Son aktivite

• M
    Motoseverrr NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bunları eski bir scooter kullanıcısı olarak yazıyorum: Sürekli dur-kalk yapılan dört tekerlekliler için otomatik olmayan bir araca asla...
  • M
    Motoseverrr , GPT Motordan Anlıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Teknik olaylarda çuvallıyorlar, ai aklına güvenip iş yapmayın. :) Tek diyeceğim bu kadar. :)
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , GPT Motordan Anlıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    ihtiyacın ne ise ona göre mantıklı olanı yazıyor. kronik sorunu vs var mı yok mu bahsetmez sormadıkça.
  • onurdroid
    onurdroid , GPT Motordan Anlıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    ChatGPT artık epey geride kaldı ama Gemini Pro baya baya kafa yoruyor bu işlere. Analizleri epey tutarlı.
  • onurdroid
    onurdroid , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kabiliyeti olan, virajdan viraja koşabilen, eğlenmesini bilen her binici her motorla gayet eğlenebilir. Sıkıcı insanlar bahaneyi...
  • M
    Motoseverrr , Motorum Çok Oturaklı Gelmiyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Jüpiter bey diyeceksiniz. :)
  • P
    Poyrito Muğla İçi Motor Önerisi konusundaki arndiol mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    50cc alma. zaten çıkmaz da hadi çıksa bile büyük risk bende alacaktım sonra forumdan uyardılar araştırdım vs. sigortasız araca binilmez...
  • Beto87
    Beto87 NC750 DCT Hakkında konusundaki sampsonte mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    klavyeyi daha zeki birine verir misin tracer 9 yazdım 0 km yazdım en ucuzunu listeledim 2024 modeli olmadığı için olabilir mi ya sabır...
  • Siyahi
    Siyahi , Motorum Çok Oturaklı Gelmiyor başlıklı konuya cevap yazdı.
  • Beto87
    Beto87 NC750 DCT Hakkında konusundaki sampsonte mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    üstüne biraz daha koymak derken tracer 9un fiyatı 2 katı tuaregden 🤣 hissede hissede kullanırsın gel bakalım bi araziye çıkalım neleri...
  • Beto87
    Beto87 NC750 DCT Hakkında konusundaki sampsonte mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    dedeler bu kadar sinirlenmeyin ya nc sizin motorunuz olabilir size çok yeterli gelebilir ama bize satmayın yani bunu yok iyi gidiyormuş...
  • Beto87
    Beto87 NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bunları eski bir scooter kullanıcısı olarak yazıyorum: Sürekli dur-kalk yapılan dört tekerlekliler için otomatik olmayan bir araca asla...
  • T
    TinerciAlper , Shoei XL kask başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam yurtdışından uyguna mı geliyor bende tanıdığıma aldırmayı düşünüyorum trde olmayan bir modeli
  • sampsonte
    sampsonte , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    klavyeyi daha zeki birine verir misin tracer 9 yazdım 0 km yazdım en ucuzunu listeledim 2024 modeli olmadığı için olabilir mi ya sabır...
  • A
    atakan159 , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Klavyeyi daha zeki birine verir misin? O zaman tracerı neden 2024 atmadın?