Arama sonuçlarınız

1. S

fc moto kask

merhabalar fc motodan kask almayı düşünüyorum arkadaşım aracılığıyla almanyadan direkt getirtmek mi yoksa fc motodan direkt evime soylemek mi daha cazip gelir vergi falan olduğu için çok karar veremedim
  2. S

motosikletten gelen vuruntu sesi

motorumda 1 haftadir ekteki videodaki ses geliyor sebebi ne olabilir sizce? https://drive.google.com/file/d/1NGcpjOHlenMzXfwk2hP5l_a00ahboHB_/view?usp=share_link
  3. S

yeni lastige vida girmis

daha 6 ay olmadi takali bugun bir baktim vida girmis gidip fitil attirdim motoru satmayi dusunuyordum bu lastigi duzeltme imkanimiz vs yok mudur?
  4. S

motosikletim viteste iken mars basmiyor

motosikletim bosta iken mars basip calisiyor ama viteste iken calismiyor debriyaj musurunude degistim sorun neyden olabilir?
  5. S

debriyaj ve akü konusunda yardima ihtiyacim var

merhabalar motorum viteste iken mars basinca calismiyor bunu internette arastirip sorunun debriyaj musurunde oldugunu ogrendim ve debriyaj musurunu degistim taktiktan sonra viteste iken calisti ama bi daha calismadi tekrardan cikarip taktim olmadi internette sorunun aküden olabilecgini yazdilar...
  6. S

ön fren

dun motosikletimden dustum ve on frenim bir calisiyor bir calismiyor ve maneti kirildi bunu kendim tamir edebilir miyim? ön abs diskli (pulsar)
  7. S

trafik cezasi itiraz

trafik cezasina itiraz eden var mi? Ornek olarak itiraz dilekcesini atabilir mi acaba?
  8. S

yag onerisi

merhabalar antalyada yasiyorum yag degistirmeyi dusunuyorum motul 10w40 dusunuyorum sizce almali miyim yoksa baska bir oneriniz var mi (pulsar ns160)
  9. S

lokma seti önerisi

merhabalar motorum için lokma seti almayı dusunuyorum uygun fıyatlı onerebileceğiniz var mıdır ?
  10. S

motor kapaniyor

ns 160 motosikletim var motorsikletle giderken bi anda kapaniyor lastikler kitlenip duruyor sonra bi anda tekrar açılıyor ne sorunu vardir akude bir problem olabilir mi ?
  11. S

ayna yeri

arkdaslar ns 160 motorum var ayna taktigim yer disini yemis oranin adi ne diye geciyor bulamiyorum yardimci olur musunuz
  12. S

far calismiyor

dun motorumu otobusten aldim eve gotururken bu anda fari kapatti acilmadi bir daha otobuste de dusmemis neden olabilir
  13. S

motosiklet nakliye

merhabalar motosikletimi yanima getirmek istiyorum nakliye olarak uygun fiyatli guvenilir nasil getirebilirim otobuslere guvenemedim de daha once dneeyimleri olan paylasabilir mi
  14. S

lastik

cst mi mrf mi ikisinden birini tercih etmem gerek yardimci olabilir misiniz
  15. S

motorum stop ediyor

motorumu bugun surerken bi anda stop edip tekrar acildi hareket halindeyken ayrica normal selilde 5bin devirde guderken bi anda 10 devir yapip red line yakiyor sonra duzeliyor bi anda devir dusuyor neden boyle yapiyor (ns 160 motorum)
  16. S

ceza yedim itiraz hakkında

merhabalar benim ehliyetim yok ve yapmadıgım seyler yüzünden ceza yazmıslar bunlara itiraz hakkım var mi kaskım oldugu halde kasksızlıktan yazmıs hatalı sollama dıyor sollama yaptıgım yok vs yardımınızı beklıyorum

Yeni mesajlar