedim
motorumda 1 haftadir ekteki videodaki ses geliyor sebebi ne olabilir sizce?
https://drive.google.com/file/d/1NGcpjOHlenMzXfwk2hP5l_a00ahboHB_/view?usp=share_link
merhabalar motorum viteste iken mars basinca calismiyor bunu internette arastirip sorunun debriyaj musurunde oldugunu ogrendim ve debriyaj musurunu degistim taktiktan sonra viteste iken calisti ama bi daha calismadi tekrardan cikarip taktim olmadi internette sorunun aküden olabilecgini yazdilar...
ns 160 motosikletim var motorsikletle giderken bi anda kapaniyor lastikler kitlenip duruyor sonra bi anda tekrar açılıyor ne sorunu vardir akude bir problem olabilir mi ?
merhabalar motosikletimi yanima getirmek istiyorum nakliye olarak uygun fiyatli guvenilir nasil getirebilirim otobuslere guvenemedim de daha once dneeyimleri olan paylasabilir mi
motorumu bugun surerken bi anda stop edip tekrar acildi hareket halindeyken ayrica normal selilde 5bin devirde guderken bi anda 10 devir yapip red line yakiyor sonra duzeliyor bi anda devir dusuyor neden boyle yapiyor
(ns 160 motorum)
merhabalar benim ehliyetim yok ve yapmadıgım seyler yüzünden ceza yazmıslar bunlara itiraz hakkım var mi kaskım oldugu halde kasksızlıktan yazmıs hatalı sollama dıyor sollama yaptıgım yok vs yardımınızı beklıyorum