selam kardeşim sanırım sizin il gurubu da yeni açıldı ve tam olarak örgütlenemediniz bende Sivas MT yi açtım yeni kurulan il guruplarımızın gündemde kalması daha hızlı örgütlenebilmemiz bakımından önemlidir bu bakımdan birbirimize destek olmalıyız :cat: zamanla kayseri mt ninde genel olarak MT türkiyeninde çok güzel bir oluşuma gideceğinden hiç bir kuşku duymuyorum paylaşımlarımız arttıkça herşey daha güzel olacak:cat: sizlerdende Sivas mtnin gündemde kalması için katkılarınızı bekliyorum Kayseri'ye selamlar sevgiler :rendeer:ael320' Alıntı:nerdesiniz millet onca motor var ama çıtınız çıkmadı heeey timur cuğum uyandır arkadaşlarıı
sabret ael320 yazacaklardır :cat: ben sivastan 2 kişi buldumael320' Alıntı:sagolun iyi ve güzel temennileriniz için hala bir kayserili kardeşimiz yazmadı bekliyoruz
nöööördün hemşerim:queen:
maşallah floodun kralını yapmışsında bi hemşerine sesini duyuramamışsın![]()
ben kayserili değilim ama ikibuçuk senedir kayserili ustalarımla çalışıyorum,valla şivem değişti bee.nasılsın demeyi unuttuk 'nördün' demeye başladık:queen:
yahyalı lara selamlar:rendeer:
oh oh ne güzel kendim çalıp kendim oynuyorum koca topic te benden başka kimse yok
geldimmmmmm. artık örgütlenebiliriz
arkadaşlar artık bu gidişe bir dur demenin zamanı geldi. civardaki tüm motorcular birer MT ci olmalı
nörrdünüz kayserililer yaw walla koca memlekette bi kac gayserilimi ciko hadi cosun bakalım gayseri gayseri taa istanbullardan yazıom hadi cosun[ /yok birader bende anlamadım bu hemşehrilerimi sonra adımız çıkacak bilgisayar kültürümüz yok diye