[Sivas - MT]

9 mevsim kış olunca kimsecikler olmuyor malesef. bi dahakine önceden yazarsan misafir edip gezdiririz :) selamlar.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Topraklarim yazın belli programlarınız varmı.Varsa hangi tarihlerde haberimiz olsun İstanbul dayız ama yolumuz daima sivas tan geçer

Bende Sivastanım bu sene yazın inşallah motora başlayacağım. Sivas ta yamaha bayiisi var mı ?

Selamün aleyküm arkadaşalar. Pulsar NS150 ile aranızdayım.
Yok mu Sivastan motora gönül vermiş gençler?:))

MCV

Mondial MCX 150 motorumu sattım.Şimdi yola Kuba KEE 100 ile devam edeceğim İnşaallah.
Tüm yeni motor alan hemşerilerime hayırlı olsun.Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

S.a sicasli abilerim kardeslerim bende sivasliyim gemerek ilçesinden merkezde bildiginiz motor tamircisi varmi

Övünmek icin demiyorum Inanin

Israrla Nereli Oldugumu sorunca Söylemek Ihtiyaci hissetdim.Bende SIVAS liyim.Arti Sarkisla kazasindan!.:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

Aleykumselam.Bende Motor kullaniyorum lakin Gönul filan verdigimden degil sadece ihtiyacdan dolayi.

Israrla Nereli Oldugumu sorunca Söylemek Ihtiyaci hissetdim.Bende SIVAS liyim.Arti Sarkisla kazasindan!.:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

Aleykumselam.Bende Motor kullaniyorum lakin Gönul filan verdigimden degil sadece ihtiyacdan dolayi.
Haftasonu bi çay ısmarlayayım o zaman sana 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar