Son aktivite

• E
    eserasking , Yeni motor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eğimli bir yolda önünüzdeki araba aniden durabilir, bu noktada sadece arka freni sıksanız bile cbs sistemi ön freni de sıkacağından ön...
  • G
    Ged , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Cublara hakim degiliz, boyle boyle ogreniyoz iste🤪
  • G
    Ged Yaz sıcakları Hk. konusundaki haluk23 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Çünkü bu Crypton S değil. :LOL: :ROFLMAO: 2018 öncekiler karbüratörlü. S modelleri enjeksiyonlu.
  • haluk23
    haluk23 , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çünkü bu Crypton S değil. :LOL: :ROFLMAO: 2018 öncekiler karbüratörlü. S modelleri enjeksiyonlu.
  • G
    Ged , Yeni motor başlıklı konuya cevap yazdı.
    1)izleseydin anlardin. 2)Benim belirtmek gibi bir mecburiyetim yok ve bu yuzden sitem etmen dogru degil. 3) egitimlerde fren nasil...
  • E
    İzledim bahsettiyse eğer denk gelmedim duymadım kaçırdım sanırım siz belirtseniz de olmaz mıydı! Ayrıca bence cbs motorun açısı dik...
  • G
    Ged , Yeni motor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Izlesen daha iyi olmaz mi!
  • E
    Videoda bahsediyor mu göremedim aradaki farka bakarak tahmin edeceğim iki motorda da sadece arka freni mi sıkıyor?
  • G
    Ged , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    E gecen gun bana yolladiklarin satilmis mi? 1783454564 Aaa bu niye ucuz🤔 https://shbd.io/s/1ktSHfs4
  • G
    Ged Yaz sıcakları Hk. konusundaki haluk23 mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Aralarda düzgün bir-birkaç tane daha Wave ve Cryton olsa da, onları da ileride doğabilecek yedek parça ihtiyacı için donör motor olarak...
  • haluk23
    haluk23 Lastikleri değiştirmeli miyim? konusundaki Mallaca mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Dostum, tecrübe ile bir noktaya gelebilirsin tabiki. Tecrübe elbette öğretir, ancak tecrübenin bedeli çoğu zaman hatadır ve...
  • G
    Ged Lastikleri değiştirmeli miyim? konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    @eserasking kardeş sen milyonda bir doğuştan yetenekli bir sürücü olabilirsin. Bu doğuştan gelen şansından kaynaklı eğitimi tiri viri...
  • E
    eserasking , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    tramvay yolunu kullanmak başlı başına bir hata onun ilerisi aracın yaptığı öngörülebilecek engellenecek bi manevra değildi. Ama...
  • tommygun
    tommygun , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    @eserasking kardeş sen milyonda bir doğuştan yetenekli bir sürücü olabilirsin. Bu doğuştan gelen şansından kaynaklı eğitimi tiri viri...
  • haluk23
    haluk23 , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aralarda düzgün bir-birkaç tane daha Wave ve Cryton olsa da, onları da ileride doğabilecek yedek parça ihtiyacı için donör motor olarak...

Yeni mesajlar