- Konu Yazar
19 ağustos cumartesi günü yenikapı-bandırma iskelesinde başlayacak olan yolculuk programı kısaca şu şekilde olacaktır..
12:30 Bandırma-Yenikapı Feribotu ile haraket
14:30 Bandırma dan Balıkesir e haraket
15:30 Meşhur susurlukta ayran içme ve tost yeme merasimi
16:30 Balıkesir de müsait bi int. cafe de toplantı
20:00 Balıkesir de akşam yemeği
21:00 Edremit e doğru yolculuk
22:00 Edremit te çay molası
22:30 Ayvalığa doğru yola çıkış
24:00 Eski Rum evlerinden restore edilmiş pansiyonlara yerleşme...
Arkadaşlar bu yılki tatil programımı bu şekilde planladım 1 hafta süre ile ayvalıkta konaklayıp tatil aktivitelerinde bulunacağım. Ayvalık merkezde bir pansiyon olma nedeni ise daha ucuz olmaları haliyle...Nede olsa motosikletim var ve istediğim yere giderim :bounce:
Bana bu tatil programında katılmak isteyen arkadaşların benimle irtibata geçmelerini aynı zamanda tatil sürecinde o yörede bulunan arkadaşların tanışmak istemeleri halinde telefonumu aşağıya yazıyorum...
0532 696 98 89
Ahanda listemiz geliyor beyler
1-NicemaN
2-jameika34
3-....
4-.....
12:30 Bandırma-Yenikapı Feribotu ile haraket
14:30 Bandırma dan Balıkesir e haraket
15:30 Meşhur susurlukta ayran içme ve tost yeme merasimi
16:30 Balıkesir de müsait bi int. cafe de toplantı
20:00 Balıkesir de akşam yemeği
21:00 Edremit e doğru yolculuk
22:00 Edremit te çay molası
22:30 Ayvalığa doğru yola çıkış
24:00 Eski Rum evlerinden restore edilmiş pansiyonlara yerleşme...
Arkadaşlar bu yılki tatil programımı bu şekilde planladım 1 hafta süre ile ayvalıkta konaklayıp tatil aktivitelerinde bulunacağım. Ayvalık merkezde bir pansiyon olma nedeni ise daha ucuz olmaları haliyle...Nede olsa motosikletim var ve istediğim yere giderim :bounce:
Bana bu tatil programında katılmak isteyen arkadaşların benimle irtibata geçmelerini aynı zamanda tatil sürecinde o yörede bulunan arkadaşların tanışmak istemeleri halinde telefonumu aşağıya yazıyorum...
0532 696 98 89
Ahanda listemiz geliyor beyler
1-NicemaN
2-jameika34
3-....
4-.....