Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması--ANKET

2.000 YTL nakitiniz olsa, kredi desteği ile bu modellerden hangisini satın alırsınız?

• Zealsun ZS 150-19

Oy: 25 6.9%
  • DADYW DD250E-9 Regal Raptor

Oy: 136 37.7%
  • Salcano SM 250-4

Oy: 9 2.5%
  • Mondial 250 MCT

Oy: 26 7.2%
  • Keeway Superlight 150

Oy: 41 11.4%
  • Keeway Supershadow 250

Oy: 35 9.7%
  • Keeway Land Cruiser 250

Oy: 50 13.9%
  • Ramzey QM 250

Oy: 15 4.2%
  • Jinlun JL 250-5

Oy: 22 6.1%
  • Monero QM 250

Oy: 2 0.6%

• Kullanılan toplam oy
    361
Makine, çünkü hiçbiri diye bir satınalma tercihi yok:queen:
Land cruiser alınır eniştecim:cat:

just_life' Alıntı:
Abi Kanuni Tiger'i oraya ekleyin valla darılırım... :p

luxor dostum eklenebiliyor mu?
rica etsek uzman sensin:)

just_life' Alıntı:
Abi Kanuni Tiger'i oraya ekleyin valla darılırım... :p

Seni mi kıracağız ... :) Oluyorsa uğraşırız...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11020
ankette REGAL birinci
KEEWAY ikinci....

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Truva yı da ekle bence...
250 lik olanı da var, üstelik bence gerçekten güzel, desertnight almış bile...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
beyler en fazla 10 şıklık anket açılıyor.bende diğer başlıktan çok sapmasın diye bu şekilde açtım.yani kısıtlama yazılımsal.başka nedeni yok... :)
siz istersiniz de ben neden yapmayayım canım...

Keeway Super Shadow 250cc için bayi 15 Nisan'da dağıtılacak, şu an sadece furda sergileniyor dedi. Bu doğru mudur? Ankette oldukça yüksek tik almış. Bunlar kullanıcı mı yoksa hoşlanan arkadaşlar mı?

infrared' Alıntı:
Keeway Super Shadow 250cc için bayi 15 Nisan'da dağıtılacak, şu an sadece furda sergileniyor dedi. Bu doğru mudur? Ankette oldukça yüksek tik almış. Bunlar kullanıcı mı yoksa hoşlanan arkadaşlar mı?

Bugün Motomax standında sorduğumda haftaya tüm modellerin satışına başlanacağını söylediler. Ama çarşamba-perşembe gibi...Ne derece hayata geçer bilemiyorum.

Bu arada anket çok güzel olmuş hakkaten. Bugün fuarda Land Cruiser ile Regal Raptor arasında mekik dokudum diyebilirim. Ama bir türlü karar veremedim. Hatta bu vesileyle, bu iki motor hakkında teknik anlamda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa özelden ulaşmalarını rica ederim. Hakkaten fikirlere çok ihtiyacım var.

moonchild' Alıntı:
Bugün Motomax standında sorduğumda haftaya tüm modellerin satışına başlanacağını söylediler. Ama çarşamba-perşembe gibi...Ne derece hayata geçer bilemiyorum.

Bu arada anket çok güzel olmuş hakkaten. Bugün fuarda Land Cruiser ile Regal Raptor arasında mekik dokudum diyebilirim. Ama bir türlü karar veremedim. Hatta bu vesileyle, bu iki motor hakkında teknik anlamda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa özelden ulaşmalarını rica ederim. Hakkaten fikirlere çok ihtiyacım var.
fuarda bende inceledim bana kalırsa Raptor daha iyi motor keeway işçiliği bana daha kötü gibi geldi tabii zewk meselesi ama raptorun bi avantajıda su soutmalı olması sahipleride memnun o fiyat aralığın bence Raptor

moonchild' Alıntı:

Bu durumda anket kullanıcıların değil hoşlananların Keeway i sectiğini gösteriyor galiba..

infrared' Alıntı:
Bu durumda anket kullanıcıların değil hoşlananların Keeway i sectiğini gösteriyor galiba..

Eğer anket sorusunu yanlış anlamadıysam, hangi motorun terich edileceği sorulmuş. Dolayısıyla kullanıcı veya hoşlanan birinin vereceği cevap arasında anket açısından fark olmayacağını düşünmüştüm.

Bu arada ankete verdiğim cevap da sanırım değişti. Fuarda gördüklerimi, burada okuduklarımı ve RR üzerinde hissettiklerimi harmanlayınca tercihim RR'ye doğru kaydı. Tercihim değişti ama ne fayda!! ÖTV şöyle sağlam bir tokat attı ve kara kara düşünüyorum ne yapacağımı. Bu kararı 2 hafta önce vermemiş olmam ne kadar üzücü. Şimdi %12,96 daha pahalıya almaya çalışacağım motoru. Yuh olsun bana beee!!:salut:

Bu arada Keeway'in bayilere ulşma tarihi 5 mayıs olmuş dostlar.
ve 250cc lere sıra yazıyorlar..

iyide burdaki anket cok sacma neden derseniz bir yerde piyasada olan modeller var artik kendini belli kosullarda ispatlamis modeller diger yanda daha piyasaya cikmamis asfaltta tekerlegi bile donmemis modeller var daha motorlarin ne oldugu belli degil hani eskiler icin yorumlar yapilabilir sunun su yani iyi bu yani kotu diye ona gore her kezde kafasindaki o zaman ben bunu alirim diye isaretler ama bu anket gercekden cok sacma daha piyasaya cikmayan motorun nesini karar verilebilirki.. bu arada ben fuarda shadow ile land cruiser i gordum eyer o motorlar fuardaki gibi piyasaya cikicaksa kimse oyle buyuk hayaller kurmasin cunku motorlarin iscilik ve goruntu berbat o fiyata yani berbat. hic goruntuye ozen gostermemisler. su an piyasada olan superlightlar bile onlardan cok daha iyidir.

İnandırıcı bir anket değil. Çok yeni, hatta daha satışı doğru dürüst başlamamış modeller 2 senedir satan modelin üstünde. Bence tipe bakıp gönülden geçen işaretlenmiş çoğunlukla. Su soğutmalı olayı ise nedense insanlarda bir sempati uyandırıyor. Halbuki su soğutmalı motorlarda yolda kalma ve motor yakma riski çok yüksek. Honda değilki sonuçta. Bence...

logaritma' Alıntı:
iyide burdaki anket cok sacma neden derseniz bir yerde piyasada olan modeller var artik kendini belli kosullarda ispatlamis modeller diger yanda daha piyasaya cikmamis asfaltta tekerlegi bile donmemis modeller var daha motorlarin ne oldugu belli degil hani eskiler icin yorumlar yapilabilir sunun su yani iyi bu yani kotu diye ona gore her kezde kafasindaki o zaman ben bunu alirim diye isaretler ama bu anket gercekden cok sacma daha piyasaya cikmayan motorun nesini karar verilebilirki.. bu arada ben fuarda shadow ile land cruiser i gordum eyer o motorlar fuardaki gibi piyasaya cikicaksa kimse oyle buyuk hayaller kurmasin cunku motorlarin iscilik ve goruntu berbat o fiyata yani berbat. hic goruntuye ozen gostermemisler. su an piyasada olan superlightlar bile onlardan cok daha iyidir.

Haklısınız ama bundan fazla satır açılamıyormuş..
Siz görüşünüzü yazın dostum. mesela sence ne? Tiger mi ne ise söyle değil mi?:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar