Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Birimiz daha ayrıldı...Faili mechul!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    eeraktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2008
    Şehir
    lüleburgaz
    Motosikleti
    pulsar ns 200


    Bir annenin acı arayışı

    İkitelli’deki işyerinden çıkan web tasarımcısı Metin Sevil, TEM bağlantı yolunda motosikletiyle bariyerlere sürtünerek devrildi. Ailesi ise kazadan sonra Metin Sevil'i ezen aracı arıyor.



    İkitelli’deki işyerinden çıkan web tasarımcısı Metin Sevil, TEM bağlantı yolunda 34 TF 302 plakalı motosikletiyle bariyerlere sürtünerek devrildi. Metin Sevil, muhtemelen arkasından gelen bir aracın üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti. Metin Sevil’in, düşmeden önce motoruyla yaptığı 13 metrelik fren izi bir araç tarafından sıkıştırıldığı ihtimalini güçlendirirken, dakikada yaklaşık 100 aracın geçtiği yolda, kimse gördü tanığı olmadı. Arkadaşları, internette şahit ararken, annesi Ayten Sevil “Ne olur gören duyan varsa yardımcı olsun. Kim yaptıysa bulunmasını istiyorum” dedi.

    SATTIĞI MOTORUNU ÖDÜNÇ ALDI

    Bir ay önce otomobili çalınan 30 yaşındaki Metin Sevil, 17 Ağustos günü, arkadaşına sattığı eski motosikletini ödünç alarak İSTOÇ’taki iş yerine gitti. Erkenden Üsküdar’daki evine dönmek için saat 14.30’da yola çıkan Metin Sevil, Kadıköy istikametine doğru TEM bağlantı yoluna girdi. Burada ne olduysa, Metin Sevil, sağdaki bariyerlere sürtünerek yola doğru devrildi. Saat 15.15’de tutulan trafik raporunda muhtemelen, sürücünün kafası üzerinden başka bir araç geçtiği belirtildi. Kaskın parçalandığı ve Sevil’in başından kopan doku parçalarının yola doğru yayıldığı ifade edildi. Metin Sevil olay yerinde yaşamını kaybederken, raporda belirtilen 13 metrelik fren izi, Sevil’in bir araç tarafından sıkıştırılmış olma ihtimalini ortaya çıkardı. Ancak görgü tanığı olmadığı için olay, “Tek araçlı, ölümlü kaza” olarak kayıtlara geçti.

    ÜSKÜDAR'IN YAKIŞIKLISIYDI

    Marmara Depremi'nin 10. yıl dönümünde gelen acı haber Sevil Ailesi'nde deprem etkisi yarattı. Yakınları, Metin Sevil’i sıkıştıran ve ezen araçları belirleyebilmek için çevrede, olay yerini görebilecek kameraları araştırırken arkadaşları, internet üzerinden görgü tanığı aramaya başladı.

    En küçük oğlunun fotoğrafına bakarak ağlayan Ayten Sevil “Oğlumu elimden alanların yakalanmasını istiyorum. İnsanlık öldü mü? Orada bir insan ölüyor ve kimse görmüyor” dedi. Ayten Sevil, motor kullananlarında can taşıdığını ve birer aileleri olduğunu belirterek, otomobil şoförlerinden daha dikkatli olmalarını istedi. Ağabeyi İbrahim Sevil de “Üsküdar’ın yakışıklısıydı. Dışı kadar içi de güzeldi. Kimin başı sıkışsa yardımına koşardı ama kimse onun yardımına koşmadı. Görenler insanlık namına yardım etsin. Kardeşim geri gelmeyecek ama en azından suçlu olan cezasını çeksin” diye konuştu.

    İKİ AY SONRA DÜĞÜN YAPACAKTI

    Olaydan iki gün önce Metin Sevil’le görüştüğünü söyleyen çocukluk arkadaşı Berivan Aslan “İki ay sonra düğün yapacaktı. Bende nikah şahidi olacaktım. Son fotoğraflarını birlikte çektirdik. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı” dedi.

    ALINTI
    farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    henüz yok.
    Ülkemizde Motorsiklet ne zaman Trafikte bulunan araçlardan sayılıcak merak ediyorum Ehliyeti ver krediyi ver Sal Ne Hukuksal olarak adaleti sağla ne bişi bu nedir arkadaş yahu.
    3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi

  3. #63

    Üyelik
    22 Ağustos 2009
    yeterince açıklıyor zaten haber herşeyi.. arkadaşlar istoçta çalışan tanıdığınız varsa elbet birileri görmüştür orada..
    [B][COLOR="Green"]Metin SEVİL olayı ile ilgili görenler duyanlar bilenler lütfen bana ulaşın .. eaytekin@hotmail.de[/COLOR][/B]

  4. #64

    Üyelik
    19 Ağustos 2009
    motosikletin araçtan sayılabilmesi için şu anda bizi adamdan saymayanların kökünün kuruması lazım.
    metinin kazası ile ilgili görgü tanıklarına ulaşmak için çaba sarf ediyoruz.. yardımcı olabilecekler lütfen emre'ye yazsın....

  5. #65

    Üyelik
    21 Eylül 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    BMW F-650
    metrekareye düşen yavşak şoför sıralamasında dünya şampiyonu olduğumuzu düşünüyorum.

  6. #66
    BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2008
    Şehir
    Burası İstanbul Hacı!
    Motosikleti
    HİLTİ
    Alıntı Anıl_B. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metrekareye düşen yavşak şoför sıralamasında dünya şampiyonu olduğumuzu düşünüyorum.




    Yolver gitsin .

  7. #67

    Üyelik
    19 Ağustos 2009
    Anıl_B. düşünceni DESTEKLİYORUM...

  8. #68

    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Ruhu şad olsun...

  9. #69

    Üyelik
    22 Ağustos 2009
    hiç bir geLişme yok arkadaşLar..
    [B][COLOR="Green"]Metin SEVİL olayı ile ilgili görenler duyanlar bilenler lütfen bana ulaşın .. eaytekin@hotmail.de[/COLOR][/B]

  10. #70

    Üyelik
    19 Ağustos 2009
    RUBENİS KIRTASİYE MALZ. FİRMASININ ADRESİ : İSTOÇ 16.Ada ( 16. YOL SK.)
    buna göre tahmini olarak istoç 6. yol girişi - kuzey yan yolunda ki istoç kapılarının kamerlarına yola giriş - gidiş belki kaza anı veya bütün olanı biteni istoç caminin imamı görmüş olabilir.

    orada iş gücü olan o civardan geçmiş hiç kimse yok mu?

  11. #71

    Üyelik
    19 Ağustos 2009
    arkadaşlar içerde bu işi takip edebilecek ilgilenecek tanıdıgınız yoksa yırtsanız bir yerinizi bir halt olmuyor... olmuyor

  12. #72
    Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2009
    Şehir
    Ankara
    Çok üzücü çok . Allah rahmet eylesin.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

  13. #73

    Üyelik
    19 Ağustos 2009
    arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yolunuz hep acık olsun...
    sanırım pek bişey cıkmayacak. savcı eger bir renk, marka şekil bir ip ucu olsa buluruz sebep olanı olayı acıklıga kavuşturuz diyor.
    bir gerçek var ki ac bir gerek kazayı yapan bir motor oldugu için maalesef kimsenin dikkatini cekmemiş. yollarda gözükmüyoruz. bu algıda secicilik. trafige cıkarken hep etrafımızda ki arabaları kolluyoruz ve bu nedenle diger araçları görmüyoruz sadece arabaya odaklanıyoruz. sonuç : eger kazayı araç otomobil yapsa idi 1000 tane şahit çıkardı...
    bunu hep yazıp çiziyorum, metin bizim arkadşımız, dostumuz idi fazla duygusal yaklaşıyoruz. yalnız o da yanlış hareketler yapıp kendini tehlikeye atmış olabilir ama bu şekilde aramızdan ayrılması çok koydu...
    insanlarında vicdansız olduklarını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum...


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler