allah rahmet etsin..sözün bittiği an.
allah rahmet etsin..sözün bittiği an.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Dün bu yüzden bende kaza yapıyodum. 1. köprüden anadolu yakasına geçtim. Daha sonra Ankara-Bostancı sapağındaki virada, hiçbir uyarı olmaksızın kör bir noktaya kukaları koyarak şeridi kesmişler. Önümdeki 3 araba kukalara çarpıp viraja devirdi. ben de virajda kukaların üzerinden geçtim. şansım varmış düşmedim. Motordan inip baktım. kukaları yerleştirenler neredeyse çocuk!! başlarında ne bir şef var ne de yetkili... ne diyeyim ki
Allah rahmet eylesin..çok üzüldüm
senin mevzunun aynısından okan_style kaza yaptı araba sıkıştırınca devrilmiş kukanın üzerinden geçti hakimiyeti kaybetti sonrası malum.
Modlar yoneticiler. havalarda güzel bi şeyler ayarlayın sesimizi duyuralım sadece trafikteki 1 tane bilinçsiz söförün dikkatini çeksek bile yeter.
Duruma göre açın başlığı bakın kaç kişi geliyo,sayı az olursa kapatırsınız.
yokmu benim fikrimde olan.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :( :( :( :( :( : ( :( :(
Başımız sağolsun.Geride bıraktıklarına sabır diliyorum.
yani yol kapatma türü bir eylem olursa katılırız. elimden geldiğincede adam buluruz
Geçekten şu an söylenecek söz bulamıyorum.Hepimizin başı sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin...
Konuyu Toplam 53 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 31 Misafir)
ozan150zc, Nemrut, frontier, alper_tim, ArChLeO, m1t0, roadcarver, engineng, emrahkrm, alkadras, aYe, boy, ozaktasi, Batis, iyigun, sametrix, teski, headquarters, _alp_, GorkeM, linebacker, zeda3000
Bencede ..
Bu gün 2 motorcu arkadasımızı daha kaybettik..
Yazık günah!
Gencecik insanlar..
Cenazesine giderken güzel bir organizasyon yapılırsa
(her ne kadar trafikteki magandaların bi kulagından girip bi kulagından cıksada anlatmak ıstedıklerımız)
Onur'a karsı olan son görevimiz yerine getirilir..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Başımız saolsun, nur içinde yatsın.. ALLAH geride kalanlarına sabır versin :(
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Ben de şimdi öğrendim arkadaşlar :((( Başımız sağolsun...Cenab'ı Hak Onur kardeşimizin mekanını cennet eylesin, taksiratını affetsin, Hak geride kalan sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin...söcükler kifayetsiz kalıyor böyle durumlarda :(( çok üzgünüm...
Cenazesi ne zaman ve nerdeymiş öğrenen bilen var mı arkadaşlar? MT olarak toplu gitsek, bir organizasyon yapsak...Aslında komtan ve boy bu işi güzel yaparlar diye düşünüyorum ama...ben de yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
[B]In order to be old & wise, you have to be young & stupid first[/B]
ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatsın
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
başları sağolsun
Allah rahmet eylesin
Hepimizin başı sağolsun
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Allah rahmet eylesın,
gerıde kalanlarına bol bol sabırlar versın!
arac suruculerı lutfen motosıklet suruculerını gormemezlıkten gelmeyın! Saygı gosterın!....
allah rahmet eylesin...bugün ölüm haberleriyle üzüldük....rabbim günahlarını affetsin...mekanı cennet olsun...başka diyecek bir söz bulamıyorum...bütün arkadşalr arkasından fatiha okusalar ruhuna çok güzel olur....
Yapılacak olan her turlu organısazyona varım arkadaslar.Evet sessiz kalmayalım.Diger bu tip forumlarada yazı gonderelım.Artık benımde canıma yetti.Ama lutfen bu sozler, yazılar forumda kalmasın.
Tanrıdan Rahmet Kederli Ailesine Baş Sağlığı Dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)