Kartal: 1-2 günde alışırsın, vites çok kolaymış. Aşağı bastırıyorsun vites küçültüyor, kaldırıyorsun pedalı vites büyültüyor. Ha bir de sol elden debriyaja basıyorsun bunları yaparken.. acaip kolay.. -t
velespit-cbr' Alıntı:
o fiyat bence normal peki alırsak satma imkanımız nasıl yani piyasası varmı???bence herkes bu soruyu akıllarından gecırmıstr.... bilgilerinizi benimle paylasırsanız severimm...şimödden tesekkurler
Tabi var, ama uzun vadede bu motorlar nasıl olacak kimse bilmiyor, ondan biraz daha düşüğe satacaksın mesela bir Honda'ya nazaran.
Ama alış fiyatımız da zaten Hondaya göre çok daha makuldu.
Bir de, seni bilmem ama ben satmak için almadım ki motoru?
1) Beğendiğim için,
2) Bu sitedekilerin tavsiye ettiği için,
3) Fiyatının makul olduğu için
aldım.
-turgut
Netzo' Alıntı:
...yarım saat kadar kullandıktan sora asiri derecede bir ısınma oluyor sag ayagimda resmen sıcaklıgı hissediyorum, bu normelmidir sizce ?
Netzo: Rodajın manası bu - çok ısınır! Çünkü bütün parçalar birbirine aşırı sıkı hala. 500 KM civarında götür yagını ve filtresini değiştirsinler, sonra çok daha rahatlayacak motorun.
Aman rodajda zorlama motoru (fazla yüksek hız (90 ın üzeri), fazla yüksek devir (6000 in üzeri) yada fazla düşük devir (2000 in altı) kullanma.
-t
aythakan' Alıntı:
Yağlama konusunda aklıma takılan bir kaç nokta var. V motorlar düşük devirlerde 6-8 bin aralığında yüksek tork sağladığı için kullanılmakta. 250 cc race modelinde 13.000 devir
Ufak bir parantez: GT250R, 10,500 devirde redline a giriyor.
Bence o civarlarda kullanmamak, motorun ömrünü çok uzatacaktır.
-t