[Sivas - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desteğinizi bekliyorum acep daha çoook beklermiyim:queen:

selçuk kardeşim anne tokat, baba sivaslı ama izmir mt liyim ziyaret ederim devamlı başarılar. selçuk izmire gelince toplantılara gelirsin görüşürüz.

Bi destek te benden ne de olsa askerliğimin bir bölümünü sıvasta yapmıştım.
O kadar suyunu içtim, havasını kokladım.

Ben sivasta da değl,yolumda hiç düşmedi hadi bende varım be :mrgreen: Sırf senin için bak kürşat.Sevildiğini bil insan yaratığı:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
berk' Alıntı:
bende sivastanım bizden başka sivaslı yok heralde :salut:
zamanla daha iyi örgütleneceğimizden ve sayının artacağından hiç şüphen olmasın berk ben sivastanım fakat görev gereği denizli ve izmirde bulunuyorum sevgili crazy devıll(serdar)la başladığımızda 4 kişiydik zamanla çoğaldı:cat:
bekle ve gör:wiinkk: iletişimimiz için msn [email protected] :)

hızlılevo' Alıntı:
selçuk kardeşim anne tokat, baba sivaslı ama izmir mt liyim ziyaret ederim devamlı başarılar. selçuk izmire gelince toplantılara gelirsin görüşürüz.
hızlılevo teşekkür ederim izmire sık sık geliyorum zaten motosikletimle :cat: bundan sonrada gelmeye devam edeceğim 17 mayıs çarşamba akşam teknede bende vardım.sizleride denizliye bekleriz :rendeer:

okram' Alıntı:
Bi destek te benden ne de olsa askerliğimin bir bölümünü sıvasta yapmıştım.
O kadar suyunu içtim, havasını kokladım.
saol okram temmuz ortaları motosikletimle gitmeyi planlıyorum sivasa istersen birlikte gideriz sende anılarını tazelemiş olursun :wiinkk:

crazy_devil' Alıntı:
Ben sivasta da değl,yolumda hiç düşmedi hadi bende varım be :mrgreen: Sırf senin için bak kürşat.Sevildiğini bil insan yaratığı:rendeer:
sevgili serdi (crazy_devil)seni zorla sivasa götürmezsem.. görürsün olm sen:queen:

Son düzenleme:
sıvas hos geldınnnnnn her zaman sızı ust sıralarda gormek ısterız hayırlı ugurlu olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyvallah leventkozcu saol :rendeer:

sivas orta anadolunun kuzey doğusundaa :que

şu pc donanımını tamamladığımda sizlere ilk önce bir sanal sivas gezisi düzenlerim:cat: yolu düşen MT li dostlarımız için gezilecek görülecek yerlerin derlemesini yaparız.. paylaşım mutluluk verir katkılarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Sabır hocam bende ilk zamanlar tektim hepte öyle kalıcam sanırdım bak şimdi bi dünya oldukta unutulduk bile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
okaysen' Alıntı:
sevgili arkadaşlar sitemizde motor oyunları ile ilgi bir bölüm açtım bu bölümde oyun listeleri oyun hileleri vb şeyler eklenecektir herkes yardımcı olursa sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14655
sevgili okaysen ben oyundan pek anlamıyorum fakat yapabileceğim bir şeyler olursa söyle oyun veya motosiklet farketmez herkonuda elimden geleni yapmak isterim :)

ODUNCU' Alıntı:
Sabır hocam bende ilk zamanlar tektim hepte öyle kalıcam sanırdım bak şimdi bi dünya oldukta unutulduk bile.
Saol oduncu bende buna yürekten inanıyorum sakaryaya Sevgiler selamlar :rendeer:

Son düzenleme:
Sivas Mt hayırlı olsun.. bol bol kazasız belasız geziler düzenlemeniz dilegiyle. :rendeer:

bu arada Selçuk1981, bende sana duyarlılığın için teşekkr ederim.. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aramıza hoşgeldin mondial motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
poseidon_20' Alıntı:
Kürşat kardeşim beni yaz listene bende varımmmmmm:rendeer:
Sevgili İbrahim sen herzaman başımın tacısın :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
berk' Alıntı:
git gide çoğalıyoruz yakında 20-30 kişi oluruz:cherry:
MT Sivas'ı bir kaç ekibe ayırırız başedemezsek fazlalığı Denizli ve İzmir'e göndeririz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar