Berbat kanımca
Paylaşımın çin saol elınt
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
waow şettt çok güzel valla
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
hanspree ten kate olması tek farkı....Benim hoşuma gitmemişti zaten bu replika tamamen kişisel görüştür.Zevk meselesi..Ertech de satmış zaten motor rahatlıkla söyleyebilirim artık
AKIN FİDAN
Bence bu renk dahada yakışmış Hannspre, Cok şık duruyor.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
hayrina pistonlarini da elden gecirip 1600 km de bi litre yag yakmamasini da saglarlarsa alinir bu motor
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
afrika öküsüzüne benzemiş
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bana göre yarış motoru dedigin ya sade renklere sahip olur ya da janjanlı renklere sahip olur. bu renk biraz arada kalmış.
Waoowww..benim renkten..harika olmuş..
ben de biliyorum onun öyle olduğunu ama nolur nolmaz küfredersem ergenekondan falan içeri alırlar diye tırsıyorum daaaamn
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Bu motor harbı harbı yag mı yakıyor şimdi duyuyorum her yerde ama ınanasım gelmıyor sonucta Honda ??
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Bence çok yakışmış, zaten beyaz renk motorda çok güzel duruyor. 2008 model 1000RR'ın yağ eksiltme problemi mevcut ancak fabrika servislere hiçbir ücret alınmadan eksilen yağın tamamlanması konusunda bilgi vermiş durumda. Yani yağınızı bedavaya tamamlıyorsunuz. 2009 modelinde bunu çözmüş olmalarını bekliyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
okdr para verip 0 motor alıcaksın ve yag yakıcak hemde bi ss makine
bunu servis bedava yag degişio die geciştirmek hiç mantıklı bisey degil acıkcası
hadi yagı brz fazla eksiltti yada sen brz uzun yol yaptın yuksek devirde yag tamamlıcak vakit olmadı ozmn noluyo
bide merak ettigim bisey bilen varsa honda bu yag eksilten motorlara kelle motormu takıo yoksa motoru acıp segmanlarını degiştirio
true love..
Drift Religion
Ben sürekli yazsamda anlamamakta direniyosunuz abi.
Serviste her 1000km de bir motorum kontrol ediliyor, eğer ben gitmessem arayıp gelmemi söylüyorlar.
Ortalama 500gram civarlarında bir eksik varsa (ki 1000km de hemen hemen her motor 250 gram gibi ilk konulana göre bir eksik vericektir) motor yağımın eksiği tamamlanmıyor, garantiden komple değişiyor ayrıca garantiden yeni bir yağ filtresi de takıyorlar, ayrıca garantiden zincirim temizlenip yağlanıyor.
Her hafta bakıma giriyorum tek kuruş ödemiyorum, aslında bu benim işime geldi bu konuda pimpirik olduğum için eski motoru 2000km de bir bakıma götürüp komple yağ değişimi yaptırıp cebimden ödüyordum.
Şu seçeneğimde var; istediğim zaman ruhsata işleme masraflarıda Honda'ya ait olmak üzere yeni motor takıyorlar ama servisim diyor ki takılacak motorda sorun çözülsün biraz bekle, mantıklı geliyor e bende bekliyorum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
SS makinalarda 250g civarı eksiliyor abi benim eski motorda da eksiliyordu, tabi kız gibi kullanırsan niye eksilsin
Her 5000km bir normal bakım var, istersen sadece 5000km de bir yağ değiştirirsin, yanarsa motoru yanar ve yenisini takarlar, sonra bir daha yakarsın bir daha yenisini takarlar hatta baskı yaparsan sanırım motoru da iade alırlar.
Sorunu çözmenin bir tek yolu var, sorunu kabul etmek.
Es kaza diğer markalarda böyle bir sorun olsa temsilcilerin bu sorunu asla kabul etmeyeceğini düşünüyorum.
Zaten 2007 1000RR resmen kamyondu, gitmiyodu, 2008 kasa uçuyo farkın sebebi yaktığı yağ olabilirmi diye düşünüyorum bazen, eğer öyleyse 1000km de 2 litre yağ yaksın.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)