[MT İstanbul] 05.09.2006/ Üniversiteliler Dolmabahçe'de Toplanıyoruz.

Herkese merhaba arkadaşlar.
Uzun bir zamandır üniversite öğrencisi olup da motosiklet sevdalısı olan arkadaşlarla aşağıdaki linkte yazışıyorduk. Talep fazla olunca bir tanışma düzenleyelim dedik. Bahsettiğim Topic şudur:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19359&highlight=%FCniversite

Amacımız MT üniversite öğrencilerini tanıştırmak ve kaynaştırmak. Öncelikle üniversiteliler olarak kendi aramızda tanışmak istiyoruz. Bu konuda anlayış gösterirseniz seviniriz.

Buluşma Tarihi: 5 Eylül Salı
Saat: 18:15'den itibaren (Ben daha erken orada olacağım)
Yer: DOLMABAHÇE ÇAY BAHÇESİ (Sarayın yanındaki Çay bahçesi, deniz kenarı, Beşiktaş)

Çoğunluk buluşma yeri ve saatinin değiştirilmesini talep ederse tabi ki değiştirip düzenlemeler yapabiliriz.
Havalar önümüzdeki hafta sonuna doğru tekrar bozacağı için Salı gününü düşündük.

Katılımcı Listesi

1. LesPaul
2. Paşa
3. SuSpect
4. escapesus
5. tronic
6. T_uruncu
7. ArdaTugay
8. Carlitoturco +1
9. necdet
10. batuhan35
11. evrennn
12. Zuhtupasa
13. onurcan
14. mete_han
15. kamilaslan
16. osak
17. starsailor
....
....

Buyrun ilk buluşmamızın fotoları. (Üniversiteli Motorcular)

Bende üni. öğrencisiyim bende geleyim diecem ama o gun karşıya geçmem lasım, ama zati swissotel de çalışıyorum yani yuruyerek 2dk. gelirim tanışırım sora kaçarım :)

18.15 e yetişemeye çalışıcam.Kartal'da fabrikadan çıkıcam 17.30 da.O sabah hava iyi olmazsa motorla gitmeyeceğim için kartala dönüşte bostancıya uğrayıp öyle gelicem. Bundan kime neyse işte :D en geç 19.00 gibi oradayım.Sevgiler
Uğur

@T_uruncu
Estafirullah o nasıl söz:cherry: Ben de kıdemli sayılırım.Bekleriz:)

selam bende üni li deilim ama (Bu herkese açık bir davettir tabiki) bu yazıda beni kapsar diye düşündüm listeye benide eklermisiniz kısmetse salı günü orda olucam. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw biri cıbırcıları toplar biri üniversitelileri toplar ne iş biz ne yapcaz
bende topic açim ayakkabıcıları topliyim bari :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi bu çekik gözlü asyalılar niye gelip bizim tarafta toplanıyorlar ki :p

@T_uruncu
Estafirullah o nasıl söz:cherry: Ben de kıdemli sayılırım.Bekleriz:)

tronic bizim topic yerlerde sürünüyo bi de ona yazıversene canım kardeşim :pr:

Son düzenleme:
yaw biri cıbırcıları toplar biri üniversitelileri toplar ne iş biz ne yapcaz
bende topic açim ayakkabıcıları topliyim bari :cherry:
serkan abi buyur gel, yazdık herkese açıktır diye:)
davet mi bekliyosun sen de, aşkolsun:)

abi bu çekik gözlü asyalılar niye gelip bizim tarafta toplanıyorlar ki :p
tronic bizim topic yerlerde sürünüyo bi de ona yazıversene canım kardeşim :pr:
hasan abi sen de gel bekleriz. sizin topiğe geleyim diye yazdım sadece cıbırları alıyomuşsunuz, gücendim walla. böle olmamalı ayrı gayrı:)

++gelmek isteyip de listede adı olmayanlar söylesin lütfen, ekleyelim hemen:):cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
serkancım sen arkadasları topla salı günü secret garden a gel arada fazla mesafe yok aynı gün ayrı yerde olmasın millet hepberaber olalım :)

evet salı günü secret garden olduğunu unutmuştum ben. hava durumuna baktım da, en uygun gün salı gözüküyodu.
şimdi bunu demiş bulunduk, oraya gelmeyi ayarlayabilirmiyiz bilmiorum.
olmadı bi tanışalım da biz, öbür haftaya oraya geliriz.
karışıklık olmasın şimdi:):cat:

bu arada imzan güzel olmuş:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet salı günü secret garden olduğunu unutmuştum ben. hava durumuna baktım da, en uygun gün salı gözüküyodu.
şimdi bunu demiş bulunduk, oraya gelmeyi ayarlayabilirmiyiz bilmiorum.
olmadı bi tanışalım da biz, öbür haftaya oraya geliriz.
karışıklık olmasın şimdi:):cat:

bu arada imzan güzel olmuş:)

secret garden da gec saate kadar takılıyoruz siz 18:00 gibi bulusursanız 2 saat tanışma yeter ordan gecersiniz tarabyaya dogru havada güzelse problem yok zaten ama sıkı giyinin secret garden iyi esiyo üşütmeyin sonra :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasan abi sen de gel bekleriz. sizin topiğe geleyim diye yazdım sadece cıbırları alıyomuşsunuz, gücendim walla. böle olmamalı ayrı gayrı:)[/B]

eyvalah serkan gelmeye çalışırım müsait olursam ya bizim topic için de alınma darılma olmasın sadece biz kendi aramızda küçük bir gezi yapalım dedik öyle yeme içme olayı fazla olmayacak o kadar ısrar var ama kimseyi almıyoruz özellikle de ismi serkan olanları :p

eyvalah serkan gelmeye çalışırım müsait olursam ya bizim topic için de alınma darılma olmasın sadece biz kendi aramızda küçük bir gezi yapalım dedik öyle yeme içme olayı fazla olmayacak o kadar ısrar var ama kimseyi almıyoruz özellikle de ismi serkan olanları :p

walla bundan sora ben de bulunduğum organizasyonlara Hasan isminde arkadaşları almamayı düşünüyorum:p :p :p :mrgreen:

bni ekledinizi çin teşekkür ederim gelicem ihşallah havada güsel olur :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

kral soytarısını cagırdı beni güldür dedi :cherry: güldüm eyvallah git işine bak şimdi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar