herkeze slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar merhaba bende buradaki bütün arkadaşlar gibi motor tutkunuyum fakat motora binmekten öteye gidemedim ama hayatımda yaşadıgım en güzel deneyimmdi fakat kendim kullanmak istiyorum ehliyet almakla olacak birdurummu bu sanırım daha fazlası gereklii ama yinede sizler nasıl kullanmaya başladınız bilmek isterim :bounce:

ilk adimi ehliyetle atarsin devami gelir... Ben Düşe kalka Ögrendim....profesyonel deglim... Usta arkadaşlar gelir birazdan:)

bence hiç bilmiyorsan önce ehliyetini al ondan sonrada kurs al

dedimya binmekten öteye gidemedim birde benim bileklerim çok ince arkadaşlarım bana hep gülerdi bu bilekle motor asla kullanamazsın derdii oysa motora binip uçmak varya one güzel bir duyguu küçükken 18 yaşımda 3 hayalim vardı tatile gitmek (yalnız yani kardeşlerimle) motora binmek birde :)şarkıcı olmak 20 yaşında hem tatile gittiik hemde motora bindim ahmet abiydi sagolsun kırmadı bizi ama one duyguymuş öyle ölsem gam yemem dedim yanii süperdii sonrasında birkaç defa daha bindiimm ama çok güzeldii o zamanlar motor kullanan bayan pek yoktuu ama şimdii doluu bende istiyorumm ehliyete yazılıcam ama sanırım özel derste almam gereklii yani ben şimdi scooter mı kullanıcam ama ben bi honda bi yamaha yarış motoru kullanmak istiyorumm:salut:

slm scooterle başla sonra geçersin yarış maotoruna tamam mı..:cat:

:mrgreen:slmm yamanjet öylemi dersinn ama arada çok büyük fark olmalı nasıl olacak bende bilmiyorumm ama felaket heveslendiimm olucak bu işş en yakın zamanda ehliyete yazılıcam fakat kış ta geliyoor neyse önce arabamı alayım sonra bahar da motor yanii scooter tabişi düşe kalka olacak hayatta kolay olan ne varkii ama yarış motoru kullanan arkadaşlara abilere ablalara kardeşlerime çokkk özeniyorumm fakat kullanan bayan görmedim bi tugba özaydı galiba oda at gibi kadın anam ben nerdeeeeeeeeeeeeeeee

o ince bileklerle yariş motorunun üzerinde tamamen uçarsin:queen::queen: şimdilik acele etme al bi scooter aliştirmalara başla ehliyeti ihmal etme:) bilekciklerin biraz agrir ilk zamanlar ama sonradan alişirsin:)

inşallah sedatt bilek milek dinlemem valla biraz azim biraz hırsla olacak inşallahh bidahamı gelicez bu dünyaya nasıl istiyorsak öyle yaşayalımm öyle yapalım

Kanına bulaşmış birkere kurtuluşun yok:mrgreen:

Sen ilk önce Honda Today al bi ilk olsun o senin için sanırım maddi zorluk pek çekmezsin araba alıyım falan demişsin de neyse kısa süre sonra değiştirir Cbr 125 alırsın yani dediğin yarış motorlarının küçük versiyonu bu:p

dedimya binmekten öteye gidemedim birde benim bileklerim çok ince arkadaşlarım bana hep gülerdi bu bilekle motor asla kullanamazsın derdii oysa motora binip uçmak varya one güzel bir duyguu küçükken 18 yaşımda 3 hayalim vardı tatile gitmek (yalnız yani kardeşlerimle) motora binmek birde :)şarkıcı olmak 20 yaşında hem tatile gittiik hemde motora bindim ahmet abiydi sagolsun kırmadı bizi ama one duyguymuş öyle ölsem gam yemem dedim yanii süperdii sonrasında birkaç defa daha bindiimm ama çok güzeldii o zamanlar motor kullanan bayan pek yoktuu ama şimdii doluu bende istiyorumm ehliyete yazılıcam ama sanırım özel derste almam gereklii yani ben şimdi scooter mı kullanıcam ama ben bi honda bi yamaha yarış motoru kullanmak istiyorumm:salut:

1.tatile yalnız çıkmak
2.race motosiklete binmek
3.şarkıcı olmak

umarım bu isteklerinizinin hepsine
ince bileklerinize rağmen vakıf olursunuz,bu yolda başarılar dilerim
kolay gelsin bacım :queen: :queen: :queen: :queen:

Motor kullanmak gercekten inanılmaz bir duygu,
bu öyle bir tutku haline geliyorki insanda, insan motorsikletinden bahsederken aşkım diye bahsedebiliyor çoğu zaman, o rüzgarı bedeninde bir kerecik hisseden insan müptelası oluyor adeta.

şahsen bende öyle başladı, toplamda 10 dk lıgına bir arkadasımın scooter motorsikletine binmek, zehrin damarlarıma işlemesine yetti :wiinkk:

ben başlangıç olarak bir scooter almaya karar verdim.

ehliyetinizi aldıktan sonra size uygun bir scooter ile başlayabilirsiniz. yeterli yol ve trafik tecrübesi edindikten sonra beğeniniz dogrultusunda ilerde tercihinizi yaparsınız.

Evet bencede bir scooter kullanman tecrube sahibi olman için sana yeterli olacaktır daha sonra yeteneğine ve isteğine göre daha büyük bir motor düşünebilirsin

mCk

sitemızın yarıscısı var burada bence ondan bılgı alabılrsn nıckı cerrahi dir kendısınnn ve sana yardımcı olur :)

o ince bileklerle yariş motorunun üzerinde tamamen uçarsin:queen::queen: şimdilik acele etme al bi scooter aliştirmalara başla ehliyeti ihmal etme:) bilekciklerin biraz agrir ilk zamanlar ama sonradan alişirsin:)

once selam.
sedat kardeşim nerden biliosun bileklerinin ince olduunu memleketimizde yaşayan her bayan(ki bayan olduu mechul) ince bilekli kibar we hassas değil. belki 90 kilo agırlıgında 1.80 boyunda bi bacımız bunu bilemezsin!

başka bi konu da arkadaşımız demişki yarış motoru kullananlara özeniorum we hiö bayan görmemiş bi tugba ozay mıdır nedir onu görmüş bu ayrı bi kopukluk!

ne dielim hayırlısı olsun !!!

mCk

cerrahı arkadasım suuu fake arkadasa nasıl yarıs motoru kullanulır ogretırmsın :D

Cerrahi arkadaşımız,(bknz benim avatarımdaki) Sana bu konuda yardımcı olacaktır.

sitemızın yarıscısı var burada bence ondan bılgı alabılrsn nıckı cerrahi dir kendısınnn ve sana yardımcı olur :)

öhöm öhm nasıl yardımcı olabilirim size :p
Ders veririm hemde en ozelinden :wiinkk:
Ucunde ne olduguna baglı :p

Son düzenleme:

mCk

ama bıraz utangactır kendılerı acmak lazm tequ arkadasm cerrahıyı bıraz acarmısın:D

mCk

arkadasm bak sendn yıne sıkayetcı olmak durumunda kalacm cok terbıyesız bı yaratıksn sen:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar