[ankara] Ankara Grubu Fuar Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 Mart gecesi saat 23.30 da Ankara'dan kalkacak olan Fatih Ekspresi ile İstabula gitmek isteyen ve 1 Nisan gecesi saat 23.30'da yine Fatih Ekspresi ile Ankara'ya dönmek isteyen arkadaşlarımız, gidiş dönüş seyahat ücreti olan 17.75 YTL x 2 = 35.50 YTL tutarı, bu hafta perşembe günü yapılacak olan toplantıda bana ya da biletleri alabilecek birbaşka arkadaşımıza iletirlerse sevinirim.

23 Mart Perşembe Bahçeli Buz Pateni Yanı Xkafe 19:00

Pro cuğum bu tarihte kararlımısınız, ogece evde misafirim var da.

Biliyorsun, sizi ağırlamak istiyordum :pale:

3 nisanda askeriyenin sınavı var, pazar dinlenmem lazım o yüzden tarih kesin abi. Gündüzünde yarım saat de olsa görüşelim yaf :(

fuarda motor alımı nasıl oluyor? nakit ödeme mi, yoksa sözleşme falan da yapılıyor mu? çok çok çok küçük bir ihtimal gelebilirim belki ama şartlar çok zor şu an için.

prometheus, belki biz de gelecez muratlan, büyük ihtimal, sana zaten perşembe haber veririm de , kask alınır mı fuardan ne diyosun?
güzel modeller bulur muyum ki?

Benim ilk fuarım olacak :p Ama geçen senekilerde olduğu gibi bunda da olacaktır. Madem geleceksin biraz bekle fuarda çeşit görmüş ol :)

izmir gurubundan herkeze sevgi ve saygılar, :rendeer: başarılı ve kalabalık bir toplantı dilerim.

bildiğim kadarıyla fuardan istediğiniz herşeyi alabilirsiniz arkadaşlar. ama çeşit konusunda bir fikrim yok.

Hadi dayanın az kaldı fuara Trenle giden motorcular gurubuyuz bu seferde :p Zevkli olucak kesinlikle eğlencenin tadına doyulmaz Pro bize Show yapıcak Trende :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fuar tam olarak nerde tarih ne zaman birisi tarif ederse bütün arkadaşları toplayıp geliriz hem motor satımı varsa ben motor alacam ordan alırım

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: komtan **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar