[Zonguldak - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şiit bi kaç kişi görmüştüm sizi buraya alayım listeliyelim isimlerimizi :)

1)Cenkkeskin
2)obkavi
3)naruto
4)_nirvana_
5)DARKDIAMOND
6)Kadim
7)RIDVAN
8)TysonPit
9)death
10)Duffy 1/2 Yarı Sayılırsın :queen:
11)buyuksavas
12)veli lafci
13)sherrnova
14)fatih001
15)Argento
16)mavimerdiven
17)sefir67
18)KANUNSUZ 61
19)Mdvyn-R
20)aliy
21)69denizci 1/2 Yarı Sayılırsın :queen:
22)NuwamdA
23)fatih001
24) _DeliCocuk_
25)deliemin
26)sercansari
27)gemini03
28)kanuni67
29)haylaz_bebek
30)kocaday
31)ilhan_67
32)...???
ARKADAŞLAR İMZALARINIZA [ URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11510"][Zonguldak-MT][/URL]:cat: KOPYALAYIP YAPIŞTIRIRSANIZ SEVİNİRİM Kİ ZONGULDAKLI OLDUĞUMUZ HER YERDE BELLİ OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER... arkadaşlar
( [ URL=" ) bu kısmı birleştirirseniz MT zonguldak olucak.

Son düzenleme:
Hocam yalnız kalmışsın ama zonguldak taraflarından arkadaşlar vardı bir ara gelirler. Gelmezlesede ben ara sıra eregliye gezmeye gelirim (yolunuda kendinide çok severim) ozaman görüşürüz.

selam bende kömürkentliyim (zonguldak'lıyım) ama istanbul'da oturuyorum 3 yıldır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kömürkentliler çıkmaya başladı ağır ağır :) obkavi adını ekliyorum hemen listeye

Ahaan ben de varım..:queen: .İstanbula taşındık ama hala gelirim tatillerde..Selam emekçi dostları:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Emek kentten selamlar sanada naruto hoşgeldin aramıza hemen senide ekliyorum listeye :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin aramıza ve foruma ilk mesajın bu anlaşılan .... _nirvana_ :rendeer:

Hoşbulduk dostlar buraya ilk mesasjım cenkKeskin ben diğer MD ve Gezgin motorcu Sitelerine takılıyordum ama bu siteyide takip ediyordum zonguldak topic görünce hemen üye olup yazayım dedim adım serkan sizlere cok selamlar.
hep iki teker üzerinde kalmamız dileğimle ......:cat:

Dostlar , ben eskişehirliyim ama sitede ARGENTO nickli üyemiz , zonguldaklı...

Selam arkadaşlarım.Çaycuma'lıyım! 16 senedir İstanbul'dayım ama mayısın yarısını orada geçiricem.Görüşmek üzere!İsmim Oğuz.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
DARKDIAMOND : hoşgeldin arkadaşım hemen senide ekliyorum listeye ...:rendeer:

viper_1 : ARGENTO arkadaşımız eklenmek istermi bilmiyorum özel msj atıp soruyorum duruma göre ekliyorum hemen çok teşekkür ederim... :)

"CenkKeskin",Arkadaşım 16 nisan pikniğine gidiyosun galiba.Biraz geç gelicem ama inşallah tanışırız.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla dostum malesef 16 nisana gidemicem vizeler filan koşturup duruyorum normalde afyonda okuduğum için baya zorlu olur gitmem.

ya şimdi gördüm benim adımıda yazmışlar saolsunlar ama hiç haberim yok adımın yazıldığından ama durya gitmeye çalışacamda neyle gidecem motoruna yancı olarak kim alacak beni :)

Bende Devrek' liyim ama Ankara' dayım.Ailemin yanına sık sık gelirim

Cenk kardeşim ben de Ereğliliyim ama siz beni tanımazsınız zira epey bir yaş farkı aramızda. 1982 den beri önce üniversite ve sonrasında iş hayatı İstanbul dayım, ancak her ay en az bir kez Ereğli ziyaretim olur. Bir evim de orada.
Önümüzdeki günlerde bir hafta sonu geleceğim, 13 mayıs da da Kolejimizin bahar şenliği için ordayız.Sanırım sen Zonguldaktansın!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kadim ve RIDVAN sizleride ekledim arkadaşlar.. RIDVAN hocam ben pek ereğliye gitmem malum festivallerde geliriz Kilimlidenim bende ama su anda okuyorum afyondayım en yakın zamanda (haziran 2) gibi oradayım..

CenkKeskin' Alıntı:
valla dostum malesef 16 nisana gidemicem vizeler filan koşturup duruyorum normalde afyonda okuduğum için baya zorlu olur gitmem.

ya şimdi gördüm benim adımıda yazmışlar saolsunlar ama hiç haberim yok adımın yazıldığından ama durya gitmeye çalışacamda neyle gidecem motoruna yancı olarak kim alacak beni :)

Arabayla gidicem dostum.Gelirsen seve seve götürürüm seni.:cat:

"RIDVAN",geliyomusun dostum hafta sonu pikniğe?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla dostum çok iyi olur biliyomusun bende artcı aryodum nasıl buluşucaz pazar günü ? msn varsa konusalım bu gece online ım veya özel msj ile cep telefonumu veriyim o şekilde görüşelim çünkü yarın çıkıcam afyondan daha zor olur girmem nete pazar günü istanbulda belki girebilirim .??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar