VI. Ankara "Planlama" Buluşması

amblem7vr.jpg

5 Mart Pazar Saat 13:37 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE

Havalar yavaş yavaş ısınıyor (gerçi dün gece karla karışık yağmur yağdı ama :p ), artık gelecek dönemler için bir gezi planlasak iyi olacak. Bu buluşmada onu yapalım diyorum. Motoru olmayanların da gezilerimize artçı olarak gelebilmesi için de bir şeyler ayarlarız bu toplantıda.

resim2bs.jpg

yeter artık bu toplantıya gelcem abi buluşma saatlerini biraz ileri alsak erken saatler de toplanıldığını düşünüyorum.

16 erken miydi Hidocuğum? :silent: Bu toplantıyı bilerek erkene aldık uzaklarda oturanlar erken ayrılmak zorunda kalıyorlar çünkü.

artçı için pek fazla birşeye gerek yok. bir tane artçı selesi olan motosiklet. nasılsa motosikletin şoförü artçısını da beslemek zorundadır (motorcunun el kitabı madde 1. ben motor alınca bu kuralı değiştirecem ama, bekleyin hele).

Kask vs. de ayarlamak lazım, tabi kafası olanlar için önemli bu :queen:

>Soru çok Önemli: Sevgili Prometheus bu buluşmanın saati neden herzaman garip bir şekilde 13:37 - 15:41- 4:44 gibi gibi düzenleniyor kafam takılıyor yaa... :queen: :queen:

Bir diğer olayda ben güzel bir başlık düşündüm aslında ama bir dahakine bunu kullanmanı isteyecem. Hedef biraz daha uzaklar bu sefer kızılay dısında bir yer olabilir bunu ayarlarız toplantıda amaç eğlenceli bir gün geçirmek ve tadını cıkmakmak olur günün sonunda anlatacak birşeylerimiz daha olur :)...

>> VII.Martfest-06

Mart ayı ve
Artçı durumları böyle işte :p:queen:

Jeorcun bir sorun çıkmayacak zaten sen orada ol bu sefer motorla gelmeyi bile planlayabiliyorum artık. Havalar yüzümüze güler oldu bir kac gündür :)

pro abi 16 herhalde erken değil ama geçen gelemeyişimin söyleyemeyeceğim bir yanıtı var.Bu sefer saat kaç olursa olsun ben gelcem mozaik abimi görüp geri döncem.

hido720' Alıntı:
pro abi 16 herhalde erken değil ama geçen gelemeyişimin söyleyemeyeceğim bir yanıtı var.Bu sefer saat kaç olursa olsun ben gelcem mozaik abimi görüp geri döncem.
Bizi görmeyecek misin? :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hade be hade be buluşun artık şöle bolca foto da çekin buluşma görelim yaaaaa

Abi hepinizi görmek istiyorum ama bir aksilik çıkıyoo gelemiyorum,mozaik abimi görüp geri dönme olayı, geç kalırsam diye söylemiştim ben saat 7den sonra hergün gelebilirim zaten havalar düzelsin hergün ordayım inşallah.

arkadaşlar biraz önce ''Motur'' arkadaş gurubumuzdan emrah arkadaşımdan mesaj aldım ''hayırlı olsun'' diye. onun motorunu almak istemiştim anlaştık sanırım. inşallah önümüzdeki hafta benimde bir motorum olacak. pazar günü inşallah görüşürüz. uğraşan herkeze teşekkürler...

''motur gurup // motosiklet gurup'' el ele ,yollar size güle güle.

Burçin pazar günü büyük ihtimal Amasra da olucaz.Kimselere randevü verme.:p
Bu arada arkadaşlar Perşembe günü toplantımızda bu gezi netleşir.Eger gitmez isek geliriz.Toplantı ve gezilerimize sizleride bekleriz.:rendeer:

Zorba Biz motur ANKARA KALE GRUBUNU da yakından takip ediyoruz. Siz gelemesseniz bizler geliriz.. :) En olmadı sizi yolda yakalarız o gün sevgilerle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar