[/COLOR]
[/COLOR]
hiç sesi çıkmıyor yav
arkadaşlar türkiye ye gelecekmmi bu model? bilgisi olan var mı?
eyvallah sağol usta..
fiyat konusunda inş. 13 binden fazla yapmazlar...
Herkes yazıyor, ben de yazayım.
Fuarda ilk fiyatı ilan ederler. O da Cbr250 ne olmuşsa ondan 500 lira fazla olur.
Sonra yavaş yavaş yükseltirler. İlk alanlar seneye kar ederek satar.
Motofuarlarında satınalma işlemleri nasıl oluyor? Normalde bayiye gidip anlaşırsın 2 gün sonra plakası ruhsatı gelir çeker gidersin.
İlk görücüye çıktığı gibi bu motoru almak istiyorum onun için de fuarı bekliyorum.
Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
fuardan daha önce satın alma yapanlar vardı. ben burda birkaç yerde okumuştum. bende merak ediyorum. takipteyim.
bu motoru bende bekliyorum.yamahayı aradım bu motoru sorunca malasef kimse açmıyor .beyler yakın zamanda fuar varmı ?
Arkadaşlar hayal kurmayalım Cbr 250 13.500 TL iken Ninja 300 17.500 iken rahat rahat 14-15 ten gider. Hee aç gözlülük edipte 16 lara felan çıkarlarsa büyük hüsran yaşayabilirlerde.Keşke sürüm yapma taktiği uygulasalarda cbr dan 500 TL ucuz olsa 250 lik piyasını hemen ele geçirirler
yamahayı aradım sordum bugün ürün 2015 de satışa sunacaklarını söylediler.fiyat sorduğumda da belirlenmediğini söylediler
Fiyat olarak yine herkes uçuşta buna 17 verinceye kadar mt 7 al daha iyi...
Herkes cidden bu motosikleti bekliyor eğer fiyatı uygun tutarlarsa cbr 250 yi piyasadan silecekler. eğer aç gözlülük yapar ve pahalı satmaya çalışırlarsa cbr 250 seneye baya baya satış rekorları kırar hatta ninja 300 bile bundan fazla satar )
Fiyattan haber var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
Son sorum 100 km de kaç litre yakar?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
cbr250'yi piyasadan silecek motor henüz anasının karnından doğmadı onu bir bilelim önce. Motosikletin piyasası sadece fiyata ve kaç silindir olduğuna göre belirlenmez. Honda sorunsuz, yedek parça ve servis ağı inanılmaz kuvvetli bir markadır. İn cin top oynayan yerde kaza yapsanız iki sokak arkada yetkili servis var.
Ayrıca rahatlığı, kronik hiçbir probleminin olmayışı, fren sistemi, az yakması, 2014 modelinin gayet yakışıklı olması...
Buna oranla pek agresif olmadığı da bir gerçek. Ama başlangıç motoru olarak alınan 250 cc yarı commuter yarı racing bir motordan kim niçin agresiflik beklesin. Aralardan deli gibi kaçabiliyoruz, boş yolda çok rahat 175 görüyoruz. İstanbul'da kaç kere top speed yapacak alan bulacağız da hızlı olmamasından yakınıyoruz.
Gelelim r25'e. Eğer 15.000'den fazla olmazsa ben de cbr 250'den vazgeçip alacağım. 15.000e kadar çıkarım kısacası. Kafa karenajı diğer arkadaşların aksine oldukça beğendim ben. Çok şık olmuş. Hiç kaba değil, aksine klas gözüküyor. Ölçülerine bakacak olursak gt 250r'dan bile cüsseli. Fuarda almak ne kadar doğrudur bilmiyorum, önce bir denenmeli, yorumlar dinlenmeli sonra motor alınmalı. Ama ben oldukça beğendim r25'i. 15.000 e kadar düşünürüm, fazla olursa da başka alternatiflere yönelirim.
cbr 125: 8.650 tl
R125: 10:250
arada 1600 lira var.
cbr 250r : 13.500
r25: artık siz hesaplayın (silindir farkı, tork, maksimum güç gibi farklılıkları da göz önünde bulundurarak)
Hocam 17000 olarak ninja 300 almaktansa, 17000 ver R25 al cok daha mantıklı bence cok yakısıklı bir makine
Sebzeliçorba
Az salla biraz 27,5 ps motorla 175 i ruyanda gorursun ancak. Niye eziklik yapiyorsunuz anlamiyorum. Biz zamaninda 34 ps, 130 kilo rs 125 extrema larla 175-180 i anca goruyorduk. Senin essek cibirini, ucurumdan asagi atsan duserken bile 175 gormez.
Az sallayin biraz arkadasim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)