Ankara üyelerinden Buzulcahamam gezisi

Saat 12.10'da R3N ile buluşma fikrimizi topatapan'ın uynık olan 1/4'üne söylediğimizde pek gelecek gibi görünemse de 20 dakika sonra "abi uyandım ben, geliyorum" dedi.
Apar topar mail grubuyla paylaşılan Anatolia buluşması yapıldı ve 6 motor saat 13.45 itibariyle hazırdı. "Ne yapalım, ne edelim" derken kimliği henüz tespit edilememiş, ancak edildiğinde başına pek de iyi bi şeyler geleceğini düşünmediğimiz arkadaşımız "Kızılcahamam'da Yaşar Usta'ya gidip köfte yiyelim" dedi.

Kızılcahamam'a doğru çıktık yola; oysa orası çoktan Buzulcahamam olmuştu. Yaşar Usta'nın mekana kendimizi atarken yine Ankara'dan gelen bir FZ6, bir de Transalp kullanan iki arkadaşla karşılaştık. Ardından köfteleri yemeye başladık.

Sakince köftelerin gelmesini bekleyen topatapan, köfteler geldiğinde bu kadar sakin değildi :p

T0_-1_1811112.jpg

Bekleyiş sürüyor. just_life & Prometheus

T0_-1_1811118.jpg

Altı motorcu köfteler geldiğinde çocuklar gibi şendik :p setr74 & R3N

T0_-1_1811127.jpg

Köfteler yarılanmış, bal ile yoğurt karışımları kaşıklanmış; hafiften ısınılmış. R3N, scorp, just_life

T0_-1_1811132.jpg

İşte muhteşem ikili, enerji deposu :p

T0_-1_1811138.jpg

Gidiş-geliş yaklaşık 200 KM yol yaptık. Yola çıktığımızda saat 14.00 döndüğümzde ise 18.30'du. Daha önce gelmiş olanlar bilir, aralık ayındaki Ankara ayazını. Bot hariç her şeyim tam olmasına rağmen, bir insanda donabilecek her yerimin donduğunu hissettim. Kışlık kıyafetleri tam olmayan arkadaşları düşünemiyorum bile..

Sanırım sezonun günübirlik son uzun yolunu yaptık :)

just_life, scorp, topatapan, R3N ve setr74'e çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki donduk :p

Ankara üyelerinden deli fantazisi
Prometheus / Bugün 17:22 PM

ulan başlık aynen böyle ha...PRO silersen küserim bak...ne iş hacı...:queen:

bide İzmire çamur atarsın...

izmir kel alaka diyelim uzatmayalım...ama deli fantezisi ne alaka...köfte yemişsiniz ...delilik nerede burada...Ankarada köftemi yok...veya köfteyi bulabilmek için bazı risklermi alıyorsunuz orada...:mrgreen:

O eski başlık, sonradan değiştirdim Buzulcahamam daha güzel geldi :p

İzmir ne alaka :silent:

Lol Cidden o başlık ney öyle edit lendini :mrgreen:

Evet güzel geziler ancak zorşartlarda gerçekleşebiliyor :D

Yaşar ustayı Tanımayan çok az motorcu vardır zaten gidip görenler hacı olmuş kadar mutlu mesut ayrılıyor mekandan...

Yaşar usta ise kafasına göre müsteri alıp kafasına göre de kapalıyız diyebilen birisi :D Arada bi hikaye anlattı ama ben bişey anlamadım adamın dediğinden soğuktandır belkide...

Ayrıca 6 kişilik güzel bir gezi oldu katılan arkadaslara teşekkür ederim..

fotoların kalitesi her zamanki gibi iğrenc dostum...Hiç özenmiyorsunuz ama...

Makine getirmemiş yine kimse. Cep telefonu ile ancak bu kadar :cherry:

Makine getirmemiş yine kimse. Cep telefonu ile ancak bu kadar :cherry:

...ZORUNLU UYARI...

sayfa yapısını bozacak büyüklükte fotolar yüklemeyiniz...Kıdemli bir üye bu konuda bir daha uyarmadan geyik haklarını kullanabilir...Kıdemli üye her zaman haklıdır...Akıllı olmakda fayda vardır...:p

Ya siz harikasınız
aslında bu gün sözde yağ değişecek hava filtresini ve bujiyi temizleyip oturacaktım size uydum kendimi ince kot ve spor ayakkabı ile kızılcahamam yollarında buldum dizlerimin buzu hala çözülmedi ama gerçekten zevkli gezi oldu teşekkür ediyorum
R3N sana iyi yolculuklar

yalandan 5 foto koydun...köfteyi yedin...birde bunu adı motor gezisi paylaşımı oldu...ayıp ya...koca mod böyle yaparsa biz cemaat ne yapmayalım...:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel oldu walla , sıfır celcius civarı bir sıcaklıkta döndük, demek ki donanımların bi kışlık bide eskimo tipi olanlar var :mrgreen: eskimo tipi olanlar bu mevsime göre

uyur halde telefon açıpta bi anda gaza gelen topatapan ve kalkın köfte yicez diyen arkadaşlarımızdan Allah razı olsun :mrgreen:

bu arada yaşar usta anlatığı hikayeyi anlaşılsın diye değilde, biz biraz susalım diye anlattı sanki :queen: ondan anlamamışızdır, adamın biri sağıra gitmiş mi ne öyle bişeydi, dehşet sohbetimiz hafızalara kazınmıştır kesin

ya bide bu kadar ballar yoğurtlar enerji depoladık , kalkın sabaha doğru bi gezi daha yapalım :mrgreen: nasıl olsa paldır küldür karar veriyoruz

Ya siz harikasınız
aslında bu gün sözde yağ değişecek hava filtresini ve bujiyi temizleyip oturacaktım size uydum kendimi ince kot ve spor ayakkabı ile kızılcahamam yollarında buldum dizlerimin buzu hala çözülmedi ama gerçekten zevkli gezi oldu teşekkür ediyorum
R3N sana iyi yolculuklar

Hasta olmazsan sorun yok :mrgreen: En kısa zamanda birer enduro kapıp karda da binelim derim ben :queen:

Pro Hayır demem :p binerim buza alışığım yalnız endurocu ablamız eski Er-5'ini görünce nasıl duygulandı hatırlatırım :)

just_life'ın acemiliği. Hemen geri verip kapacaktı Transalp'i :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gönül isterdi ki duralım sağı solu çekelim falan ama, cidden donduk diyorum yau :mrgreen:

kızılcahamamdan genel bi görüntü :mrgreen:
00026846.jpg

kızılcahamam fikri planlı olmadığı için fotoğraf makinesi alınmamıştı, yolda durabilecek te çok bi zamanımız yoktu, ondan fotoğraf çekilemedik,
özür diler bir sonraki gezide telafi etmeye çalışırız

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Madem gittiniz hamama da girseydiniz ısınırdınız.....:mrgreen:

Gittiğiniz yerin yayla çorbasıda güzeldir denedinizmi?....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar