Son fasıldı ey canım. Foto,hüzün ve Mutluluk içerir.

Super Moderator
Evet sevgili dostlar geldik zurnanın zırt dediği noktaya.. Bu gün son fasılı yaptık ve karenajları parfüm kokan yarimi otogara götürdük veeeee yeni sahibi ile uğurladık.. Hayırlı olsun Ufuk kardeşime, allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah, Tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Güzel günlerim üzerinde geçti, inş. Ufuk kardeşimin de güzel günleri olur üzerinde.. 1-2 kare ve elveda R6'm... :king::king::king::king::king:

m6oY3V.jpg

Zk3b9Z.jpg

1vEQJA.jpg

RkD7D1.jpg

Şimdi Yeni ufuklara yelken açma zamanı....

Sevgiler.

Son düzenleme:

kbR

Bi sevdiğin gitmeden diğeri gelmez 😄 Eskisi yeni sahibine yenisi sana hayirli uğurlu olsun abim. Allah kazasiz belasiz uzun yollar nasip etsin.

e bundan kawasaki versys mi olur gs mi göreceğiz hayırlı olsun şimdiden konuyu da yanlış yere açmışsın Onlar Hep Bizimle Birlikteler burada olmalıydı :cherry:

Super Moderator
Son düzenleme:
Levent abi hayirli olsun.... Daha guzel makinalar bekliyoruz sendennnn ...

Hayırlısı olsun, sizin içinde yeni sahibi içinde...Motosikletinizi meşhur ilanından tanıyordum bende :) hak edene gitmiştir emin..

Super Moderator
Yanlış karar ::23343::::lac::

Hayırlı olsun yazmayacam

Sen yine de hayırlı olsun de..:) Biliyorum üzüldük ama daha iyilerine inşallah :)

alana satana hayırlı olsun...

Teşekkürler..

haha evet şimdi 1.000 km uzakta :D
eskisi olmayanın yenisi olmazmış
hayırlı olsun

Teşekkürler Potasyum nitrat :)
Hayırlısı olsun, sizin içinde yeni sahibi içinde...Motosikletinizi meşhur ilanından tanıyordum bende :) hak edene gitmiştir emin..

:) teşekkürler..

depoda benzin varmıydı levent abi :p

Vardı ama son gazlamada lamba yandı zaten otobüse dolu depo almıyorlar.

Hayırlı uğurlu olsun, umarım çok daha güzel kokulularına binmek nasip olur :wiinkk:

Hayırlı olsun.

Sen de choppercı tipi var aga, Vulcan S yakışır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar