Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

NM4 Vultus: Honda‘nın yeni konsept motosikleti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Honda‘nın konsept tasarım gibi görünen yeni motosikleti NM4 Vultus, Batbike’a benziyor desek çok da yanlış olmaz. “Japanimation” olarak anılan anime ve mangalardaki fütüristik modellerden ilham alan bu araç, Batman filmlerinden fırlamış gibi duran simsiyah gövdesiyle sürücüleri retro meraklısı Harley-Davidson kalabalığından ayıracak.

    Honda’nın başlangıç seviyesi/şehir içi sürücülere yönelik olarak ürettiği NC ve CTX serilerinin devamı niteliğindeki Vultus, likit soğutmalı yatay P-twin motora sahip. Hacmi diğer modellerdeki 670 cc’den 745 cc’ye çıkarılan motor 54 beygir gücü ve yaklaşık 68 nM tork vadediyor. Teknik özellikler dudak uçuklatacak türden olmasa da, 200 beygir gücünde motora ihtiyacı olmayan şehir içi kullanıcılar için gayet uygun bir performans sunuyor.

    Latincede görünüm veya yüz ifadesi anlamına gelen Vultus, 6 vitesli otomatik şanzımanın yanı sıra sürüş sırasında maksimum kontrol için düğmeli manuel vites geçişi de sunuyor. LCD vites ve takometre göstergelerinin iki tarafına simetrik olarak yerleştirilmiş iki ekranda ise diğer göstergeler bulunuyor. LCD ekran için 25 renk seçeneği arasından seçim yaparak göstergenin genel görünümünü ruh halinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Arka kısımda ve aynaların üzerinde bulunan LED ışıklar da Vultus’un çarpıcılığını artırıyor. Ön kısmın altında, solda ve sağda olmak üzere üç adet depolama alanı bulunan araçta 12 V’luk adaptör de var. Vultus ayrıca ayak ve sırt desteğiyle rahat bir sürüş de vadediyor.

    Yaşları 20 ila 30 arasında değişen bir grup tasarımcının tamamen kendi istekleri doğrultusunda tasarladığı Vultus ile Honda’nın genç motosiklet tutkunlarını çekme konusunda ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek.

    Kaynak: Log.com.tr

    Foto Galeri



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Şubat 2012
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    Dorado corvus a benziyor

  3. #3
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    DN-01 i andırıyor. O motor da satmamıştı.

  4. #4

    Üyelik
    10 Temmuz 2012
    Şehir
    İstanbul/MALTEPE
    Motosikleti
    NC 750 X DCT
    Bu konuyu ben açtım. Siz nedense onaylamadınız. Sonrada buraya kendi işinizmiş gibi açtınız. İsterseniz uzaklaştırın beni ama yaptığınız bir iş yok. O koltukta boşuna oturuyorsunuz..
    oktay33, dolphin_star ve kahveisteyen bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)