[Gaziantep - MT]

Tüm gaziantepli motosiklet sever arkadaşlar sizleri burada görmek isterim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feragold' Alıntı:
:rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :rendeer: :queen: :rendeer: tüm gaziantepli motosiklet sever arkadaşlar sizleri burada görmek isterim:rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :queen: :cat: :queen: :queen: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat: :queen: :rendeer: :cat:

Dostum ben nizipliyim, istanbuldan regalimle nizipe gideceğim önümüzdeki günlerde, görüşelim mesaj bırak.

muhendis1959' Alıntı:
Dostum ben nizipliyim, istanbuldan regalimle nizipe gideceğim önümüzdeki günlerde, görüşelim mesaj bırak.

geç cevap yazdığım için kusurabakma,ist antep yaparsan seni kutlarım ne diyeyim.ben merkezdeyim mutlaka beklerim:)

okan şehir merkezinde hemen hemen tüm önemli caddelere motosiklet girişi yasak:farao: ,idare mehkemesine dava açtım sonucu paylaşacağım sizlerle.:)buradanda bakabilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7560&highlight=k%F6k%FCn%FC+kaz%FDma
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9875&highlight=k%F6k%FCn%FC+kaz%FDma

harbi yasak mı..olur mu öyle seyy...arkadaşımızı ziyarete gidemeyecek miyis antep e..

tüm ANTEP'li kardeşlerimin bayramını kutluyorum.. bi gün hepinizle tanısmak dileğiylee... :rendeer:

İŞTE GAZİANTEP MT

s7300714ah9nj5.jpg

s7300643un7ld5.jpg

Grup içi sayı değişikliğinde Resim değişecektir....

Son düzenleme:
ANTeP ' te arkadaşlarımı ziyerete gitcem yaza.. O zaman hepinizle görüşmek dileğiylee arkadaşlar :)

Merhaba feragold. Hatırlarmısın bilmem ben doktor. fazer almıştım. Antep MT iyi fikir. Umarım katılım artar, görüşürüz.

inşallah artar inşallah.. antep li çok arkadaşım war ama hiçbiri motosikleti sewmioo.. yaza önce izmir snra antep inşallah :cherry: tabi motor laa !

selam arkadaşlar beni unutmayın bende antepdenim
malesef şehir merkezine girmek yasak.....

(( yasaklar çiğnenmek içindir)):cherry:

Gaziantep MT olarak ilk gezimize Ali abi (Aydemir) Ve ben (Gökhan) olarak tamamladık.feragold (mehmet Abi) nin de katılmasını çok istedik ama yenge gözünü çok korkutmus heralde :p

Öğle Saatleri Yola Çıkamdan Önce Motosikletleri Gıcır gıcır yaptık
image023zy0.jpg

Gaziantep in en büyük ayıbı olan tabelamız her kavşakta bizi yanlız bırakmadı.. Bu na rağmen Kurallar çiğnenemek içindir :):p
image027ax5.jpg

Yolda Ali abinin arkadaşı olan bir alabalık restorant ına uğrayıp pişmiş alabalık aldık. En sağdaki sarı alabalık şu anda midemde :):)

image030ob4.jpg

15 Km sonra Burç ormanlarına vardık ve açlık gözümü bürümüş bir halde hemen sofrayı kurduk

image037fd3.jpg

image035fa1.jpg

image040vw1.jpg

image033nr4.jpg

Ohh Karnımızda doydu şimdi sıra hayvanat bahçesine doğru yola çıkıyoruz..
Bu arada orman ve manzaraya diyecek yok..
image041xn2.jpg

image043ro8.jpg

image042oi2.jpg

Ve İşte Gazianep'in meşhur Hayvanat bahçesinin kapısı göründu..
image056ij1.jpg

Girişte Bizi Fil karşılıyor..
image057ro6.jpg

İşte Asilliği ve gücü ile bilinen leopar..
image059zj7.jpg

Ali abiden yiyecek isteyen Deve Kuşu Boyundan posundanda utanmıyor :p
image065oh5.jpg

Yavru Kanguru Çok Ürkekler. Böhhh Dedim korktu kaçtı bu pozdan sonra.
image068ap2.jpg

Soğukluğuyla bilinen Yılan Garüntüsü bile ürkütücü..
image087nt6.jpg

Dev akvaryumda köpek balıkları..
image076sk3.jpg

Kocaman gagalarıyla Pelikanlar.
Teki Ali abiye kur yapıyodu :p
image092qn3.jpg

image094rd9.jpg

Maymun ve lama
image115qk5.jpg

image098dj6.jpg

Artık Hava Bozmaya başladı Ve saat de baya geç oldu Eve dönüş yolu bize göründü..

Hayvanat bahçesinde geçen saatler boyunca aklımız sürekli motorlarımızdaydı. ve çıktığımızda dua ettik ki motorlarımıza birşet olmamıştı..
image044kn5.jpg

image050hf6.jpg

Ve artık dönüş yolundayız...
image052ys5.jpg

Gaziantep Mt olarak İlk gezimiz olmasına rağmen çok zevk verici bir gezi oldu. aksilikler de oldu tabiki işallah bir sonrakisinde feragold (mehmet abi) yide aramızda göreceksiniz..

Son düzenleme:
uzun ara oldu, ama neyse. Feragold; evet fazer duruyor ama değiştirip ABS lisini alayım diyorum. Genel olarak çok memnunum motorumdan, yine de ABS sevdası ağır basacak gibi. Cakaloz mesajını aldım. Antep'e motorla mı geleceksin? Geldiğinde ararsan görüşürüz. Ben 25 Aralık hastanesinde çalışıyorum. Hastanede Fazer'ı olan yegane kişi olduğumdan, Dr. Murat deyince herkes gösterir. Görüşmek isteyen arkadaşlara herzaman sıcak çayım vardır. Baharda İzmir ve Çanakkale'ye doğru gitmeyi planlıyorum yoldaş olmak isteyen varsa seve seve kabul ederim. Görüşmek üzere.

Abey henüs motor alamadım ! Pederico oğlumun ölmesi için para wermem diyoo!
ARAbamı satcam devri babamın üzerine :( Motoru alırsam motorla gelcem ama merkezde motor yasak bi de ceza yemeyelim :)

Görüşürüs tabii ; sewinirim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar