Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: smtbhtyr; Aranan Kelime:

  1. Hyosung S&T Kanuni Kendi kalıbımda kişilerin bu motosikletle başa...

    Kendi kalıbımda kişilerin bu motosikletle başa çıkabilmesine sevindim. O halde artık bende sizin aranıza katılabilirim. :)
  2. Hyosung S&T Kanuni Bu haber sevindirici oldu:) İşin teori kısmını...

    Bu haber sevindirici oldu:) İşin teori kısmını biliyorum fakat pratiğim yok. Eğer bol pratik yaparsam kısa sürede alışırım heralde. :cat:
  3. Hyosung S&T Kanuni Haklısınız aslanın bi şuçu yok :) o zaman şöyle...

    Haklısınız aslanın bi şuçu yok :) o zaman şöyle söylüyelim, Hyosung isimli kızımızı kendime eş olarak almak istiyorum :) eğer ağırlığı problem olmazsa mutlu mesut yaşamak istiyorum..
  4. Hyosung S&T Kanuni Yorumun için teşekkür ederim. Şöyle...

    Yorumun için teşekkür ederim. Şöyle söyleyebilirim, dişi bir aslanla yatağa girmeye hazırım. :) Scooterden vitesliye geçmek konusuna gelince ben araba kullanmasını biliyorum, yani vitesler hakkında...
  5. Hyosung S&T Kanuni Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Kendime...

    Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Kendime güvenim ve cesaretim var fakat Serk21 nickli arkadaşımızın dediği gibi motoru düşürüp grenajların hasar görmesinden korkuyorum. Ama gerçekten böyle...
  6. Hyosung S&T Kanuni Öncelikle merhaba.. Ben siteye yeni üye oldum ve...

    Öncelikle merhaba.. Ben siteye yeni üye oldum ve aklıma takılan bir kaç soru var. Ben daha önce sadece 50cc'lik scooter motor kullandım, acaba hyosung gt250r alsam kullanmakta zorlanır mıyım?


    ...