19 Ağustos Konakalamalı Ayvalık Tatil Programı...

19 ağustos cumartesi günü yenikapı-bandırma iskelesinde başlayacak olan yolculuk programı kısaca şu şekilde olacaktır..

12:30 Bandırma-Yenikapı Feribotu ile haraket
14:30 Bandırma dan Balıkesir e haraket
15:30 Meşhur susurlukta ayran içme ve tost yeme merasimi
16:30 Balıkesir de müsait bi int. cafe de toplantı
20:00 Balıkesir de akşam yemeği
21:00 Edremit e doğru yolculuk
22:00 Edremit te çay molası
22:30 Ayvalığa doğru yola çıkış
24:00 Eski Rum evlerinden restore edilmiş pansiyonlara yerleşme...

Arkadaşlar bu yılki tatil programımı bu şekilde planladım 1 hafta süre ile ayvalıkta konaklayıp tatil aktivitelerinde bulunacağım. Ayvalık merkezde bir pansiyon olma nedeni ise daha ucuz olmaları haliyle...Nede olsa motosikletim var ve istediğim yere giderim :bounce:

Bana bu tatil programında katılmak isteyen arkadaşların benimle irtibata geçmelerini aynı zamanda tatil sürecinde o yörede bulunan arkadaşların tanışmak istemeleri halinde telefonumu aşağıya yazıyorum...

0532 696 98 89

Ahanda listemiz geliyor beyler :)

1-NicemaN
2-jameika34
3-....
4-.....

ekledim abi sıradaki arkadaşları aliim lütfen tartışmadan sıraya giriniz lütfen bak kimseyi kaydetmem sonra ona göre arkadaşlar kavga yok sırayla :cherry:

Ben gelirdim ya kactı bir hafta arayla. neyse bu seferlik yırttın benden yoksa ben sana gösterirdim tatili :queen:

Sen Buraya Gel

ekledim abi sıradaki arkadaşları aliim lütfen tartışmadan sıraya giriniz lütfen bak kimseyi kaydetmem sonra ona göre arkadaşlar kavga yok sırayla :cherry:

:queen: :queen: Sen buraya gelde ben misafir edim seni... Para falan verme pansiyonlara :queen: :queen:

arkadaşlar bir kaç sorum olucak,
bu yolculuğu ne kadarlık hızla yapmayı planlıyorsunuz,ben 26 sında gitmeyi düşünüyorum.hızım 80-100 arasında değişir sanırım,bu durumda bu yolculuk ne kadar sürer.daha önceden bu yolda motor kullanmışmıydınız,yollarda özellikle dikkat edilmesi gereken yerler var mı ? vs.vs.bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar