Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desteğinizi bekliyorum acep daha çoook beklermiyim:queen:
zamanla daha iyi örgütleneceğimizden ve sayının artacağından hiç şüphen olmasın berk ben sivastanım fakat görev gereği denizli ve izmirde bulunuyorum sevgili crazy devıll(serdar)la başladığımızda 4 kişiydik zamanla çoğaldı:cat:berk' Alıntı:bende sivastanım bizden başka sivaslı yok heralde :salut:
hızlılevo teşekkür ederim izmire sık sık geliyorum zaten motosikletimle :cat: bundan sonrada gelmeye devam edeceğim 17 mayıs çarşamba akşam teknede bende vardım.sizleride denizliye bekleriz :rendeer:hızlılevo' Alıntı:selçuk kardeşim anne tokat, baba sivaslı ama izmir mt liyim ziyaret ederim devamlı başarılar. selçuk izmire gelince toplantılara gelirsin görüşürüz.
saol okram temmuz ortaları motosikletimle gitmeyi planlıyorum sivasa istersen birlikte gideriz sende anılarını tazelemiş olursun :wiinkk:okram' Alıntı:Bi destek te benden ne de olsa askerliğimin bir bölümünü sıvasta yapmıştım.
O kadar suyunu içtim, havasını kokladım.
sevgili serdi (crazy_devil)seni zorla sivasa götürmezsem.. görürsün olm sen:queen:crazy_devil' Alıntı:Ben sivasta da değl,yolumda hiç düşmedi hadi bende varım be :mrgreen: Sırf senin için bak kürşat.Sevildiğini bil insan yaratığı:rendeer:
sevgili okaysen ben oyundan pek anlamıyorum fakat yapabileceğim bir şeyler olursa söyle oyun veya motosiklet farketmez herkonuda elimden geleni yapmak isterimokaysen' Alıntı:sevgili arkadaşlar sitemizde motor oyunları ile ilgi bir bölüm açtım bu bölümde oyun listeleri oyun hileleri vb şeyler eklenecektir herkes yardımcı olursa sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14655
Saol oduncu bende buna yürekten inanıyorum sakaryaya Sevgiler selamlar :rendeer:ODUNCU' Alıntı:Sabır hocam bende ilk zamanlar tektim hepte öyle kalıcam sanırdım bak şimdi bi dünya oldukta unutulduk bile.
berk' Alıntı:bende sivastanım bizden başka sivaslı yok heralde :salut:
Sevgili İbrahim sen herzaman başımın tacısın :rendeer:poseidon_20' Alıntı:Kürşat kardeşim beni yaz listene bende varımmmmmm:rendeer:
MT Sivas'ı bir kaç ekibe ayırırız başedemezsek fazlalığı Denizli ve İzmir'e göndeririz :cherry:berk' Alıntı:git gide çoğalıyoruz yakında 20-30 kişi oluruz:cherry: