III.V (üç buçuk :P) Ankara "Apar Topar" Toplantısı

Az önce Mozaik, Grave ve ben 16.37'de MotoArt'a gitme kararı aldık. Gelmek isteyenler 16.01'de AsmaAltı Cafe'de olabilir ya da doğrudan Bülbülderesi Caddesi No: 71'deki MotoArt'a gelebilirler.

5 kişi toplandık ama yine fotoğraf makinasını unutmuşum. :p grave, bir adet kask aldı; Mozaik de siparişini verdi REVIT montu geliyor 2 güne kadar. Hayırlı olsun diyorum ikisine de :)

Ankara da hiç mi foto şipşak yok?:silent:
Keşke bir kaç fotoğraf koyabilseydiniz, en azından biz de sizi tanımış olurduk:rendeer:
İzmir'den başkente kucak dolusu sevgiler,saygılar:)

okram' Alıntı:
Ankara da hiç mi foto şipşak yok?:silent:
Keşke bir kaç fotoğraf koyabilseydiniz, en azından biz de sizi tanımış olurduk:rendeer:
İzmir'den başkente kucak dolusu sevgiler,saygılar:)
Bundan önceki 3 buluşmada da fotolar var abi. "Oh be", "Evdeki hesap" ve "4.44" buluşmalarında var fotoğraf. Ayrıca saygılar bizden :)

@watercolours, Lazer Vertigo aldı grave.

bi kask da ben alabilsem. ehliyet işlemlerine de başladım. sonra motor işlemleri başlayacak. ondan sonra da hastane. umarım mezar işlerine sıra çok sonra gelir. :queen:

watercolours' Alıntı:
bi kask da ben alabilsem. ehliyet işlemlerine de başladım. sonra motor işlemleri başlayacak. ondan sonra da hastane. umarım mezar işlerine sıra çok sonra gelir. :queen:
Sen önce toplantıya gel. Pataklıcam artık :p

vaay... misyonerlik de yapmaya başlamış :) gelecem de coruscant'tan dünya çok uzak. sonra evde var 5 çocuk, kan isteriz diye cırlayıp duruyolar.

Gözümüze gözükme zaten. Forumda takılıp da buluşmalara gelmeyen üye olarak sana karşı tavır aldık biz. Gelince ödersin artık :p

ah be ,insan unuturmu foto makinesini :)
hayırlı olsun kask,mont. ben karar verdim butun donanımları istanbuldan alıcam.kask,mont,eldıven vs..

2move, ben de İstanbul'dan alırım diyordum ama git gel 60 YTL, bilet 20 YTL, bir de ye iç orda gitmişken kuzende kal falan 100 de öyle gitse 180 YTL. 180 YTL daha ucuza alacağım bir şey olamaz orda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
XXL mont olmadı
XXXL bedeninin bekliyoruz ...
kask LAZER marka
XL kask olmadı
XXL kask bekliyoz
herşey nasip kismet

arkadaşlar resim istemişsiniz bende bir kaç tane vardı o güne ait koyayım bari. aldığım kask, salih'in enduro üstündeki resmi ve benim denediğim repsol...

Heyt beeeaaa, kaska bak... Umarım sağlamlığını test etmek zorunda kalmazsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar