Son aktivite

• G
    Ged Lastikleri değiştirmeli miyim? konusundaki tommygun mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Kardeş bak sen bir büyük tavsiyesi dinle; bu işlerde "bileğine hakim olabiliyorsan her motorla başlarsın" , "düşmeyi bileceksin" gibi...
  • haluk23
    haluk23 Yaz sıcakları Hk. konusundaki Motoseverrr mesajınıza Love Love tepkisini verdi.
    Haluk abi geçen arkadaşımın Crypton S'ni bir tur ödünç çaldım ve fıtı fıtı giden motosikletlerin ne kadar özlediğimin farkına vardım...
  • tommygun
    tommygun Yeni motor konusundaki Ged mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    1)izleseydin anlardin. 2)Benim belirtmek gibi bir mecburiyetim yok ve bu yuzden sitem etmen dogru degil. 3) egitimlerde fren nasil...
  • tommygun
    tommygun , GPT Motordan Anlıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Herkesin her motordan aldığı tat, hissettiği duygu farklıdır. Milletin öve öve bitiremediği Transalp'i hiç beğenmedim, titreşim...
  • M
    Motoseverrr , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Haluk abi geçen arkadaşımın Crypton S'ni bir tur ödünç çaldım ve fıtı fıtı giden motosikletlerin ne kadar özlediğimin farkına vardım...
  • tommygun
    tommygun , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kardeş bak sen bir büyük tavsiyesi dinle; bu işlerde "bileğine hakim olabiliyorsan her motorla başlarsın" , "düşmeyi bileceksin" gibi...
  • Cavalry
    Cavalry Mağdur mu yoksa çakal mı? konusundaki eserasking mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben bu insanların evlerinde çevrelerinde ilgisiz kaldığını ve bu nedenle ilgi aradığını düşünüyorum, bu konuşma üslubu direkt tartışma...
  • M
    Motoseverrr , GPT Motordan Anlıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet abi o tarz işlerde gerçekten yarıyorlar, Cursor ile kendim küçük bir oyun yapmıştım ancak benim gibi kod tarafı zayıf olan...
  • E
    eserasking Mağdur mu yoksa çakal mı? konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Memleketteki mağdur edebiyatı uzun zamandır midemi bulandırıyor. Herkes, her konuda, her zaman mağdur. Bu veya buna benzer konu...
  • E
    eserasking , Mağdur mu yoksa çakal mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben bu insanların evlerinde çevrelerinde ilgisiz kaldığını ve bu nedenle ilgi aradığını düşünüyorum, bu konuşma üslubu direkt tartışma...
  • Cavalry
    Cavalry , Mağdur mu yoksa çakal mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Memleketteki mağdur edebiyatı uzun zamandır midemi bulandırıyor. Herkes, her konuda, her zaman mağdur. Bu veya buna benzer konu...
  • E
    eserasking Mağdur mu yoksa çakal mı? konusundaki Beto87 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kadın hatalı. Hem üst perdeden hem de bağırarak konuşuyor, işini yapan adamı aşağılıyor, yalan söylüyor(beklediği süre katlanarak...
  • M
    Motoseverrr GPT Motordan Anlıyor mu? konusundaki espresso mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    aslınd aişi bilince çok güzel yardımcı oluyorlar angarya işleri yaptırmak için. Normalde kendi işlerimde o işleri yaptırmak için 2-3...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Mağdur mu yoksa çakal mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Başvuru yapana darp raporu vermek gerek. Darp raporu darp izi var mı yok mu diye durum bildirir bir rapordur. Açıp raporu okusak acaba...
  • Ahmet Turan Peker
    Videoda güzel görseller seçilmiş. Bir de Sivas Jandarma Binası ya da Selçuk Anadolu Lisesi görseli bekledim ama gelmedi. İmkanı olan...

Yeni mesajlar