Adana'dan herkese selamlar.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adana'dan herkese selam arkadaşlar.
Bir bayan olarak, değişik tepkilere yol açsa da, A2 ehliyetimi haftaya tamamen almış oluyorum. Bugün evdekileri de ikna ettim, başlangıç olarak, 125-150 lik bişeyler almak için kandırdım :)
Bazı konularda bilmediğim şeyler var , artık onları da sizlerden öğrenirim diye umuyorum. :)

hoşgeldin aramıza arkdaşım...:) Kısa zamanda kaynaşmak dileğiyle...

Hoşgeldin :) Ölee kucaaaman kuccaamaan yazmana gerek yok,okuma biliyoruz :)

hoş geldiniz,burada bir sürü bayan var hiçte tepki açmaz merak etmeyin.MT güzel arkadaşlıklar,dostluklar,paylaşımların oldugu bir adres.+ bol da geyik var isterseniz :p

Büyük yazmamın bi sakıncası yoksa böyle yazmayı seviyorum da :)

Öncelikle hoşgeldiniz... Adanadakı bütün bayanlar felya kelimesini kullanırmı :mrgreen: Etfalye diye birisi daha varda adanadan bi bayan isminiz çok benziyor :mrgreen:

aslında forumlarda büyük yazmak genelde bagırmak anlamına geldiğinden adminlerden ikaz alırsınız.küçük bir hatırlatma.

Ok. ama sanırım byük harfle yazmak yasaktı neyse önemli değil bende küçük yazarım.
Bu mitolojik bir isim, mitolojiyi severim de :D

Büyük yazmak,bi noktaya dikkat çekmek yada bağırmak anlamına gelir.Ayrıca göz yorar :)

Alala bir bayan tanışma topiki açıyor..Hemde Adanadan..Ve bizimkiler görüp çullanmıyor hala çok ilginç :p
Hoşgeldin arkadaşım :rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşlar da, bayan olduğumu söylemiştim zaten, ADANA MT de kendimle ilgili bişeyler yazmıştım. Bu arada motor alacam, adana daki satış yerleriyle ilgili sizden bilgi alırım artık ;)

Teşekkür ederim arkadaşlar da, bayan olduğumu söylemiştim zaten, ADANA MT de kendimle ilgili bişeyler yazmıştım. Bu arada motor alacam, adana daki satış yerleriyle ilgili sizden bilgi alırım artık ;)

tequ sana motosiklet bulur:cherry:
bende ekipmanlara yardımcı olurum.bu işi yapıyorum:cherry:

Hoşgeldiniz. Motosikletiniz şimdiden hayırlı olsun. Bu arada Mali(tequ) öyle bir yorum yapmış ki insanın yazası kalmıyor. Tabi bu arada ilk kendi çullanmış:queen:

Süleyman Demirele git herhangi bir motorcuya Motorcu Burcu lazım bana bir tane de, gösterirler.Tepeden tırnağa koruma ve motosiklet satar o sana :p
Hoşgeldiniz. Motosikletiniz şimdiden hayırlı olsun. Bu arada Mali(tequ) öyle bir yorum yapmış ki insanın yazası kalmıyor. Tabi bu arada ilk kendi çullanmış:queen:

Bilader tarih tekerrürden ibarettir.Daha önce Adana MT ye üye olan bayan arkadaşlarımıza gelen ilgi alaka gelmedi bu sefer.O yüzden söledim :p
Gerçi elebaşı olan 2 sininde başı bağlandı bu sayede ama olsun :p Sözüm sana deil anlayacağın :)

Ayrıca Hüseyin insanı : Git kendi ilinin topikinde oynasana :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar