Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cenk keskin,Festivali sormuştunuz.Sanatçılar ve tarih kesin olarak belirlendi.Kdz.Ereğli Belediyesinin sitesine girerseniz,daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DARKDIAMOND ben buldum birebir görüştüm kendileri ile çoğunu zonguldak tan tanıyorum görmüşlüğüm olan kimseler. Bir ara Zonguldak MT yi Toplayalım arkadaşlar 11.06.2006 pazar günü toplanalım diyorum uyarsa ?
hey milltet 15/07/06 da keeway 150 sl motorumla istanbula 5 saatte geldim tam 1 hafta kaldım 23/07/06 da tekrar istanbula döndüm ama hiçbirinizle görüşmek nasip olmadı 05/07/06 da tekrar zonguldak'a geliyorum bu sefer otobüsle inşallah tanışır görüşürüz
11.06.2006 Pazar Günü toplanalım arkadaşlar. Arkadaşlar Zonguldak MT yi topluyup bir gezi yapmayı düşünüyorum neresini tavsiye edersiniz ?
Ehliyetsiz arkadaşlara duyuru: Hep birlikte yazılalım indirimli yazılırız... Acele haber bekliyorum sürücü kursuyla duruma göre irtibata geçicem...[/QUOTE]
Selam kömürkentliler :cherry: walla ben size cok uzağım suan izmirdeyim ama ereğliiiiiye taşınıyorz bir kaç haftaya babamın tayini falan olayına... Artık bi kaç gezi sonraya katılırım ancak çünkü daha motoru almadım ama alıcam kararlıyım :queen: .. Hazır keeway150arn lerin fiyat 1.800 olmusken onlardan kapıcam :wiinkk:
Herkese merhabalar. Bende Trobzon'dan Zonguldak'a göçenlerdenim. Ortaokul ve Liseyi Zonguldak'ta okudum. Üniversite'den sonra İstanbul'da kaldım.
ALi Y.UZUN
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
69denizci senide yarım zonguldaklılar listesine ekliyorum o zaman :queen: aliy hocam sen daha iyi bilirsin TRABZONGULDAK deyimini bende Rizeli yim Aslen Mdvyn-R Zonguldak MT olarak Çoğumuzda motor olmadığı için daha toplanamadık ben isterim toplanmayı ama zor olur baya ....
Abi hala en son benim yazdığım duruyo ya şöyle bi canlılık gelsin ... Böyle toplanıp bir yere gidin foto cekilin biz de gaza gelip olayları hızlandıralım motoru almak için falan ... hadi bi hareket zonguldak hade